Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej domu 143 m², Tuhaň (ID 330-NP00076)

Tuhaň, okres Mělník mapa

3x
143 m2
729 m2
1
Exkluzivně Prodáno

Prodej RD v obci TUHAŇ (Červená Píska)

Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům v malebné obci Tuhaň (Červená Píska), okres Mělník. Tento krásný dům je ideálním místem pro klidné rodinné bydlení s výhledem na okolní přírodu.

Dům je velmi prakticky navržený díky čemuž umožňuje příjemné bydlení. Tento dům nabízí samostatný pokoj, samostatnou ložnici, prostorný obývací pokoj s kuchyní, ze kterého se vychází na terasu i zahradu. Dále pak velkou koupelnu se sprchovým koutem a možností nainstalovat vanu. V další místnosti je toaleta s druhým sprchovým koutem. V RD se nachází i samostatné WC. Celý dům je vytápěn podlahovým topením, výjma technické místnosti. V pokojích je položena plovoucí podlaha, v koupelnách na WC a v technické místnosti dlažba. Kvalitní interiérové dveře, okna jsou osazena izolačními trojskly. K dispozici je garáž pro jedno vozidlo a další parkovací místa na pozemku. Rodinný dům nabízí udržovanou zahradu s terasou a prostorným zahradním domkem, na zahradě je dále nádrž na dešťovou vodu. Dům je napojen na veřejný vodovod, ohřev zajišťuje plynový průtokový kondenzační kotel a bojler. Novostavba se nachází na velmi klidném, slunném místě.
Obec nabízí velice příjemné prostředí pro bydlení, kteří hledají klid a únik z ruchu města, ale s perfektní dopravní dostupností. V obci Tuhaň je obecní úřad, mateřská školka, dětská hřiště, hostinec a přímo obcí prochází cyklotrasa a poutní cesta Blaník - Říp. V nedaleké obci Kly se nachází pošta, základní škola.
V blízkosti se nachází krásná příroda s možnosti procházek či cyklovýletů včetně oblíbených míst ke koupání (Lhota, Konětopy, Borek Ovčáry, Proboštské jezera).

S financováním koupě nemovitosti Vám bezplatně pomůže náš vlastní nezávislý, úvěrový specialista, který je schopen nabídnout opravdu výhodné podmínky.

Pro více informací nebo domluvení prohlídky nás prosím kontaktujte.
Cena:
Prodáno
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Mgr. Radovan Čmiel
RE/MAX Style
Pitterova 2855/7
Praha 3 - Žižkov, 13000
Česká republika
Tel. na makléře: +420 777 274 333
Tel. do kanceláře: +420 731 565 114
E-mail: radovan.cmiel@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 330-NP00076
Poloha objektu:
Samostatný
Počet podlaží v objektu:
1
Užitná plocha:
143 m²
Plocha parcely:
729 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Novostavba
Druh stavby:
Rodinný dům
Typ nemovitosti:
Domy a vily
Počet bytů celkem:
1
Odpad:
Kanalizace
Zastavěná plocha:
180 m²
Plyn:
Plynovod
Typ domu:
Přízemní
Umístění objektu:
Klidná část obce
Vybaveno:
Ano
Energetická náročnost budovy:
C
Měrná vypočtená roční spotřeba energie v kWh/m²/rok:
146