Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej bytu 3+1 v osobním vlastnictví 78 m², Montesilvano (ID 331-NP00146)

Montesilvano – část obce mapa

149 000,00 € ( za nemovitost)
GMimořádně
nehospodárná

1x
3x
78 m2
2/3
Exkluzivně

Prodej bytu 3+1, 87 m2

Toužíte vlastnit kousek svého ráje u moře? Ve výhradním zastoupení nabízíme prodej slunného apartmánu, vzdáleného pouhých 500 metrů od moře ve městě Citta Sant Angelo, na adrese Via Salara nedaleko moderního města Pescary s letištěm a přímými lety dvakrát týdně s nízkonákladovou společností Ryanair.
Rozloha: 87 m² užitné plochy, 3+1, 2. patro. Dispozice: Kuchyň, 2 ložnice, obývací pokoj, koupelna s vanou, 2 balkóny (celkem 33 m²).
Budova má 3 patra.
Byt je kompletně zrekonstruován včetně instalací a oken.
Parkovací místo není, ale je dostatek prostoru venku.
V současné době je apartmán po rekonstrukci a připraven pro svého prvního majitele k nastěhování. S dovybavením nábytku a dalších prací jsme schopni pomoct, kde máme po ruce naši architektu-designer, která se dokáže nacítit na individuální potřeby klienta dle předem dohodnutého rozpočtu.

Tento prostorný a světlý apartmán s velkými balkóny nabízí výhled na okolní krajinu a pohodlí moderního bydlení. S jeho ideální polohou jen 500 metrů od moře si můžete užívat plážových radovánek a klidu města Citta Sant Angelo.
Apartmán se nachází ve třípatrové budově, můžete očekávat moderní vybavení a nové instalace. Bezstarostné bydlení je zajištěno díky prázdnému bytu bez nábytku, takže si můžete vytvořit svůj vlastní osobitý prostor a nebo tuto rekonstrukci zařízení bytu nechat na nás.

Hledáte-li místo, kde relaxovat a vychutnávat si klidnou atmosféru, ale zároveň blízko k moři, tento apartmán je pro vás ideální volbou. Příležitost jako tato se neobjevuje každý den, takže neváhejte a kontaktujte nás pro více informací a domluvte si prohlídku. Těšíme se na vaši zprávu!

Jsem vašim průvodcem tímto nádherným kouskem Abruzza. Díky mým 20 letům zkušeností v této lokalitě vám mohu garantovat nejen kvalitní služby, ale také osobní přístup a poradenství při jakémkoliv kroku. Vaše spokojenost je naší prioritou a mohu poskytnout kontakty na spokojené klienty, kteří si již apartmán zakoupili. Mnohokrát se také stává že potřebují s čímkoliv pomoct, poradit zajít ,zařídit a od toho jsem tady já abych byla klientům vždy při ruce pokud se ocitnou s problémem k řešení.

Všechny tyto roky jsem měla tu čest přivítat mnoho lidí a sdílet s nimi krásy tohoto místa. Procházky podél pobřeží, ochutnávání místní kuchyně a objevování skrytých pokladů jsou pro mě nekonečným dobrodružstvím.
Je to právě ta vášeň, kterou cítím k tomuto místu, kterou přenáším do prohlídek s klienty. Je to radost pro mě ukázat jim krásy, které mě oslovily a které mi zůstávají v srdci. Každý okamžik, který sdílím s klienty v této lokalitě, je pro mě vzácný a plný emocí.

Takže pokud hledáte nejen dům, ale i jedinečnou atmosféru a zapojení do místního života, jsem tu, abych vám ukázala, proč jsem zamilovaná do tohoto místa. Připojte se ke mně na prohlídku a společně objevme všechny ty skryté klenoty, které toto místo nabízí. Moře a hory v jednom, to je Abruzzo !
Těším se na případné dotazy a budu se na vás osobně těšit na prohlídkách.
Cena:
149 000 EUR / za nemovitost
Poznámka k ceně:
Cena je včetně provize, notářských poplatků a daně z převodu nemovitosti a přihlášení ke službám
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Bc. Zuzana Bajgerová
RE/MAX Černá perla
Slavíkova 6068/18
Ostrava - Poruba, 70800
Česká republika
Tel. na makléře: +420 723 824 348
Tel. do kanceláře: +420 724 024 550
E-mail: zuzana.bajgerova@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 331-NP00146
Dispozice:
3+1
Číslo podlaží:
2
Počet podlaží v objektu:
3
Podlahová plocha:
78 m²
Druh objektu:
Panelová
Stav objektu:
Velmi dobrý
Vlastnictví:
Osobní
Typ nemovitosti:
Byty
Doprava:
Vlak, Silnice, Autobus
Elektřina:
230 V
Odpad:
Kanalizace
Ostatní rozvody:
Kabelové rozvody
Užitná plocha:
87 m²
Plyn:
Plynovod
Topení:
Lokální - plynové
Umístění objektu:
Klidná část obce
Voda:
Dálkový rozvod
Energetická náročnost budovy:
G