Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej pozemku 919 m², Senomaty (ID 023-NP07752)

Senomaty – část obce Hostokryje mapa

919 m2
Exkluzivně Prodáno

Prodej pozemku

Hledáte prostor pro zahradu v krásné lokalitě v dojezdové vzdálenosti do 15 min od Rakovníka? Pak právě Vám možná je určena tato nabídka.

Pozemek je rovinatý a nachází se v okrajové části obce Hostokryje, obec Senomaty, okres Rakovník?

V současné době je vedený v katastru jako orná půda. Ale rozhodně není užíván tímto způsobem. Několik let je neobhospodařovaný, nachází se zde vzrostlé nálety, většinou jívy, akáty a keře. V územním plánu je plocha vedená jako zemědělská.

Tato rozlehlá zahrada o celkové ploše 919m² nabízí ideální prostor pro relaxaci a odpočinek ve svém vlastním zeleném ráji. Je zde mnoho možností pro využití. Necháte zde vyrůst květiny a ovocné stromy, nebo si na zahradě postavíte vlastní altán či posezení, kde si užijete příjemného grilování s rodinou a přáteli. Prostorný pozemek vám také umožní vybudovat si vlastní zahradní jezírko, které vytvoří klidnou a relaxační atmosféru.

Tato zahrada je vhodná jak pro rodiny s dětmi, tak i pro milovníky zahradničení a zdravého životního stylu. Svou polohou v malebném prostředí nabízí ideální klid a soukromí. V těsné blízkosti je možnost napojení na sítě. V nedaleké obci Senomaty se nachází několik obchodů, hostinec, hřiště, vlakové a autobusové spojení, obecní úřad, škola i školka.

Pokud se vám tato zahrada líbí a máte zájem o prohlídku, neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám poskytneme další informace a domluvíme si termín prohlídky. Tato zahrada je jedinečnou příležitostí vytvořit si vlastní zelený ráj, který vás bude nabíjet energií a poskytne vám klidné útočiště ve stresujícím světě. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.
Cena:
Prodáno
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Květuše Kostelecká
RE/MAX G8 Reality 2
Kleinerova 1466
Kladno, 27201
Česká republika
Tel. na makléře: +420 603 267 662
Tel. do kanceláře: +420 312 240 239
E-mail: kvetuse.kostelecka@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 023-NP07752
Druh pozemku:
Zahrada
Celková plocha:
919 m²
Inženýrské sítě:
Vodovod
Typ nemovitosti:
Pozemky
Umístění objektu:
Okraj obce