Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej pozemku 1192 m², Provodín (ID 224-NP01220)

Provodín, okres Česká Lípa mapa

1192 m2
Exkluzivně Prodáno

Prodej stavebního pozemku v Provodíně pod Spící pannou

Hledáte pozemek pro váš dům a chcete bydlet na venkově a zároveň na dobře dostupném místě? Nabízíme Vám atraktivní zastavitelný pozemek o ideální výměře 1.192 m2, který se nachází v částečně již zastavěné, okrajové části obce Provodín. Součástí nabídky může být i platné stavební povolení umožňující okamžité zahájení výstavby vašeho vysněného bydlení.

Obec Provodín leží 8 km jihovýchodně od České lípy, rozložená na jihozápadním úpatí Provodínských kamenů. Do Mladé Boleslavi je to necelých 30 min. jízdy, 75 km je vzdálenost od severní části Prahy a cca 50-ti kilometrová cesta do Liberce potrvá přibližně 45 minut. Do Prahy např. na Prosek či do Letňan se odsud dostanete přibližně za hodinu.

Nabízený pozemek leží u místní, jen málo frekventované komunikace, která vede k několika převážně nově postaveným rodinným domům. Zastavitelný pozemek parc.č. 449/10 o výměře 1.192 m2 je obdélníkového tvaru a je téměř zcela rovinatý. Dle platného územního plánu je zastavitelný rodinným domem a jedná se o plochu "Z7-GF 08 - plochy bydlení v rodinných domech". Možnosti výstavby lze usoudit podle již postavených domů na sousedících parcelách.

Z inženýrských sítí jsou zde dostupná připojení na vodovod (s připojovacím bodem přímo před pozemkem a je k dispozici souhlasné stanovisko obce s připojením na obecní vodovod) a elektrické vedení (přípojka již byla realizována). Předmětná dokumentace je k dispozici.

K pozemku již bylo vydáno stavební povolení resp. územní souhlas a souhlas s provedením ohlášeného stavebního záměru - novostavba rodinného domu, přípojka vody, dešťová kanalizace, oplocení a zpevněné plochy, ČOV, akumulační jímka a vsakovací poldr. Záměr obsahuje stavbu rodinného domu nepravidelného půdorysu "L" o max. rozměrech 14,4 x 11,6 m a zastavěné ploše 127,6 m2 s umístěním cca ve střední části pozemku. Jedná se o stavbu přízemní, nepodsklepenou bez užitného podkroví se sedlovou střechou a o dvou bytových jednotkách 3+kk a 2+kk. Dále viz pohledy na dům ve fotogalerii na našich webových stránkách. V případě zájmu je k dispozici veškerá dokumentace, která může být součástí nabídky.
Zároveň je v případě zájmu možné převzít stávající hypoteční úvěr s nízkou úrokovou sazbou 2,79 % a fixací až do roku 2026.

Na sousedních parcelách již stojí několik nových rodinných domů.

Ve vzdálenosti několika stovek metrů od pozemku se nachází autobusová zastávka naproti Obecnímu úřadu nebo na opačné straně u statku., kde staví spoje na Českou Lípu, Bělou pod Bezdězem a Dubou. V České Lípě se nachází veškeré nákupní možnosti i občanská vybavenost. Bližší Doksy rovněž nabídnou základní občanskou vybavenost a v omezenější míře i nákupní možnosti.

Pozemek se nachází v CHKO Kokořínsko.

Pokud Vás tato nabídka zaujala, kontaktujte nás prostřednictvím odpovědního formuláře a my se Vám ozveme pro domluvení termínu prohlídky.

Pozn: V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejvýhodnější nabídce.
Cena:
Prodáno
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Aleš Zemek
RE/MAX Living
Hrnčířská 2456
Česká Lípa, 47001
Česká republika
Tel. na makléře: +420 724 477 115
Tel. do kanceláře: +420 724 477 115
E-mail: ales.zemek@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 224-NP01220
Druh pozemku:
Pro bydlení
Celková plocha:
1 192 m²
Inženýrské sítě:
Vodovod
Typ nemovitosti:
Pozemky
Doprava:
Silnice, Autobus
Elektřina:
230 V
Občanská vybavenost:
Pošta
Odpad:
Čistička odpadních vod pro celý objekt
Umístění objektu:
Klidná část obce
Umístění v chráněných lokalitách:
Ochranné pásmo