Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Pronájem bytu 4+kk v osobním vlastnictví 126 m², Praha 10 - Záběhlice (ID 285-NP00163)

ulice Mattioliho, Praha 10 – Záběhlice mapa

kk
4x
126 m2
3/7
Exkluzivně Pronajato

Pronájem nově zařízeného bytu 4+kk - 126 m2, 4 balkony a 2 parkovací stání v Praze 10

V exkluzivním zastoupení majitele nabízíme k pronájmu nově zrekonstruovaný luxusní byt s dispozicí 4+kk o celkové výměře 126 m2 se 4 balkony a 2 parkovacími stáními v moderní zástavbě, ve velmi klidné části městské čtvrti Záběhlice.

Byt se nachází ve 3. nadzemním podlaží (s prostorným výtahem) a vchází se do něj přes rozlehlou předsíň o 15 m2. Obývací část s kuchyňským a jídelním koutem má rozlohu 37 m2 (nově instalovaná kvalitní kuchyňská linka se zabudovanými spotřebiči). Z obýváku je přístup do jednoho z pokojů (11 m2), z předsíně pak do velkorysé ložnice (17 m2) a dalšího pokoje (14 m2). Z předsíně je dále přístupná i prostorná koupelna se sprchovým koutem, vanou, pračkou, sušičkou a WC (7 m2), a další – oddělené – WC, stejně jako komora o 2 m2. Byt je vybaven novým designovým nábytkem vyhotoveným dle návrhu architektonického studia (vestavěným i volným), elektrospotřebiči a bytovými doplňky (závěsy, interiérové doplňky).
Součástí bytu jsou 4 balkony o celkové rozloze 21 m2 – kromě jednoho pokoje mají všechny ostatní přístup na balkon. Dále je k dispozici – přímo na patře – „sklepní“ kóje. V neposlední řadě jsou součástí nemovitosti 2 parkovací stání v podzemní garáži, jedno z nich s nadstandardní šířkou - díky tomu je velmi pohodlný přístup na obě stání, případně je možnost místo využít pro skladování dalších věcí.

Výhled z bytu je do volného prostoru a zeleně, mimo jiné na meandry Botiče. Čtvrť je neprůjezdná a stranou od frekventovaných komunikací, tedy s velmi nízkým provozem a hlukem. Dům pochází z roku 2007, je ve velmi dobrém stavu – součást developerského projektu Nové Zahradní Město.

Byt se nachází v sousedství nákupního centra Hostivař, kde naleznete obchody i zábavu, i ostatní objekty občanské vybavenosti (školy, školky…) jsou na dosah. Zároveň je v bezprostředním i vzdálenějším okolí mnoho zeleně, kde můžete Vy i Vaše děti aktivně trávit svůj volný čas. Dopravní obslužnost je též výborná, v bezprostřední blízkosti jsou zastávky autobusů i tramvají a na metro A se lze dostat tramvají za 10 minut.

S ohledem na právě dokončenou rekonstrukci a nové designové zařízení se jedná o velmi atraktivní nabídku; nájemce bude prvním uživatelem tohoto nadstandardního bytu.

Měsíční nájemné činí 38.800,- Kč, poplatky/zálohy spojené s užíváním bytu činí měsíčně 6.619,- Kč + převod elektřiny na nájemce. Vratná kauce je ve výši jednoho nájmu + měsíční poplatky/zálohy. Provize RK je ve výši jednoho nájmu + DPH.

Byt je ihned volný k nastěhování.

Hledáte-li klidné bydlení se snadnou dostupností centra Prahy, pro domluvení prohlídky nemovitosti a více informací kontaktujte makléře, v RE/MAX Prestige jsme vždy připraveni vám vyjít vstříc!
Cena:
Pronajato
Poznámka k ceně:
zálohy spojené s užíváním bytu 6.619 Kč (vodné, stočné, ohřev vody, vytápění,..), el. energie se převádí na nájemce a platí se samostatně; provize RK ve výši jednoho měsíčního nájmu + DPH
Upozornění:
Pronajímající si vyhrazuje právo vybrat nájemce na základě jím zvolených kritérií.
Ing. Daniela Šilhová
RE/MAX Prestige
Vídeňská 52/140
Praha 4 - Kunratice, 14800
Česká republika
Tel. na makléře: +420 774 101 522
Tel. do kanceláře: +420 605 945 005
E-mail: daniela.silhova@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 285-NP00163
Dispozice:
4+kk
Číslo podlaží:
3
Počet podlaží v objektu:
7
Podlahová plocha:
126 m²
Druh objektu:
Smíšená
Stav objektu:
Po rekonstrukci
Vlastnictví:
Osobní
Typ nemovitosti:
Byty
Charakter okolní zástavby:
Obchodní a obytná
K nastěhování:
5. 3. 2024
Doprava:
MHD
Elektřina:
230 V
Garáž:
Ano
Odpad:
Kanalizace
Užitná plocha:
105 m²
Zastavěná plocha:
126 m²
Počet podlaží pod zemí:
1
Topení:
Ústřední - dálkové
Umístění objektu:
Klidná část obce
Voda:
Dálkový rozvod
Vybaveno:
Ano
Výtah:
Ano
Energetická náročnost budovy:
C