Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej pozemku 6238 m², Stachy (ID 182-NP03557)

Stachy, okres Prachatice mapa

6238 m2
Exkluzivně Prodáno

Stavební pozemek na Šumavě o vel. 6238 m2 na jihovýchodním prosluněném svahu se skvostným výhledem

Stavební pozemek na šumavském Javorníku o vel. 6238 m2, který je částečně zastavitelný, na jihovýchodním prosluněném svahu se skvostným výhledem na horská panoramata – na vrcholy Boubín, Libín, Chlum a mnohé další.

Javorník u Stach leží pod stejnojmenným kopcem, na kterém stojí vyhledávaná Klostermannova rozhledna. V místě se nachází sjezdovka a turistům nabízí množství tras pro pěší, cyklisty i běžkaře, např. po hřebenu Javorník-Královský kámen-Ždánov, blízko je do Kašperských hor s hradem Kašperk, 6 km je vzdálené přírodní koupaliště Rohanov. V blízkém dosahu jsou i další vyhlášená střediska centrální Šumavy jako Zadov či Kvilda.

Díky častému inverznímu počasí a poloze na jihovýchodním úbočí si na Javorníku užijete hodně sluníčka i na podzim i v zimě. Není výjimkou, že v této době bývá Javorník místem s vůbec nejvyšší teplotou v celém Česku!

Z Javorníku se naskytnou nádherné výhledy přes údolí na vrcholy jižnější části Šumavy. A nejinak je tomu i z pozemku, který je na prodej a který může být váš. Buďte si jisti, že pohled z Vaší budoucí terasy vás rozhodně neomrzí! A k tomu pochopitelně sluneční paprsky po celý den.

Pozemek se nachází na okraji Javorníku (zmiňovaný výhled nenarušuje další zástavba), pouhých 200 m od sjezdovky, má tvar obdélníku o přibližné velikosti 35x180 m.

V současné době je zastavitelná necelá třetina plochy. Do rozvojových ploch je zařazena další třetina pozemku. V současné době probíhají jednání o dalším rozvoji této plochy, čímž by bylo možné stavět i na další části pozemku.

Součástí prodeje je přenechání projektu stavby rodinného domu 5+kk se samostatnou garáží. K tomuto projektu bylo stavebním úřadem vydáno souhlasné koordinované stanovisko.

Pro více informací mě neváhejte kontaktovat.
Cena:
Prodáno
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Josef Rychtář
RE/MAX Profil
Vodňanská 36
Prachatice, 38301
Česká republika
Tel. na makléře: +420 603 196 091
Tel. do kanceláře: +420 721 837 670
E-mail: josef.rychtar@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 182-NP03557
Druh pozemku:
Pro bydlení
Celková plocha:
6 238 m²
Inženýrské sítě:
Kanalizace
Typ nemovitosti:
Pozemky
Umístění objektu:
Okraj obce