Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej domu 201 m², Jedomělice (ID 023-NP07677)

Jedomělice, okres Kladno mapa

6 890 000 Kč ( za nemovitost)
GMimořádně
nehospodárná

4x
201 m2
655 m2
3
Exkluzivně Rezervace

Prodej rodinného domu 201 m², pozemek 655 m²

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme k prodeji rodinný dům v obci Jedomělice. Obec Jedomělice se nachází v okrese Kladno, kraj Středočeský. Rozkládá se patnáct kilometrů severozápadně od Kladna a deset kilometrů západně od města Slaný. Obec se nachází na hranici přírodního parku Džbán u pramene Byseňského potoka.
Tato nemovitost je ideální pro rodiny s dětmi, jelikož klade důraz na jejich bezpečnost a pohodlí. Dům se nachází na samostatné parcele o rozloze 655m², která nabízí dostatek prostoru pro hraní a relaxaci na přiměřené zahradě.
Dům disponuje 3 pokoji, 3 koupelnami, pracovnou, kuchyní, jídelnou a obývacím pokojem a je rozdělen do tří podlaží, čímž poskytuje dostatek soukromí a prostoru pro každého člena rodiny. Vybavení domu je částečné, můžete tak přizpůsobit prostor svým potřebám a představám.
Jednou z hlavních výhod této nemovitosti je její výborná poloha. V blízkosti domu se nachází školka, což usnadňuje cestu dětí do školy a zpět. V docházkové vzdálenosti je dětské a multifunkční hřiště, kde se děti mohou aktivně vyžít. Milovníky pěší a cykloturistiky nadchne okolní příroda, kde najdete spousty cest ať již mezi poli tak i v okolních lesích. S rodinou můžete zamířit na fotbalové hřiště a podpořit místní klub.
Dům je dobře udržovaný a ve velmi dobrém stavu, nemusíte řešit žádné velké renovace nebo opravy. V podstatě odemknout, zapnout topení a můžete bydlet. Orientace domu na jih zaručuje dostatek slunečního svitu během celého dne. K dispozici jsou také tři balkony o celkové ploše 15m², které poskytují příjemné místo pro relaxaci a odpočinek.
V podzemním podlaží nemovitosti nejdete sklep a další dvě místnosti, které nabízí dostatek úložného prostoru pro věci, které nepotřebujete každý den. Pro vaše vozidlo je k dispozici garáž o rozloze 24m², což zajišťuje bezpečné parkování. Technická místnost je samozřejmostí.
Jako bonus můžete využít odpočinkovou místnost s velkým krbem, která je zařízena v "Mysliveckém" stylu. Po těžkém sportovním či pracovním dni jistě uvítáte funkční vířivku, případně infrasaunu.
Co se týče infrastruktury, dům je dobře dostupný prostřednictvím silnic a autobusové dopravy. Tato lokalita je ideální pro ty, kteří chtějí mít klidné a bezpečné prostředí pro svou rodinu, ale zároveň snadný přístup k veškerým potřebným službám. Plná občanská vybavenost je v 8 kilometrů vzdáleném městě Slaný.
Celkově lze říci, že tato nemovitost nabízí ideální podmínky pro rodiny s dětmi. Bezpečnost, rodinná atmosféra, školka, okolní příroda s možností vyžití je zde na prvním místě. Pokud máte zájem o prohlídku této nemovitosti, neváhejte mě kontaktovat. Těším se na vaši zprávu!
Cena:
6 890 000 CZK / Rezervováno
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

6 890 000 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Roman Rada
RE/MAX G8 Reality 2
Kleinerova 1466
Kladno, 27201
Česká republika
Tel. na makléře: +420 737 685 272
Tel. do kanceláře: +420 312 240 239
E-mail: roman.rada@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 023-NP07677
Poloha objektu:
Samostatný
Počet podlaží v objektu:
3
Užitná plocha:
201 m²
Plocha parcely:
655 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Dobrý
Typ nemovitosti:
Domy a vily
Balkon:
Ano
K nastěhování:
13. 11. 2023
Doprava:
Silnice, Autobus
Elektřina:
230 V
Garáž:
Ano
Občanská vybavenost:
Školka
Odpad:
Septik
Užitná plocha v přízemí:
201 m²
Plocha zahrady:
655 m²
Zastavěná plocha:
75 m²
Počet podlaží pod zemí:
1
Sklep:
Ano (23 m²)
Topení:
Ústřední - tuhá paliva, Ústřední - elektrické
Typ domu:
Patrový
Umístění objektu:
Klidná část obce
Voda:
Zdroj pro celý objekt, Dálkový rozvod
Vybaveno:
Ano
Energetická náročnost budovy:
G