Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej bytu 1+kk v osobním vlastnictví 49 m², Hurghada (ID 292-NP00548)

Hurghada – městská část El Mamsha mapa

Prodáno
GMimořádně
nehospodárná

kk
1x
49 m2
5/5
Prodáno

Byt 1+kk 49 m2 na 4. patře s výhledem na bazén v projektu Al Hambra 1st Avenue, Hurgáda

Rezidenční projekt Al Hambra 1st Avenue je situován v těsné blízkosti centra Hurgády, na ulici El Mamsha, která je nejdelší a zároveň jednou z nejznámějších turistických oblastí v Hurgádě. Na délce téměř 5 km najdete mnoho kaváren, restaurací s mezinárodní kuchyní, hotelů, obchodů a nočních klubů. Cesta z mezinárodního letiště trvá jen 5 minut.

Rezort se buduje na celkové ploše 13,200 m2 zahrnuje rezidenční budovy, velký bazén, zahradu, restaurace, fitness, obchody, butiky, služby, wellness, hypermarket, lékařskou kliniku a parkoviště. V budově bude k dispozici ostraha 24 hodin denně, recepce, hotelové služby a správa nemovitosti včetně služby pronajímání bytů za jejich majitele. Samozřejmostí jsou výtahy ve všech budovách.

Dokončení třetí fáze projektu, kde se nabízený byt nachází, je plánováno do konce roku 2024, byty se již postupně odevzdávají do užívání majitelům. Při předání bytu do užívání, v tomto případě na podzim 2024, se bude platit jednorázová záloha na údržbu rezortu ve výši 10 % z ceny bytu.

Nabízený byt má započtenou plochu 48 m2 (včetně podílu na společných prostorách, přibl. 20 % ze započtené plochy, tj. skutečná plocha včetně balkonu bude přibližně 35 m2). Byt má dispozici typu 1+kk s lodžií (garsoniéra) a nachází se na 4. patře. Z okna a lodžie je výhled na bazén ve vnitrobloku.

Byty budou předávány s vybavenou koupelnou, keramickými podlahami, kompletními elektrickými instalacemi, bez nábytku, kuchyňské linky a klimatizace. S vybavením bytů rádi pomůžeme.

Majitelé bytů budou mít přístup na soukromou pláž vzdálenou 300 m od rezidence určenou pouze pro majitele bytů v rezortech developera. Užívání pláže je umožněno formou klubového členství s ročním předplatným nebo zvýhodněným denním vstupným.

Byty lze financovat buď se slevou "cash" - úhrada celé ceny do měsíce od rezervace - v takovém případě je sleva 5 % ze základní ceny.
Splácení je možné 1 až 3 roky bezúročně (bez slevy za cash) a platí se 25 % ceny při uzavření kupní smlouvy (do měsíce od rezervace) a 15 % při převzetí bytu. Po uzavření smlouvy se začne ihned splácet zbytek kupní ceny rozpočítaný podle zvoleného počtu let splácení.

Inzerovaná cena je po slevě za platbu cash, cena při splácení 1 až 3 roky je 49.680 EUR.

V bytovém projektu je k dispozici i mnoho dalších bytů této i větší velikosti s výhledem na bazén, nebo do vedlejší zástavby/na hory.

Prodejem nemovitosti mé služby nekončí. Svým klientům zajistím právní servis, pomohu se zařizováním bytu, poskytnu praktické informace, pomohu s řešením pronajímání bytu. Na mých stránkách bytyvegypte najdete mnoho odpovědí na často kladené otázky a videa s užitečnými informacemi o koupi nemovitosti a životě v Egyptě. Pomohu Vám případně i s řešením hypotečního úvěru na koupi bytu v Egyptě (s podmínkou zastavení nemovitosti v ČR).
Cena:
Prodáno
Poznámka k ceně:
cena platí při platbě "cash" (bez splácení)
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Pavla Bártová
RE/MAX Professional Partners
Masarykovo náměstí 90
Kralovice, 33141
Česká republika
Tel. na makléře: +420 724 188 933
Tel. do kanceláře: +420 702 144 094
E-mail: pavla.bartova@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 292-NP00548
Dispozice:
1+kk
Číslo podlaží:
5
Počet podlaží v objektu:
5
Podlahová plocha:
49 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Ve výstavbě (hrubá stavba)
Vlastnictví:
Osobní
Typ nemovitosti:
Byty
K nastěhování:
30. 3. 2024
Užitná plocha:
35 m²
Umístění objektu:
Centrum obce
Energetická náročnost budovy:
G