Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej bytu 2+kk v osobním vlastnictví 52 m², Citta' Sant'Angelo PE (ID 331-NP00148)

Citta' Sant'Angelo PE – část obce mapa

106 000,00 € ( za nemovitost)
GMimořádně
nehospodárná

kk
2x
52 m2
4/4
Exkluzivně

prodej bytu 2+kk, 58 m2

Užijte si život u moře v krásném bytě v Città Sant'Angelo Marině, v klidné oblasti na adrese Via Aterno Pescara vzdáleného pouhých 3 km od moře. Ve výhradním zastoupení nabízíme k prodeji dvoupokojový byt ve čtvrtém patře moderního domu s výtahem.

Byt se otevírá do prostorného obývacího pokoje s kuchyňským koutem a výstupem na terasu. Ložnice má vlastní vstup na balkón, koupelna je vybavena vanou a k dispozici je také velká skříň na uložení věcí.

Byt je velice pěkně zrekonstruován a disponuje klimatizací, bezpečnostními dveřmi, dvojitým sklem u oken a podlahou z kvalitní porcelánové dlaždice. Ideální volba pro ty, kteří hledají byt k okamžitému nastěhování, nebo jako výnosnou investici v blízkosti hlavních služeb oblasti. Nechte se unést atmosférou mořského života!

Zažijte dokonalý kousek Itálie v bytě v malebné vesnici Città Sant'Angelo! Proč si zde koupit byt?

1. Kultura a historie: Procházejte se úzkými uličkami obklopenými historickými budovami a objevujte bohatou kulturní dědictví této vesnice, která se pyšní bohatou historií a zaujímavými památkami.

2. Nádherná příroda: Užívejte si úchvatné výhledy na moře a okolní kopce, zkoumejte okolní přírodní parky a objevujte malebné vinice a olivovníky.

3. Vynikající gastronomie: Ochutnejte lahůdky místní kuchyně v tradičních restauracích a kavárnách a nechte se unášet vůní a chutěmi čerstvých místních surovin.

4. Výhodná poloha:
Nechte se okouzlit touto exkluzivní nabídkou a vychutnejte si klid a malebnost této lokalitě která se nachází přesně na půl mezi mořem a horami, které jsou co by kamenem dohodil .

Apartmán se nachází se pouhých 15 km od letiště Pescara, které nabízí přímé lety dvakrát týdně do Prahy a Krakowa s nízkonákladovou leteckou společností Ryanair.
Region Abruzzo, kde se Pescara nachází, vám poskytuje příležitosti k písčitým plážím i horám, které jsou vzdálené pouze půl hodinu jízdy. Zde si můžete užít zimního lyžování nebo jízdy na kole v krásné přírodě.
Tento apartmán je skvělou investicí jako váš dům u moře.

V blízkosti se nachází také mnoho dalších atrakcí, jako jsou ostrovy Isole Tremiti, restaurace Trabocchi sul mare, kde si můžete vychutnat jídlo na moři a plavání v příjemném prostředí, nebo vodní park Ondra blue, který je vzdálen pouhých 50 km po dálnici. Outlet Citta Sant Angelo je pro milovníky nakupování doslova rájem.
Celková cena zahrnuje provizi včetně DPH, notářské poplatky a daň z převodu nemovitosti. S nákupem vám poskytneme komplexní podporu jak jazykově, tak právně. Po celou dobu jsem vám k dispozici i po dokončení prodeje.

Mám osobní vazbu na tuto lokalitu již 20 let, žila jsem zde a Pescara se stala mým druhým domovem a hlavně mým srdcem. Máme zde již řadu spokojených českých klientů. Pokud máte zájem, ráda vám poskytnu kontakty na tyto majitele apartmánů.
Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost a domluvte si prohlídku.
Budu se na vás osobně těšit na prohlídce.
Cena:
106 000 EUR / za nemovitost
Poznámka k ceně:
Cena je včetně provize, notářských poplatků a daně z převodu nemovitosti a přihlášení ke službám
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Bc. Zuzana Bajgerová
RE/MAX Černá perla
Slavíkova 6068/18
Ostrava - Poruba, 70800
Česká republika
Tel. na makléře: +420 723 824 348
Tel. do kanceláře: +420 724 024 550
E-mail: zuzana.bajgerova@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 331-NP00148
Dispozice:
2+kk
Číslo podlaží:
4
Počet podlaží v objektu:
4
Podlahová plocha:
52 m²
Druh objektu:
Panelová
Stav objektu:
Velmi dobrý
Vlastnictví:
Osobní
Typ nemovitosti:
Byty
Doprava:
Vlak, Dálnice, MHD, Autobus
Elektřina:
230 V
Odpad:
Kanalizace
Užitná plocha:
58 m²
Plyn:
Plynovod
Topení:
Lokální - plynové
Umístění objektu:
Klidná část obce
Voda:
Dálkový rozvod
Vybaveno:
Ano
Výtah:
Ano
Energetická náročnost budovy:
G