Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Pronájem kancelářských prostor 60 m², Česká Lípa (ID 224-NP01230)

ulice Jiráskova, Česká Lípa mapa

17 500 Kč ( za měsíc)
CÚsporná

60 m2
Exkluzivně

Pronájem nadstandardního přízemního kancelářského/obchodního prostoru v centru Č. Lípy ul. Jiráskova

Hledáte nadstandardní kancelářské či obchodní prostory v centru České Lípy, které byste si mohli pronajmout? Nabízíme vám moderní nebytový prostor o celkové výměře 60 m2 v přízemí nově zrekonstruovaného domu na adrese Jiráskova 704/34.

Do komerčního prostoru se vchází přímo z chodníku a parkování je podél celé Jiráskovy ulice. Nebytový prostor je součástí vkusně zrekonstruovaného domu, ve kterém jsou jinak vybudovány nové, nadstandardní bytové jednotky.

U vchodu je část, která by mohla být klientskou zónou a na kterou navazuje další jednací prostor (případně lze uvažovat o dodatečném přepažení skleněnou příčkou). Na opačné straně je připravena kuchyňka včetně spotřebičů a tato část může sloužit jako zázemí kanceláře. Uprostřed prostoru je toaleta a technická místnost.

Zároveň lze uvažovat o využití pro některé druhy obchodu, ne však pro cokoliv. Prostor není určen pro potravinářské ani barové využití.

Komerční prostor je vybaven vlastním plynovým kotlem BUDERUS Logamax GB172-24K umístěnými v technické místnosti s možností komfortního automatického ovládání. Na toaletě a v technické místnosti jsou použity velmi kvalitní obklady a dlažby - Quenos grey + Quenos white. Je zajištěno samostatné měření spotřeby vody, elektřiny i plynu. V místě je k dispozici vysokorychlostní internet. Dům má zřízeno SVJ a jedná se o energeticky úspornou budovu.

Prostor je ve zcela dokončeném stavu včetně úsporných LED svítidel (s možností jejich dálkového ovládání včetně stmívání a změny barvy světla) a je připraven k okamžitému nastěhování. Součástí vybavení je nová kuchyňská linka s varnou deskou, myčkou nádobí, digestoří, mikrovlnnou troubou a volně stojící lednice s mrazničkou. Z vnějšího pohledu je prostor rozdělen třemi velkými okny, které lze případně využít pro exteriérový branding.

Měsíční nájemné je ve výši 19.000,-Kč (plus zálohy na energie a služby). Vratná kauce (jistota) je ve výši dvojnásobku měsíčního nájemného. Nájemce neplatí provizi realitní kanceláři. Uvedená výše nájemného platí pro pronájem s dobou pronájmu na dobu určitou min. 1 rok. Bude preferován zájemce o dlouhodobý pronájem.

Výhodou je vynikající poloha v centru města s dobrou dopravní dostupností, přičemž lze parkovat přímo před domem. Nedaleko ve vzdálenosti cca 100 m v ulici U Synagogy vzniká nová budova Městského úřadu, jejíž rekonstrukce je těsně před dokončením. Náměstí T. G. Masaryka je vzdáleno pouhých 250 m, další parkovací možnosti jsou v ulici U Synagogy (včetně velkého parkoviště cca 140 m) a v Moskevské ulici.

Celý prostor si můžete projít ve 3D virtuální prohlídce.

Pokud Vás tato nabídka zaujala, kontaktujte nás prostřednictvím odpovědního formuláře a my se Vám ozveme pro domluvení termínu prohlídky.
Cena:
17 500 CZK / za měsíc
Poznámka k ceně:
bez záloh na energie a služby, kauce (jistota) 2x měsíční nájemné, nájemce neplatí provizi
Upozornění:
Pronajímající si vyhrazuje právo vybrat nájemce na základě jím zvolených kritérií.
Aleš Zemek
RE/MAX Living
Hrnčířská 2456
Česká Lípa, 47001
Česká republika
Tel. na makléře: +420 724 477 115
Tel. do kanceláře: +420 724 477 115
E-mail: ales.zemek@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 224-NP01230
Typ nemovitosti:
Komerční prostory
Druh prostor:
Kanceláře
Číslo podlaží:
1
Počet podlaží v objektu:
4
Plocha kanceláří:
60 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Po rekonstrukci
Bezbariérový byt:
Ano
Charakter okolní zástavby:
Obchodní a obytná
Další nebytové prostory:
60 m²
K nastěhování:
1. 11. 2023
Doprava:
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Elektřina:
230 V
Občanská vybavenost:
Škola, Školka, Zdravotnická zařízení, Pošta, Supermarket, Kompletní síť obchodů a služeb
Odpad:
Kanalizace
Ostatní rozvody:
Ostatní rozvody
Celková plocha:
60 m²
Celková plocha nebytových prostor:
60 m²
Zastavěná plocha:
202 m²
Plyn:
Plynovod
Telekomunikace:
Telefon, Internet
Topení:
Ústřední - plynové
Typ domu:
Patrový
Voda:
Dálkový rozvod, Rozvod studené a teplé vody
Vybavení kanceláří:
Ano
Vybaveno:
Ano
Energetická náročnost budovy:
C
Měrná vypočtená roční spotřeba energie v kWh/m²/rok:
84