Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej nájemního domu 259 m², Děčín (ID 292-NP00566)

ulice Teplická, Děčín – část obce Děčín IV-Podmokly mapa

4 850 000 Kč ( za nemovitost)
GMimořádně
nehospodárná

259 m2
147 m2
2
Exkluzivně

Bytový dům se 4 byty a komerčním prostorem

Exkluzivní nabídka: Prodej bytového domu se 4 bytovými jednotkami a komerčním prostorem v centru Děčína s pozemkem u domu o výměře 164 m². Další nebytové prostory jsou v zadní části domu.

Bytový dům je samostatně stojící, nepodsklepený dvoupodlažní objekt. V domě se nacházejí čtyři bytové jednotky a jedna bytová jednotka byla na základě souhlasu se změnou užívání stavby a po kompletní rekonstrukci v roce 2012 změněna na nebytový prostor - prodejnu. V současné době tento prostor není využíván ani pronajímán. Dále jsou vedle bytového domu vymezeny další čtyři bytové jednotky umístěné v přístavbě 120 m², které jsou určeny ke kompletní rekonstrukci.

Dům je zděný a odhadovaný rok výstavby je 1882. Střešní konstrukce je dřevěná sedlová s využitelným podkrovím. V roce 2008 proběhly částečné rekonstrukce a v roce 2012 prošla rekonstrukcí prodejna s novými rozvody vody, elektřiny a plynu. Střešní krytina je z asfaltového šindelu, klempířské prvky jsou z pozinkovaného plechu a fasáda je nezateplená s břízolitem. Okna jsou plastová s izolačním sklem a dřevěná. Dveře v bytech jsou dřevěné. Podlahy jsou betonové s keramickou dlažbou, linem nebo kobercem. Schodiště je železobetonové. Vybavení kuchyní zahrnuje kuchyňskou linku a plynový nebo elektrický sporák. Vytápění objektu je zajištěno plynovým kotlem, vafkami a elektrickým přímotopem. Ohřev teplé vody je zajištěn elektrickými bojlery. Odpad je sveden do veřejné kanalizace. Elektroinstalace je na 230/400 V. Plyn je zaveden.

Byt č. 1 - v 1. NP Možné využití pro komerční prostory nebo bydlení 2+kk o rozloze 75 m².
Byt č. 2 - 2+1 o rozloze 56 m² s koupelnou, kde je sprchový kout. Podlaha je pokryta dlažbou a v koupelně je okno. Koupelna je bez integrovaného vytápění (používáme konvektor). V některých místnostech jsou starší lakovaná prkna, nyní pokrytá linem, v kuchyni a předsíni je betonová podlaha. V tomto bytě je nutné dodělat nové elektroinstalace. Náklady na plyn činí 3600,- Kč a na elektřinu 1100,- Kč.
Byt č. 3 - 1+1 o rozloze 36 m² s vytápěním pomocí 2x vafky. V kuchyni je kombinovaný sporák (plyn + elektřina), ohřev vody zajišťuje bojler. Koupelna je bez integrovaného vytápění. Je možné instalovat "žebřík". Elektřina v bytě je po rekonstrukci. V obývacím pokoji je vestavěná dřevěná vyvýšená dvoumístná postel se zábradlím.
Byt č. 4 - 2+1 o rozloze 56 m² s podkrovním prostorem a komorou s bojlerem. Vytápění je zajištěno pomocí 3x elektrického přímotopu. Podlaha je pokryta dlažbou v kuchyni, koupelně a předsíni a z větší části plovoucí podlahou v obývacím pokoji. Malá krbová kamna jsou připojena k vyvložkovanému komínu. Elektřina v bytě byla rekonstruována.
Byt č. 5 - 1+1 o rozloze 36 m², podkrovní byt ve druhém patře. Ohřev vody je zajištěn bojlerem a v kuchyni je plynový sporák na vaření.

V domě vzlíná vlhkost, což je vidět v přízemí domu v bytě č.1. Na dvoře domu je také kanalizační šachta pro odvod dešťové vody.

V případě zájmu o prohlídku a další informace mě kontaktujte.
Cena:
4 850 000 CZK / za nemovitost
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

4 850 000 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Ing. Bára Hlávková
RE/MAX Professional Partners
Masarykovo náměstí 90
Kralovice, 33141
Česká republika
Tel. na makléře: +420 773 750 076
Tel. do kanceláře: +420 702 144 094
E-mail: bara.hlavkova@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 292-NP00566
Počet podlaží v objektu:
2
Celková plocha:
259 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Dobrý
Typ nemovitosti:
Nájemní domy
K nastěhování:
28. 2. 2024
Odpad:
Kanalizace
Užitná plocha:
259 m²
Zastavěná plocha:
147 m²
Plyn:
Plynovod
Vybaveno:
Ano
Energetická náročnost budovy:
G