Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej bytu 2+kk v osobním vlastnictví 28 m², Montesilvano (ID 331-NP00147)

Montesilvano – část obce mapa

99 000,00 € ( za nemovitost)
GMimořádně
nehospodárná

kk
2x
28 m2
1/2
Exkluzivně

Prodej bytu 2+kk, 32 m2

Objevte pohodlí a krásu života u moře v našem jedinečném bytě v Montesilvanu.
S výjimečnou polohou jen pár kroků od moře a 12 km od letiště Pescara s přímým leteckým spojením s Prahou a Krakovem 3 týdně.

Ve výhradním zastoupením nabízíme byt 2+kk o velikosti 32 m2 v klidné ulici Via Lazio, v prvním patře budovy s pouhými 8 bytovými jednotkami. Tato nabídka zahrnuje kuchyňský kout, ložnici s malým balkónem a koupelnu. Díky své poloze je ideální nejen pro vlastní bydlení, ale také jako investice díky blízkosti moře a veškerým službám.

Montesilvano je v létě velmi žádanou destinací, ale zdejší místní obyvatelé zde žijí po celý rok. V okolí naleznete supermarket, bary, restaurace a mnoho dalšího. Tato oblast je plná zábavy nejen v létě, ale i v zimních měsících.
 
A co víc, město Pescara je jen 5 km daleko s moderním centrem plným obchodů, barů a restaurací.
 
Celý region Abruzzo, kde leží Pescara, nabízí nejen písčité pláže, ale také hory v dosahu hodiny cesty, kde si můžete užít zimního lyžování.
 
A to není vše! Máme pro vás několik dalších atrakcí v blízkosti, jako jsou krásné ostrovy Isole Tremiti, restaurace Trabocchi sul mare přímo na moři, vodní park Onda blu a outlet Citta Sant Angelo.
 
Navíc, letiště Pescara je jen 12 km daleko a nabízí přímé lety do mnoha destinací včetně Krakova, Prahy, Sardinie, Milána, Londýna a dalších.
 
V ceně jsou zahrnuty provize, DPH, notářské poplatky a daň z převodu nemovitosti.
Pomůžeme jak jazykově, tak právně, a poskytneme vám i poprodejní servis ( přihlášení na energie , odpady a roční daň z nemovitosti )
 
Jsem vašim průvodcem tímto nádherným kouskem Abruzza. Díky mým 20 letům zkušeností v této lokalitě vám mohu garantovat nejen kvalitní služby, ale také osobní přístup a poradenství při jakémkoliv kroku. Vaše spokojenost je naší prioritou a mohu poskytnout kontakty na spokojené klienty, kteří si již apartmán zakoupili. Mnohokrát se také stává že potřebují s čímkoliv pomoct, poradit zajít ,zařídit a od toho jsem tady já abych byla klientům vždy při ruce pokud se ocitnou s problémem k řešení.
 
Všechny tyto roky jsem měla tu čest přivítat mnoho lidí a sdílet s nimi krásy tohoto místa. Procházky podél pobřeží, ochutnávání místní kuchyně a objevování skrytých pokladů jsou pro mě nekonečným dobrodružstvím.
Je to právě ta vášeň, kterou cítím k tomuto místu, kterou přenáším do prohlídek s klienty. Je to radost pro mě ukázat jim krásy, které mě oslovily a které mi zůstávají v srdci. Každý okamžik, který sdílím s klienty v této lokalitě, je pro mě vzácný a plný emocí.
 
Takže pokud hledáte nejen dům, ale i jedinečnou atmosféru a zapojení do místního života, jsem tu, abych vám ukázala, proč jsem zamilovaná do tohoto místa. Připojte se ke mně na prohlídku a společně objevme všechny ty skryté klenoty, které toto místo nabízí. Moře a hory v jednom, to je Abruzzo !
Těším se na případné dotazy a budu se na vás osobně těšit na prohlídkách v Montesilvano.
Cena:
99 000 EUR / za nemovitost
Poznámka k ceně:
Cena je včetně provize, notářských poplatků a daně z převodu nemovitosti a přihlášení ke službám
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Bc. Zuzana Bajgerová
RE/MAX Černá perla
Slavíkova 6068/18
Ostrava - Poruba, 70800
Česká republika
Tel. na makléře: +420 723 824 348
Tel. do kanceláře: +420 724 024 550
E-mail: zuzana.bajgerova@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 331-NP00147
Dispozice:
2+kk
Číslo podlaží:
1
Počet podlaží v objektu:
2
Podlahová plocha:
28 m²
Druh objektu:
Panelová
Stav objektu:
Velmi dobrý
Vlastnictví:
Osobní
Typ nemovitosti:
Byty
Doprava:
Silnice, Autobus
Elektřina:
230 V
Odpad:
Kanalizace
Užitná plocha:
32 m²
Plyn:
Plynovod
Topení:
Ústřední - plynové
Umístění objektu:
Klidná část obce
Vybaveno:
Ano
Energetická náročnost budovy:
G