Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Pronájem bytu 4+1 v osobním vlastnictví 102 m², Praha 5 - Hlubočepy (ID 003-NP04295)

ulice Kováříkova, Praha 5 – Hlubočepy mapa

1x
4x
102 m2
2/2
Exkluzivně Pronajato

Mezonetový byt 4+1 se zahradou v Praze 5

Mezonetový byt s dispozicí 4+1 a podlahovou plochou 101,5 m2 se nachází v rezidenční čtvrti Kaskády Barrandov III v ulici Kováříkova v Praze 5 v Hlubočepech.
K bytu náleží dvě předzahrádky, k obývacímu pokoji o výměře 25,8 m2 s orientací na slunnou jižní stranu a druhá o výměře 26,6 m2 ke kuchyni s orientací na stranu severní.
V přízemí se nachází obývací pokoj a kuchyň, v zádveří s vestavěnými skříněmi je k dispozici i toaleta s umývátkem. Praktická komora se nachází pod schodištěm do patra. Kuchyň je kompletně vybavena vestavěnými spotřebiči, jídelním stolem a židlemi, v obývacím pokoji je potřebný nábytek včetně televize, vyjma sedací soupravy. Předokenní žaluzie stíní v horkých slunečních dnech a poskytují i kvalitní zatemnění.
V patře jsou tři pokoje a koupelna s toaletou. V ložnici je dvoulůžko a vestavěná šatní skříň, pracovna je taktéž vybavena vestavěnými šatními skříněmi, dále pak pracovním stolem s otočnou židlí, instalována je i sušička prádla. Třetí pokoj je bez vybavení. Koupelna je s vanou se sprchovou zástěnou a pračkou. Další praktické úložné prostory nabízí vestavěná skříň na chodbě.
Podlahy jsou kvalitní palubkové dřevěné, v koupelně a zádveří je dlažba. Vytápění a ohřev vody jsou ústřední dálkové. Byt je napojen na zabezpečovací zařízení společnosti Jablotron.
K bytu náleží a v ceně nájmu je garáž a jedno parkovací garážové stání v 1. podzemním podlaží, výtah Vás vyveze z tohoto podzemního podlaží k Vašemu bytu.
Uzavřené atrium se vzrostlými stromy a přístupné pouze pro obyvatele okolních bytů a sousedních řadových domů nabízí klidné místo k odpočinku.
Celý areál Kaskády Barrandov III je velmi dobře komunikačně dostupný. Přímo sousedí se stanicí tramvaje "Sídliště Barrandov" a autobusovou zastávkou "Pražská čtvrť ". Rychle se tak městskou dopravou dostanete na Smíchov a dále do centra města. Automobilová doprava navazuje na Barrandovskou spojku a velký městský okruh D 0. Veškerá občanská vybavenost se nachází v dosahu domu - mateřská školka, škola, supermarket Albert, několik restaurací, aquapark, dětská hřiště. Pro milovníky přírody a zeleně je zároveň v pěším dosahu Prokopské údolí.
Měsíční zálohové platby na elektřinu a služby činí 8.600 Kč, majitel požaduje kauci 65.000 Kč. Provize RK činí 39.500 Kč + 21 % DPH.
Cena:
Pronajato
Poznámka k ceně:
+ 8600 Kč záloha na energie a služby
Upozornění:
Pronajímající si vyhrazuje právo vybrat nájemce na základě jím zvolených kritérií.
Tomáš Pulec
RE/MAX G8 Reality 3
Francouzská třída 2022/15
Plzeň, 32600
Česká republika
Tel. na makléře: +420 603 539 074
Tel. do kanceláře: +420 377 422 427
E-mail: tomas.pulec@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 003-NP04295
Dispozice:
4+1
Číslo podlaží:
2
Počet podlaží v objektu:
2
Podlahová plocha:
102 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Velmi dobrý
Vlastnictví:
Osobní
Typ nemovitosti:
Byty
Bezbariérový byt:
Ano
K nastěhování:
1. 1. 2024
Odpad:
Kanalizace
Užitná plocha:
154 m²
Umístění objektu:
Klidná část obce
Voda:
Dálkový rozvod, Rozvod studené a teplé vody
Vybaveno:
Ano
Výtah:
Ano
Energetická náročnost budovy:
C