Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej bytu 2+1 v osobním vlastnictví 54 m², Praha 6 - Veleslavín (ID 023-NP07734)

ulice Na Petřinách, Praha 6 – Veleslavín mapa

Prodáno
GMimořádně
nehospodárná

1x
2x
54 m2
3/6
Exkluzivně Prodáno

Prodej bytu 2+1 se zasklenou lodžií v Praze 6, Veleslavín, Na Petřinách 205.

Nabízíme k prodeji moderní, kompletně zrekonstruovaný byt 2+1se zasklenou lodžií v Praze 6, Veleslavín, Na Petřinách 205.

Tento elegantní byt s moderním designem a praktickým uspořádáním poskytuje optimální pohodlí pro každodenní bydlení. Kvalitní materiály, praktické využití prostoru a provedení rekonstrukce zajišťují dlouhodobou hodnotu a bezstarostné bydlení na skvělé adrese.

Obývací pokoj vytváří příjemné spojení mezi odpočinkovým (obývacím) prostorem a pracovní (jídelní) částí, což podtrhuje moderní charakter bytu. Zasklená lodžie s útulným posezením přináší do pokoje dostatek světla.
Ložnice disponuje vlastní vestavnou šatnou, která přináší praktický a efektivní způsob organizace vaší garderóby. Skrytá za elegantními posuvnými dveřmi (do pouzdra) se nachází dostatek úložného prostoru pro vaše oblečení, obuv a doplňky. Vestavná šatna nejenže udržuje váš prostor uspořádaný, ale také přidává na stylu celkovému designu ložnice. V chodbě je pak připravený prostor pro velkou vestavnou skříň.
Kuchyň s výhledem do zeleně je vybavena elegantní linkou. Kuchyňská linka s moderními prvky je vybavena vestavnými spotřebiči (lednice, mrazák, varná deska, trouba, myčka, pračka). Kuchyně také nabízí dostatek úložného prostoru pro uspořádání nádobí, potravin a dalších kuchyňských potřeb. Tato moderní kuchyně není pouze místem pro vaření, ale také esteticky příjemným prostorem, kde si užijete Vaši kávu nebo snídani.
Koupelna je s WC, umyvadlem a sprchovým koutem. Skleněný sprchový kout dodává prostoru lehkost a otevřený charakter.
Koupelna, kuchyň a chodba jsou vybaveny podlahovým vytápěním, což dodává bytu extra úroveň komfortu.
Osvětlení je v bytě klíčem k jeho jedinečnému charakteru. Svítidla různých tvarů a stylů jsou vkusně rozmístěna, ať už jde o jemné ambientní osvětlení až po funkční světelné prvky. Byt nabízí širokou škálu možností pro vytvoření ideální atmosféry pro každou příležitost.

Výhodou je také blízkost veškeré občanské vybavenosti a vynikající dostupnost veřejné dopravy. Stanice metra, tramvaje a autobusu jsou doslova u vchodu.
Veleslavín je klidná rezidenční čtvrť v Praze, známá svou zelení, bezpečností a dobrou dostupností. V blízkosti se nachází rozsáhlé parky, jako například Hvězda a Ladronka, které nabízejí skvělé možnosti pro rekreaci a odpočinek. Tato lokalita je oblíbená pro rodiny i jednotlivce, kteří ocení klidné prostředí a zároveň rychlý přístup do centra města.
Veleslavín disponuje dobrou infrastrukturou, která zahrnuje obchody, restaurace, školy a veřejnou dopravu. Snadný přístup na letiště Václava Havla a dobré spojení s dálnicí jsou další výhody této lokality. Celkově jde o atraktivní místo pro ty, kteří hledají kombinaci klidu a pohodlí s dostatečnou blízkostí k centru Prahy.

Byt se nachází ve 2. patře revitalizovaného domu bez výtahu. K bytu (54m2) náleží sklepní kóje (2 m2).
Cena:
Prodáno
Poznámka k ceně:
Kupní cena je včetně právního servisu, advokátní úschovy kupní ceny, zajištění HÚ, odměny RK
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Josef Hotový
RE/MAX G8 Reality 2
Kleinerova 1466
Kladno, 27201
Česká republika
Tel. na makléře: +420 603 752 651
Tel. do kanceláře: +420 312 240 239
E-mail: josef.hotovy@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 023-NP07734
Dispozice:
2+1
Číslo podlaží:
3
Počet podlaží v objektu:
6
Podlahová plocha:
54 m²
Druh objektu:
Panelová
Stav objektu:
Po rekonstrukci
Vlastnictví:
Osobní
Typ nemovitosti:
Byty
Odpad:
Kanalizace
Užitná plocha:
54 m²
Plyn:
Plynovod
Umístění objektu:
Centrum obce
Energetická náročnost budovy:
G