Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej pozemku 7631 m², Slaný (ID 285-NP00137)

Slaný, okres Kladno mapa

7631 m2
Exkluzivně

Prodej souboru 7 stavebních pozemků, celkem 7.361 m2 ve Slaném

V exkluzivním zastoupení majitele nabízíme k prodeji soubor stavebních pozemků v severní části města Slaný. V nabídce je 7 stavebních pozemků o výměře 767 – 1.080 m2 + komunikace. Pozemky jsou dle platného územního plánu umístěny v zóně „BI – plochy bydlení v rodinných domech“, ideální pro výstavbu rodinných domů. Je zde možné postavit rodinné či řadové domy se dvěma nadzemními podlažími a obytným podkrovím, s podílem zastavěných a zpevněných ploch max. 40%.
Majitel má v úmyslu prodat pozemky jako celek, nabídka je tedy vhodná pro development s tím, že je možné buď po přípravě následně prodat jednotlivé pozemky jako stavební parcely nebo vystavět rodinné domy a ty následně prodat.
Na pozemky je již zavedena elektřina, ostatní sítě (voda, kanalizace) a komunikace (včetně veřejného osvětlení) budou přivedeny na východní okraj pozemků po realizaci již naplánovaného a schváleného projektu městem Slaný. Nyní zde probíhá stavební řízení a realizaci lze očekávat během letošního nebo příštího roku.
Na prodej je případně i sousední pozemek o výměře 9.076 m2, který je dle ÚP zařazen do stejné plochy „BI“. Tento pozemek není rozparcelovaný a nejsou tedy přivedeny IS, na druhou stranu je nabízen za výhodnější cenu. Při společném nákupu všech pozemků by tedy vznikla plocha s výměrou přes 16.000 m2, s velmi zajímavou průměrnou cenou za m2 a s potenciální možností výstavby okolo 15 RD.
Pozemky se nalézají v severní části města Slaný, která je velmi snadno dostupná z obchvatu silnicí č. 16. Jedná se o klidnou rezidenční oblast, kde již v nedávné době došlo či nadále dochází k poměrně intenzivní výstavbě nových RD. Vzdálenost na okraj Prahy je cca 26 km s dojezdovým časem okolo 20 minut. Zároveň v samotném městě Slaný naleznete veškerou občanskou vybavenost.
Neváhejte se na nás obrátit pro více informací, v RE/MAX Prestige jsme vždy připraveni Vám vyjít vstříc!
Cena:
3 600 CZK / za m2
Poznámka k ceně:
včetně provize RK a všech poplatků
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Pavel Šilha
RE/MAX Prestige
Vídeňská 52/140
Praha 4 - Kunratice, 14800
Česká republika
Tel. na makléře: +420 605 945 005
Tel. do kanceláře: +420 605 945 005
E-mail: pavel.silha@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 285-NP00137
Druh pozemku:
Pro bydlení
Celková plocha:
7 631 m²
Druh stavby:
Ostatní
Inženýrské sítě:
Vodovod, Kanalizace, Elektřina
Typ nemovitosti:
Pozemky
Elektřina:
230 V, 400 V
Občanská vybavenost:
Škola, Školka, Zdravotnická zařízení, Pošta, Supermarket, Kompletní síť obchodů a služeb
Odpad:
Kanalizace
Umístění objektu:
Klidná část obce
Voda:
Dálkový rozvod