Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej pozemku 5084 m², Mnichovice (ID 023-NP07678)

ulice V lukách, Mnichovice – část obce Božkov mapa

9 950 000 Kč ( za nemovitost)

5084 m2
Exkluzivně

Exkluzivní pozemek v malebných Mnichovicích u Prahy

Investiční pozemek v lukrativní lokalitě u Říčan. Tento výjimečný pozemek je skvělou investicí, pokud hledáte klidné místo k životu s rychlou dostupností do centra Prahy.

Rozlehlý pozemek o výměře 5.084 m2 najdete na okraji obce na klidném místě, je obklopen loukami, lesy a zelení. Jedná se o investici, která je ideální pro stavbu rodinného sídla, chaty či chalupy, případně investičního záměru dle přiložené vizualizace. Na parcele se dají zbudovat až 4 rodinné domy, z nichž každý bude mít dostatek soukromí a samostatnou zahradu.

Pozemek je v platném územním plánu obce Mnichovice veden v zastavitelném území ve funkční ploše "BR - Bydlení v rekreačních oblastech", kde lze však jako přípustné využití postavit i rodinný dům. Pozemek je momentálně dotčen etapizací, některé z podmínek vydaných Mnichovicemi byly již splněny.

K Mnichovice a přilehlé okolí jsou rájem turistů, chatařů a milovníků přírody. Podnikat zde můžete nespočet výletů jak pěšky, tak na kole, a během chvilky se ocitnout uprostřed voňavého lesa. Nechybí naučné stezky, cyklotrasy a v zimě stopy pro běžkaře.

Městečko Mnichovice leží v okrese Praha-Východ ve Středočeském kraji a žije zde zhruba 4 000 obyvatel. Díky chatovým osadám se však počet obyvatel přes léto zvyšuje. Těšit se můžete na společenský ruch, komunitní, sportovní a kulturní akce po celý rok. Mnichovice mají kompletní občanskou vybavenost – školu i školku, obchody, restaurace, zdravotní středisko, lékárnu, poštu, dva kostely, dětská hřiště, sportoviště, knihovnu, lyžařský a sportovní areál, turistické a informační centrum atd. Nudit se zde rozhodně nebudete, obzvláště pokud máte rádi sport.

Dopravní dostupnost je jednou z největších výhod Mnichovic. Vzdálenost do centra Prahy činí cca 25 km. Autem budete v centru do 30 minut, přímým vlakovým spojem na Hlavním nádraží za pouhých 38 minut. Ve všední dny přitom vlaky jezdí co půl hodinu. Do Prahy se z Mnichovic dostanete také na kole po cyklostezce.

Ozvěte se mi pro více informací (územně-plánovací informace, etapizace výstavby) a domluvte si termín prohlídky. Budu se těšit na setkání.
Cena:
9 950 000 CZK / za nemovitost
Poznámka k ceně:
včetně provize, právního servisu a vyřízení hypotéky
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

9 950 000 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Mgr. Pavla Břicháčková
RE/MAX G8 Reality 2
Kleinerova 1466
Kladno, 27201
Česká republika
Tel. na makléře: +420 731 618 330
Tel. do kanceláře: +420 312 240 239
E-mail: pavla.brichackova@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 023-NP07678
Druh pozemku:
Pro bydlení
Celková plocha:
5 084 m²
Typ nemovitosti:
Pozemky
Umístění objektu:
Okraj obce