Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej domu 106 m², Lípa (ID 273-NP02545)

Lípa, okres Havlíčkův Brod mapa

Prodáno
GMimořádně
nehospodárná

3x
106 m2
770 m2
1
Exkluzivně Prodáno

Prodej domu 106 m2, pozemek 770 m2

Nabízím k prodeji rodinný dům o dispozici 3+KK s velkorysým pozemkem o rozloze 770 m2. Tento dům je skvělá příležitost pro ty, kteří vyhledávají harmonii s přírodou, ale zároveň potřebují rychlou dostupnost do města.

Dům se nachází v klidné části obce přímo u obecního rybníka, kde si můžete užívat krásných procházek nebo odpočinku na břehu. K dispozici je také velký rovinatý pozemek, který je ideální pro rodinné pohodové odpoledne nebo pro vlastní zahradničení. Pozemek je ohraničený živým plotem z jehličnatých stromů z jedné strany a ovocných stromů ze strany druhé.

Dům je určen k celkové rekonstrukci, tudíž si jej můžete předělat podle svých představ. V interiéru domu objevíte prostorné místnosti, které poskytnou dostatek prostoru pro každého člena rodiny. Díky dispozici 3+KK má dům mnoho možností využití.

K domu patří také původní chlévky, které mohou být využity jako technické místnosti pro uskladnění věcí a různého nářadí. Dům je připojen k vodovodu a elektřině, plyn je přiveden na hranice pozemku a splaškové vody jsou svedeny do obecní kanalizace.

Na dvoře se nachází studna, která může sloužit jako zdroj vody pro zahrádkáře nebo jako romantický prvek venkovního posezení.

V blízkosti domu naleznete veškerou občanskou vybavenost - mateřskou školku, školu, obchod s potravinami, místní hospůdku a poštu. Dokonce i praktického lékaře. Sportovní nadšenci jistě ocení víceúčelové hřiště, kde lze hrát fotbal, basketbal a tenis. Dámy si zde mohou dopřát relaxaci při cvičení jógy.

Dopravní dostupnost je také na velmi dobré úrovni. Do Havlíčkova Brodu jezdí vlak i autobus a autem se tam dostanete za 10 minut. Pokud hledáte klidné místo na chalupu u rybníka, tak z Prahy se sem dostanete za hodinu.

Díky své poloze je tento dům obklopen krásnou přírodou Vysočiny, která nabízí mnoho příležitostí k turistice a cyklistice.

Nenechte si ujít tuto skvělou příležitost a přijďte se na tento dům podívat. Těším se na Vás!
Cena:
Prodáno
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Ing. Barbora Hejdová
RE/MAX Partner
Řeporyjské náměstí 16
Praha 5 - Řeporyje, 15500
Česká republika
Tel. na makléře: +420 604 225 429
Tel. do kanceláře: +420 800 434 434
E-mail: barbora.hejdova@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 273-NP02545
Poloha objektu:
Samostatný
Počet podlaží v objektu:
1
Užitná plocha:
106 m²
Plocha parcely:
770 m²
Druh objektu:
Smíšená
Stav objektu:
Před rekonstrukcí
Druh stavby:
Rodinný dům
Typ nemovitosti:
Domy a vily
Zastavěná plocha:
106 m²
Typ domu:
Přízemní
Umístění objektu:
Klidná část obce
Energetická náročnost budovy:
G