Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej bytu 4+kk v osobním vlastnictví 114 m², Praha 9 - Vysočany (ID 061-NP02533)

ulice Oktábcových, Praha 9 – Vysočany mapa

kk
4x
114 m2
3/14
Exkluzivně Prodáno

Prodej nového, elegantního a světlého bytu Praha Vysočany

Představujeme Vám exkluzivní nabídku prodeje nádherného bytu 4+kk s výměrou 93,4 m2, nacházející se v klidné a žádané části Prahy 9 - Vysočany. Dům je součástí nově vznikající čtvrti Emila Kolbena, kde se rozvíjejí další developerské projekty, což zaručuje velký potenciál a jistotu dalšího rozvoje této oblasti.
Jedná se o nemovitost v osobním vlastnictví, která se může pochlubit nejen moderním designem, ale také praktickým dispozičním řešením a je připravená k okamžitému nastěhování. Je ideální pro rodinu, páry nebo jednotlivce, kteří hledají svůj vlastní útulný kout blízko centra města, ale zároveň chtějí mít možnost relaxovat v klidu a zeleni.
Byt je součástí novostavby, která byla dokončena v letošním roce, a nachází se ve 3. nadzemním podlaží. Přes bezpečnostní dveře vstoupíte do prostorné předsíně, odkud se dále dostanete do obývacího pokoje s kuchyňským koutem, do všech třech pokojů, do koupelny s WC, komory a dalšího samostatného WC.
Hlavním lákadlem je rozhodně jižní terasa o ploše přes 20 m2, která je přístupná z obývacího pokoje, kuchyňského koutu a jedné z ložnic. Terasa je ideálním místem pro odpočinek, relaxaci nebo třeba letní grilování s přáteli. Díky otevřenému pohledu na okolní krajinu nabízí také skvělý výhled.
K bytu náleží dvě garážová stání a přilehlý sklepní prostor o velikosti 5,8 m2, což je velkým plusem především pro rodiny s dětmi nebo pro ty, kdo potřebují spoustu úložného prostoru.
Co se týče vybavení, byt se může pochlubit kvalitní laminátovou podlahou v barvě dubu. V koupelně a na WC je dlažba a obklady v odstínu šedé. Interiérové dveře jsou ve velmi kvalitním designu a bíle, okna a dveře na terasu jsou kovové se sítěmi proti hmyzu a na východní straně jsou okna doplněná vnějšími elektronickými žaluziemi.
Byt je orientován na jihovýchod, takže je zde dostatek slunečního světla po celý den. Celkový dojem dokresluje moderní vzhled budovy s bezpečnostním vstupem a vjezdem do garáže.
Moderní podtext bydlení doplňují výdejní boxy "AlzaBox" a "Zásilkovna" před domem a samoobslužný automat Rohlík Point v garážích jen pro obyvatele domu.
Nepromeškejte jedinečnou příležitost stát se vlastníkem této exkluzivní nemovitosti za atraktivní cenu. Budeme se těšit na Vaši návštěvu a prohlídku tohoto bytu. Kontaktujte nás pro více informací nebo pro domluvení prohlídky. Přesvědčte se na vlastní oči, že tento byt je to pravé pro vás a vaši rodinu.
Lokalita je skvěle dostupná veřejnou dopravou, stanice metra B Kolbenova a zastávky tramvaje jsou v docházkové vzdálenosti cca 300 m. Pro milovníky přírody a outdoorových aktivit je tady řada možností pro relaxaci a zábavu. Stačí jen pár kroků a ocitnete se u říčky Rokytky, která naskýtá nedávno revitalizované území s cyklostezkou, inline dráhou a fitness stezkou. Pro rodiny s dětmi nebo pro ty, kdo hledají klidné místo k odpočinku, je zde nově vzniklý Park Zahrádky a Rybník Zahrádky a park Pod Lávkou.
Více informací u makléře nabídky. Možnost financování HÚ, s kterým Vám rádi pomůžeme.
Cena:
Prodáno
Poznámka k ceně:
Prodejní cena obsahuje veškeré právní a realitní služby i advokátní úschovu peněžních prostředků.
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Ing. Petr Hloušek
RE/MAX 4 You II
Breitcetlova 771/6
Praha 9 - Černý Most, 19800
Česká republika
Tel. na makléře: +420 736 506 838
Tel. do kanceláře: +420 733 152 553
E-mail: petr.hlousek@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 061-NP02533
Dispozice:
4+kk
Číslo podlaží:
3
Počet podlaží v objektu:
14
Podlahová plocha:
114 m²
Druh objektu:
Skeletová
Stav objektu:
Novostavba
Vlastnictví:
Osobní
Typ nemovitosti:
Byty
Bezbariérový byt:
Ano
K nastěhování:
1. 11. 2023
Doprava:
Dálnice, Silnice, MHD
Elektřina:
230 V
Garáž:
Ano
Občanská vybavenost:
Škola, Školka, Pošta, Supermarket, Kompletní síť obchodů a služeb
Odpad:
Kanalizace
Ostatní rozvody:
Kabelové rozvody
Užitná plocha:
93 m²
Sklep:
Ano (6 m²)
Telekomunikace:
Telefon, Internet
Terasa:
Ano (20 m²)
Topení:
Ústřední - dálkové
Umístění objektu:
Klidná část obce
Voda:
Dálkový rozvod
Výška stropu:
2,62
Výtah:
Ano
Energetická náročnost budovy:
B
Měrná vypočtená roční spotřeba energie v kWh/m²/rok:
76