Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej bytu 3+kk v osobním vlastnictví 86 m², Praha 4 - Kunratice (ID 285-NP00147)

ulice Urešova, Praha 4 – Kunratice mapa

kk
3x
86 m2
4/5
Exkluzivně Prodáno

Prodej bytu 3+kk, 86 m2 s balkónem v Praze 4 – Kunraticích u Kunratického lesa

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji byt v osobním vlastnictví o dispozici 3+kk v bytovém domě z r. 2000 v Kunraticích, v ulici Urešova.

Byt se nachází ve 4. nadzemním podlaží z celkových pěti. Dominantou bytu je velkorysý obytný prostor (29,18 m2) s propojeným kuchyňským koutem (4,05 m2), ze kterého se vchází na balkón (5,5 m2). Dále jsou v bytě dvě ložnice (13,36 m2 a 15 m2) s vestavnými skříněmi. V bytu je rozlehlá předsíň (13,49 m2). Koupelna s vanou (4,04 m2) a WC (1,26 m2) jsou od sebe odděleny, mají samostatné vchody. Balkón poskytuje pěkný výhled do okolí, ložnice jsou situovány do klidného vnitrobloku. Součástí bytu je také sklep (plocha sklepu není započtena do celkové užitné plochy bytu) umístěný v přízemí. Dále k bytu náleží uzamykatelné prostorné garážové stání nacházející se v 1. podzemním podlaží. Obyvatelé domu mohou užívat uzavřenou zahradu s dětským hřištěm.

Vytápění a ohřev vody je zajištěn centrálně. V obytných místnostech jsou dřevěné parketové podlahy, v předsíni keramická dlažba s podlahovým vytápěním.

Byt má vynikající polohu v horní části Kunratic, jež umožňuje pohodlné bydlení poblíž Kunratického lesa (docházková vzdálenost) a přitom má výborné spojení do centra Prahy (na metro Chodov či Roztyly je možno se dopravit za pár minut autobusem, jehož stanice je téměř naproti domu). V okolí jsou umístěna dětská hřiště; školky a školy včetně lékařské péče jsou rovněž na dosah (Chodov, Kunratice). Lokalita poskytuje také dobré zázemí pro sportovce (např. badmintonové a tenisové kurty). Dalším benefitem bytu je blízká poloha největšího českého obchodního centra Westfield Chodov s mnoha restauračními zařízeními a multikinem.

Hledáte-li klidné bydlení se snadnou dostupností centra Prahy, pro domluvení prohlídky nemovitosti a více informací kontaktujte makléře, v RE/MAX Prestige jsme vždy připraveni vám vyjít vstříc!
Cena:
Prodáno
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Ing. Daniela Šilhová
RE/MAX Prestige
Vídeňská 52/140
Praha 4 - Kunratice, 14800
Česká republika
Tel. na makléře: +420 774 101 522
Tel. do kanceláře: +420 605 945 005
E-mail: daniela.silhova@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 285-NP00147
Dispozice:
3+kk
Číslo podlaží:
4
Počet podlaží v objektu:
5
Podlahová plocha:
86 m²
Druh objektu:
Smíšená
Stav objektu:
Velmi dobrý
Vlastnictví:
Osobní
Typ nemovitosti:
Byty
Odpad:
Kanalizace
Užitná plocha:
86 m²
Plyn:
Plynovod
Umístění objektu:
Centrum obce
Energetická náročnost budovy:
C