Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej bytu 1+kk v osobním vlastnictví 38 m², Hurgáda (ID 292-NP00553)

ulice 1st Avenue st., Al Hambra, Hurgáda – část obce mapa

30 476,15 € ( za nemovitost)
GMimořádně
nehospodárná

kk
1x
38 m2
2/5
Exkluzivně Rezervace

Byt 1+kk s výhledem do zahrady

Rezidenční projekt Al Hambra 1st Avenue je situován v těsné blízkosti centra Hurgády, na ulici El Mamsha, která je nejdelší a zároveň jednou z nejznámějších turistických oblastí v Hurgádě. Na délce téměř 5 km najdete mnoho kaváren, restaurací s mezinárodní kuchyní, hotelů, obchodů a nočních klubů. Cesta z mezinárodního letiště trvá jen 5 minut.

Rezort se buduje na celkové ploše 13,200 m2 zahrnuje rezidenční budovy, velký bazén, zahradu, restaurace, fitness, obchody, butiky, služby, wellness, hypermarket, lékařskou kliniku a parkoviště. V budově bude k dispozici ostraha 24 hodin denně, recepce, hotelové služby a správa nemovitosti včetně služby pronajímání bytů za jejich majitele. Samozřejmostí jsou výtahy ve všech budovách.

Dokončení třetí fáze projektu, kde se nabízený byt nachází, je plánováno do konce roku 2024, byty se již od ledna 2024 začnou postupně předávat majitelům. Tento konkrétní byt je plánován k dokončení do konce března 2024. Při předání bytu do užívání (od dubna 2024) se bude platit jednorázová záloha na údržbu rezortu ve výši 24500 EGP (egyptských liber).

Nabízený byt má započtenou plochu 49 m2 (včetně podílu na společných prostorách, skutečná plocha včetně balkonu bude přibližně 38 m2). Nachází se ve zvýšeném přízemí na jižní straně apartmánové budovy - pod tímto přízemím je ještě technické přízemí, byt se tedy z pohledu ze zahrady nachází v prvním patře, nicméně při vstupu do budovy od bazénu se jedná o přízemí. Byt má dispozici typu 1+kk - za vstupními dveřmi je kuchyňský kout a pokoj, který slouží jako ložnice a obývací pokoj zároveň. Z pokoje je vstup na lodžii, odkud je výhled do budoucí uzavřené zahrady/dvora. Díky jižní orientaci bude byt velmi slunný i přesto, že se jedná o přízemí, přičemž zapuštěná lodžie chrání obytný prostor před přehříváním.

Byt se dokončuje a bude předán majiteli s vybavenou koupelnou, keramickými podlahami, kompletními elektrickými instalacemi, bez nábytku, kuchyňské linky a klimatizace. S vybavením bytu rádi pomůžeme. Video o postupu prací na stavbě projektu Al Hambra najdete na mých stránkách v sekci Aktuálně.

Majitelé bytů v rezortu mají přístup na soukromou pláž vzdálenou 300 m od rezidence určenou pouze pro majitele bytů v rezortech developera. Užívání pláže je umožněno formou klubového členství s ročním předplatným nebo zvýhodněným denním vstupným. Na pláž je poskytována doprava zdarma turistickým vláčkem.

Prodejem nemovitosti mé služby nekončí. Svým klientům zajistím právní servis, pomohu se zařizováním bytu, poskytnu praktické informace, pomohu s řešením pronajímání bytu. Na mých stránkách bytyvegypte najdete mnoho odpovědí na často kladené otázky a videa s užitečnými informacemi o koupi nemovitosti a životě v Egyptě. Pomohu Vám případně i s řešením hypotečního úvěru na koupi bytu v Egyptě (s podmínkou zastavení nemovitosti v ČR), případně s prodejem Vaší české nemovitosti tak, abyste výnos bytu mohli použít na financování koupě v Egyptě.
Cena:
30 476,15 EUR / Rezervováno
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Pavla Bártová
RE/MAX Professional Partners
Masarykovo náměstí 90
Kralovice, 33141
Česká republika
Tel. na makléře: +420 724 188 933
Tel. do kanceláře: +420 702 144 094
E-mail: pavla.bartova@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 292-NP00553
Dispozice:
1+kk
Číslo podlaží:
2
Počet podlaží v objektu:
5
Podlahová plocha:
38 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Novostavba
Vlastnictví:
Osobní
Typ nemovitosti:
Byty
Umístění objektu:
Centrum obce
Energetická náročnost budovy:
G