Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej bytu 2+1 v osobním vlastnictví 162 m², Kopřivná (ID 083-NP04198)

Kopřivná, okres Šumperk mapa

2 900 000 Kč ( za nemovitost)
GMimořádně
nehospodárná

1x
2x
162 m2
2/3
Exkluzivně

Prodej dvou bytů po rekonstrukci v rámci jedné bytové jednotky v obci Kopřivná

Představuji Vám další novinku z obce Kopřivná, která leží mezi Šumperkem a Hanušovicemi. Nabídku lze pojmenovat jako „2 v 1“ díky skladbě dvou bytů vedených v katastru nemovitostí jako jedna bytová jednotky. Jedná se o dva samostatné byty ve 2. a 3. patře zděného domu.
Větší byt ve druhém patře dispozičně řešen jako 2+1 prošel rekonstrukcí před 17 lety. Instalována jsou okna s trojskly. Byt je vyhříván ustředním topením, v koupelně podlahovým topením. Elektroinstalace v bytě je měděná. Rozvody vody jsou nové v plastu. Byt disponuje prostornou předsíní, spíží, kuchyní, dvěma velkými pokoji, z nichž jeden je průchozí do druhého, ideální jako obývací pokoj. Sociální zázemí je rozdělené, a tedy prostorná koupelna s rohovou vanou a sprchovým koutem je oddělená od samostatné toalety.
Byt ve třetím patře je podkrovní mezonetového typu s dispozicí 2+kk. Rekonstrukce zde byla kompletní a proběhla před třemi lety. V bytě je taktéž podlahové vytápění a okna s trojskly. Velký PSK portál v největším pokoji zajišťuje příjemný výhled do krajiny a dostatečný přísun světla. Nová prostorná kuchyňská linka je osazena varnou indukční deskou, pečící troubou a velkým množstvím pracovního prostoru. Vedle kuchyňské linky je prostor pro volně stojící lednici. Uprostřed centrálního pokoje je umístěné schodiště do patra, kde lze zřídit úložný prostor nebo například příjemný čtecí koutek. Koupelna disponuje sprchovým koutem a toaletou. V bytě je samostatný neprůchozí pokoj.
Vytápění obou bytů je společné s pomocí automatického kotle na tuhá paliva. Elektroměr je pro oba byty momentálně společný. Příprava pro svedení elektroinstalace na samostatný elektroměr a rozdělení tak elektroměrů pro každý byt zvlášť je připravena. K bytům je možné pronájem zahrady od obce Kopřivná. K dispozici je sklep o dvou samostatných sklepních prostorech. Pro oba byty je udělaná předpříprava pro centrální vysavač.
Velkou výhodou pro Vás může být možnost variability využití a financování. Pokud hledáte bydlení pro sebe a máte obavy ze splátek hypotéky, v tomto případě Vám může pomoci možnost pronájmu druhého samostatného bytu. Další možností je pronájem obou bytů, při čemž splácíte jen jednu hypotéku. V případě zájmu o bližší informace a prohlídku nemovitosti mě neváhejte kontaktovat.
Cena:
2 900 000 CZK / za nemovitost
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

2 900 000 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Bc. Zuzana Pechová
RE/MAX Elite Reality
17. listopadu 525/9
Šumperk, 78701
Česká republika
Tel. na makléře: +420 608 403 747
Tel. do kanceláře: +420 733 644 669
E-mail: zuzana.pechova@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 083-NP04198
Dispozice:
2+1
Číslo podlaží:
2
Počet podlaží v objektu:
3
Podlahová plocha:
162 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Po rekonstrukci
Vlastnictví:
Osobní
Typ nemovitosti:
Byty
K nastěhování:
1. 2. 2024
Užitná plocha:
162 m²
Umístění objektu:
Centrum obce
Energetická náročnost budovy:
G