Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej bytu 3+1 v osobním vlastnictví 64 m², Kladno (ID 023-NP07674)

ulice Bulharská, Kladno – část obce Kročehlavy mapa

1x
3x
64 m2
7/7
Exkluzivně Prodáno

Prodej bytu 3+1, 70 m2, Kladno - Kročehlavy, ul. Bulharská

Prohlídky bytu budou probíhat ve středu 13.3. od 16:00. Pro konkrétní čas prohlídky prosím kontaktuje makléře nabídky.

Exkluzivně si Vám dovolujeme nabídnout ke koupi zajímavě řešený byt o dispozici 3+1, který se nachází na klidném místě v Kladně - Kročehlavech, ul. Bulharská.
Byt o celkové výměře 70 m2 je rohový a je umístěn v posledním 6. patře. Podlahová plocha bytu je 64 m2 a k bytu náleží ještě balkon o výměře 2,2 m2 a zasklená lodžie o výměře 3,8 m2. Balkon je přístupný z kuchyně, je orientován na východ a vzhledem k umístění bytu z něho lze sledovat východy slunce. Lodžie o výměře 3,8 m2 je přístupná z obývacího pokoj a můžete si zde naopak vychutnávat krásné západy slunce.

Bytová jednotka procházela postupnými rekonstrukcemi, jádro je zděné s novými rozvody, ve všech místnostech jsou podhledy s úspornými LED světly, nově vyštukované stěny a jednotka je vybavena a v případě zájmu připravena rovnou k nastěhování pro nové majitele. V ložnici, dětském pokoji a chodbě jsou vestavěné skříně a nespornou výhodou je prostorná komora v bytě (2,5 m2), kam lze umístit např. i sušičku.

K bytu patří samozřejmě sklepní kóje (2 m2), která je umístěna na patře bytu a dále je možné využívat společné prostory - komoru na patře, kolárnu a sušárnu. Bytový dům prošel rekonstrukcí, je zateplen, má nový výtah, nové rozvody vody, větrací šachty i s okny, novou kolárnu a je vybaven kamerovým systémem se záznamem. Dům nemá žádný úvěr a ve fondu oprav je dostatečně naspořeno.

Tato městská část je oblíbenou lokalitou pro svou výjimečnou polohu, kompletní občanskou vybavenost a výbornou dostupnost zejména do Prahy. V docházkové vzdálenosti několika minut je zastávka MHD i PID, řada škol i školek, zdravotní středisko, lékárna, supermarkety i restaurace, dětská hřiště. Pár minut od domu je také les, skvělý pro rodinné vycházky či sportovní aktivity a rovněž koupaliště Bažantnice. Všude můžete dojít pohodlně pěšky.

Tento byt doporučuji rodině, která hledá klidné bydlení s výhledem a s možností dostupnosti veškerých služeb v okolí domu. Ozvěte se mi pro více informací a domluvte si termín prohlídky. Budu se těšit na setkání.
Cena:
Prodáno
Poznámka k ceně:
včetně provize, právního servisu a vyřízení hypotéky
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Mgr. Pavla Břicháčková
RE/MAX G8 Reality 2
Kleinerova 1466
Kladno, 27201
Česká republika
Tel. na makléře: +420 731 618 330
Tel. do kanceláře: +420 312 240 239
E-mail: pavla.brichackova@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 023-NP07674
Dispozice:
3+1
Číslo podlaží:
7
Počet podlaží v objektu:
7
Podlahová plocha:
64 m²
Druh objektu:
Panelová
Stav objektu:
Po rekonstrukci
Vlastnictví:
Osobní
Typ nemovitosti:
Byty
Odpad:
Kanalizace
Užitná plocha:
70 m²
Plyn:
Plynovod
Umístění objektu:
Klidná část obce
Vybaveno:
Ano
Výtah:
Ano
Energetická náročnost budovy:
C
Měrná vypočtená roční spotřeba energie v kWh/m²/rok:
77