Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Pronájem bytu 4+kk v osobním vlastnictví 85 m², Česká Lípa (ID 224-NP01253)

ulice Jiráskova, Česká Lípa mapa

25 000 Kč ( za měsíc)
CÚsporná

kk
4x
85 m2
4/4
Exkluzivně

Pronájem nového a kompletně vybaveného bytu 4+kk s parkovacím stáním a výhledem na radniční věž

Nabízíme k pronájmu zcela nový, luxusní a plně klimatizovaný byt 4+kk v precizně zrekonstruovaném domě v Jiráskově ulici v České Lípě v samém centru města.

K DISPOZICI OD 01.05.2024! Byt je momentálně pronajatý do 30.04.2024.

Byt o velikosti 85 m2 se nachází ve 4.NP bytového domu a je situován do vnitrobloku, přičemž okna bytu nabízejí úžasné výhledy na historické centrum města včetně radniční věže. Součástí domu je i prostorná venkovní terasa o velikosti cca 50 m2 ve společném užívání. Dispoziční řešení bytu je patrné z přiloženého půdorysného schématu a bytem se můžete projít prostřednictvím virtuální prohlídky. Byt je kompletně zařízen moderním nábytkem včetně spotřebičů a disponuje vstupní chodbou, toaletou, technickou místností, obývacím pokojem s kuchyní, ložnicí, dětským pokojem, pracovnou a koupelnou. K dispozici je vyhrazené kryté garážové stání pro 1 osobní automobil ve dvoře a samostatný sklepní prostor.

Vytápění vlastním plynovým kotlem BUDERUS Logamax se zásobníkem TUV 120L Logalux, umístěnými v technické místnosti, obojí s možností komfortního automatického ovládání. V koupelně i na toaletě jsou použity velmi kvalitní obklady a dlažby - Quenos grey + Quenos white - stejně jako zařizovací předměty např. vana obdélníková Vagnerplast LINOS 170×75 cm, 2x umyvadlo SISTEMA 50×42 cm, AVICE deska 150x50cm old wood. Koupelna i toaleta mají vedle radiátorů možnost el. podlahového vytápění.
Na podlahách obytných místností je plovoucí podlaha Tarkett iD Inspiration Click 55 „Contemporary Oak Grey“. Vstupní bezpečnostní dveře NEXT SD 111, okna VEKRA Natura 68, interiérové dveře VEKRA Interier SIMPLE.

Byt je připraven k okamžitému nastěhování. Součástí vybavení bytu je 65" TV SAMSUNG (163 cm) 4K Neo QLED Smart TV, set pračky se sušičkou BOSCH, tyčový vysavač SENCOR, moderní úsporná svítidla, klimatizace DAIKIN v jednotlivých místnostech se samostatným ovládáním požadované teploty, interiérové dekorace atd. Do prostoru kuchyně byla instalována na míru vyráběná kuchyňská linka německé značky NOLTE v provedení bílá soft matná s černými úchytnými lištami v kombinaci se sopečným dubem, vybavená spotřebiči ELECTROLUX - pečící el. trouba, indukční varná deska, mikrovlnná trouba, lednice s mrazničkou, myčka nádobí, digestoř.

Měsíční nájemné: 25.000,-Kč (plus zálohy na energie a služby). Vratná kauce (jistota): 50.000,-Kč. Provize realitní kanceláře: 0,-Kč (nájemce neplatí provizi). Uvedená výše nájemného platí pro pronájem s dobou pronájmu na dobu určitou min. 2 roky. Bude preferován zájemce o dlouhodobý pronájem.

Dům má pouze 7 bytů, tento je ve 3. patře a je kompletně klimatizovaný, samozřejmostí je vlastní měření plynu, elektřiny i vody. Dům, ve kterém se byt nachází, prošel celkovou a velmi precizní rekonstrukcí. K bytu náleží vyhrazené kryté garážové stání pro 1 osobní automobil ve dvoře, do kterého se vjíždí automaticky otevíranými a uzamykatelnými vraty. K dispozici je rovněž sklepní prostor v suterénu domu.
Cena:
25 000 CZK / za měsíc
Poznámka k ceně:
bez záloh na energie a služby, kauce (jistota) 55.000,-Kč, nájemce neplatí provizi RK
Upozornění:
Pronajímající si vyhrazuje právo vybrat nájemce na základě jím zvolených kritérií.
Aleš Zemek
RE/MAX Living
Hrnčířská 2456
Česká Lípa, 47001
Česká republika
Tel. na makléře: +420 724 477 115
Tel. do kanceláře: +420 724 477 115
E-mail: ales.zemek@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 224-NP01253
Dispozice:
4+kk
Číslo podlaží:
4
Počet podlaží v objektu:
4
Podlahová plocha:
85 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Novostavba
Vlastnictví:
Osobní
Typ nemovitosti:
Byty
Charakter okolní zástavby:
Obytná
K nastěhování:
1. 5. 2024
Doprava:
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Elektřina:
230 V
Garáž:
Ano
Občanská vybavenost:
Škola, Školka, Zdravotnická zařízení, Pošta, Supermarket, Kompletní síť obchodů a služeb
Odpad:
Kanalizace
Ostatní rozvody:
Kabelová televize, Kabelové rozvody, Ostatní rozvody
Užitná plocha:
85 m²
Plyn:
Plynovod
Rok výstavby:
2 020
Telekomunikace:
Internet
Terasa:
Ano (40 m²)
Topení:
Ústřední - plynové
Umístění objektu:
Centrum obce
Voda:
Dálkový rozvod, Rozvod studené a teplé vody
Vybaveno:
Ano
Energetická náročnost budovy:
C
Měrná vypočtená roční spotřeba energie v kWh/m²/rok:
84