Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej chaty / chalupy 116 m², Kozly (ID 224-NP01263)

Kozly – část obce Kozly u České Lípy mapa

3x
116 m2
2848 m2
2
Exkluzivně Prodáno

Prodej roubené chalupy na Kozlech u České Lípy

Představujeme Vám jedinečnou příležitost stát se majitelem roubené chalupy, která se nachází na idylickém a klidném místě v obci Kozly. Tato nemovitost je obklopena rozlehlou zahradou (2848m2), najdete zde ovocný sad plný zdravých plodů a záhony s možností pěstování vlastní zeleniny. K dispozici je také praktická kůlna a dřevěná garáž.
Chalupa nabízí v přízemí prostornou světnici (21 m2), útulnou kuchyň (7m2) a komoru (7m2) pro uskladnění potravin. Kromě toho zde naleznete koupelnu se sprchovým koutem, samostatné WC a dílnu (28m2) pro vaše hobby či práci. V patře se rozkládá ložnice (24m2) a obývací pokoj (17m2) s přístupem na balkon. Nechybí ani prostorná půda s možností dalšího využití. Všechny obytné místnosti jsou orientovány jihovýchod.
Chalupa je v dobrém, udržovaném a původním stavu. Topení je řešeno lokálně pomocí kamen na dřevo, což dodává interiéru neopakovatelnou atmosféru. Pro vaše pohodlí je zde voda zavedena z řádu a odpadní vody jsou řešeny septikem.

Tato nemovitost je ideální jak pro rekreaci, tak pro trvalé bydlení. Navzdory klidnému umístění je chalupa situována nedaleko města Česká Lípa (8 km), kde naleznete veškerou občanskou vybavenost - od restaurací, obchodů, kina, divadla, škol až po sportovní areály a bazény.
V obci Kozly se navíc nachází dětské hřiště, multifunkční sportovní hřiště a zájmově sportovní klub, který nabízí skvělé příležitosti pro aktivní trávení času a společenské setkávání s přáteli a sousedy. Přímo z obce také vede několik turistických trast do České středohoří a Kokořínska.

Nenechte si ujít příležitost vlastnit kus klidu a pohody v CHKO Českého středohoří. Pro více informací nebo domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat. V případě potřeby zajištění financování nabízíme individuální přístup a možnost zprostředkování získání úvěrových prostředků.
Cena:
Prodáno
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Kristýna Andělová
RE/MAX Living
Hrnčířská 2456
Česká Lípa, 47001
Česká republika
Tel. na makléře: +420 603 993 061
Tel. do kanceláře: +420 724 477 115
E-mail: kristyna.andelova@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 224-NP01263
Poloha objektu:
Samostatný
Počet podlaží v objektu:
2
Užitná plocha:
116 m²
Plocha parcely:
2 848 m²
Druh objektu:
Smíšená
Stav objektu:
Dobrý
Druh stavby:
Ostatní
Typ nemovitosti:
Chaty a rekreační objekty
Balkon:
Ano
K nastěhování:
31. 1. 2024
Elektřina:
230 V
Odpad:
Septik
Celková plocha:
116 m²
Zastavěná plocha:
116 m²
Typ domu:
Patrový
Umístění objektu:
Klidná část obce
Voda:
Dálkový rozvod, Rozvod studené a teplé vody
Vybaveno:
Ano