Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej hotelu 163 m², Březí (ID 332-NP00206)

ulice Na štěrkách, Březí mapa

18 500 000 Kč ( za nemovitost)
GMimořádně
nehospodárná

163 m2
203 m2
105 m2
2
Exkluzivně

Oblíbený penzion s vinným sklepem v srdci vinařského ráje NA PRODEJ

Oblíbený penzion v srdci vinařského ráje NA PRODEJ
Exkluzivní příležitost k nákupu populárního penzionu, který byl postaven v roce 2014 s nadčasovým šarmem v srdci oblíbené vinařské obce Březí na Moravě u Mikulova. Unikátní kombinace stylového ubytování, vinárny a tradičního vinného sklípku tvoří ideální prostředí pro ty, kteří hledají nádherný podnikatelský záměr.
Tento penzion disponuje 4 prostornými apartmány s vlastními sociálními zařízeními a plně vybavenou kuchyňkou. Rozložení apartmánů je následující: 1x dvoulůžkový, 1x čtyřlůžkový a 2x pětilůžkový apartmán, vše v podkroví pro maximální soukromí a pohodlí. Moderní vybavení apartmánů zahrnuje kuchyňský kout s lednicí, mikrovlnnou troubou, el. vařičem a rychlovarnou konvicí. Bezplatné Wi-Fi pokrytí se nachází ve všech částech penzionu. Pobyt si hosté mohou zpříjemnit na terase s venkovním posezením, která je částečně krytá, a užít si tak skvělého výhledu do krajiny a vychutnat si u toho moravská vína. Srdcem penzionu je autentická vinárna a klasický vinný sklípek s kapacitou 25 osob, který přináší nezapomenutelné zážitky. Bezpečnost zajištěna kamerovým systémem pro klidné prostředí. Parkování: 2 parkovací místa se nachází přímo před penzionem a dalších 5 míst na obecním parkovišti pouhých 50m od penzionu.
Technické parametry penzionu: Elektřina k dispozici, plyn na hranici nemovitosti. Zateplení 10 cm polystyrenem a střešní krytina z kvalitní kanadské šindele. Betonové stropy pro pevnost a dlouhou životnost. Plastová okna pro optimální izolaci. Teplá voda zajištěna solárními panely. Přípojky elektřiny a vody k dispozici (včetně 400V elektro přípojky). Připojení k internetu a telefonu prostřednictvím optického kabelu. Penzion je orientován na východ. Bezvadný stav nemovitosti, žádné známé vady!
Funkční a Plně Obsazený: Penzion zůstává plně funkční až do samotného prodeje, nabízejíc tak novému majiteli příležitost převzít provoz, aniž by bylo nutné přerušovat nebo měnit běžící provoz. S vysokou poptávkou a častým plným obsazením má tento penzion potenciál být trvalým zdrojem příjmů.
Klíč k Úspěchu: Penzion má mnoholetou tradici v poskytování vynikajícího ubytování a péče o hosty. S jeho stálou klientelou a dobrou pověstí v oblasti představuje tento penzion nejen investiční příležitost, ale také klíč k úspěchu ve světě pohostinství.
Penzion je plně vybaven a prodává se včetně nábytku a veškerého vybavení, takže se nemusíte trápit nákupy a zařizováním.
Nyní máte jedinečnou příležitost stát se majitelem tohoto úspěšného penzionu. Otevřete dveře k novým možnostem a zaujměte místo v srdci hostů, kteří budou rádi vracet se znovu a znovu. Kontaktujte mě pro více informací i zajištění osobní prohlídky.
Cena:
18 500 000 CZK / za nemovitost
Poznámka k ceně:
Včetně právního servisu
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

18 500 000 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Maria Kopřivová
RE/MAX Lekvi
Pitterova 2855/13
Praha 3, 13000
Česká republika
Tel. na makléře: +420 739 698 393
Tel. do kanceláře: +420 776 717 770
E-mail: maria.koprivova@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 332-NP00206
Počet podlaží v objektu:
2
Užitná plocha:
163 m²
Plocha parcely:
203 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Velmi dobrý
Typ nemovitosti:
Hotely, penziony a restaurace
Doprava:
Vlak, Silnice, Autobus
Elektřina:
230 V, 400 V
Odpad:
Kanalizace
Celková plocha:
163 m²
Zastavěná plocha:
105 m²
Rok výstavby:
2 014
Telekomunikace:
Internet
Topení:
Ústřední - elektrické
Typ domu:
Patrový
Voda:
Dálkový rozvod
Vybaveno:
Ano
Energetická náročnost budovy:
G