Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej bytu 3+kk v osobním vlastnictví 95 m², Tivat (ID 273-NP02557)

Tivat – část obce mapa

420 000,00 € ( za nemovitost)
BVelmi
úsporná

kk
3x
95 m2
3/3

slunný apartmán 3+kk s terasou, Tivat, Černá Hora

Představujeme Vám apartmán 3+kk a v romantickém městě Tivat v Černé Hoře, které se nachází v malebné zátoce Boka Kotorska.

Tento apartmán o velikosti 95 m2 s terasou na střeše o stejné velikosti je součástí developerského projektu, který bude dokončen v 3/2024. V současné chvíli je hotová hrubá stavba. Apartmánový dům nabízí mnoho možností. Ze skoro sto metrové terasy má exkluzivní výhled na moře. Můžete si zde pořídit své vlastní soukromé útočiště u moře a užívat si relaxační chvíle v atmosféře tohoto slunného města. Nebo pokud hledáte investiční příležitost, lze tento apartmán pronajímat turistům a nechat ho vydělávat. Výhodou při koupi tohoto apartmánu na investici je, že vám mohu zprostředkovat kontakt na českého místního občana, který se již několik let stará o pronájmy apartmánů českým investorům a s radostí se postará i o ten váš, ať už se rozhodnete pro pronájem nebo jen potřebujete někoho, kdo na to v místě dohlédne.

Apartmán je předáván s kompletní koupelnou, keramickými obklady, dlažbou, přípravou na elektroinstalace spotřebičů. V ceně je i klimatizační jednotka. Umíme na místě zajistit výrobu kuchyňské linky a pomoci s výbavou apartmánu.

Tivat je nejslunnější město v zátoce Boka Kotorska a zároveň se rychle turisticky rozvíjí. Je zde mnoho příležitostí k odpočinku i aktivnímu trávení volného času. Do Tivatu se dostanete letecky či automobilem. Letiště je přímo v tomto městě. Apartmán je umístěn nedaleko krásné promenády, kde na jedné straně naleznete luxusní jachty v přístavu Porto Montenegro a na druhé straně řadu hotelů, restaurací, značkových obchodů a kaváren. Můžete zde ochutnat speciality z celého světa. Na pláž se z apartmánu dostanete pěšky do 15 minut.

Během dne si můžete užívat plachtění, relaxaci na oblázkových plážích s průzračně čistou vodou, nebo se vydat na výlet do hor a z národního parku obdivovat krásné výhledy na záliv Boka Kotorska.

Pokud jste připraveni začít novou kapitolu svého života v tomto úžasném městě nebo hledáte výnosnou investiční příležitost, neváhejte a kontaktujte nás co nejdříve. Těšíme se na Vás!
Cena:
420 000 EUR / za nemovitost
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Ing. Barbora Hejdová
RE/MAX Partner
Řeporyjské náměstí 16
Praha 5 - Řeporyje, 15500
Česká republika
Tel. na makléře: +420 604 225 429
Tel. do kanceláře: +420 800 434 434
E-mail: barbora.hejdova@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 273-NP02557
Dispozice:
3+kk
Číslo podlaží:
3
Počet podlaží v objektu:
3
Podlahová plocha:
95 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Ve výstavbě (hrubá stavba)
Vlastnictví:
Osobní
Typ nemovitosti:
Byty
Užitná plocha:
95 m²
Umístění objektu:
Klidná část obce
Energetická náročnost budovy:
B