Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej hotelu 100 m², Březí (ID 332-NP00204)

Březí – část obce Březí u Mikulova mapa

24 100 000 Kč ( za nemovitost)
GMimořádně
nehospodárná

100 m2
311 m2
100 m2
2
Exkluzivně

Oblíbený Penzion a Moderní Rodinný Dům v Srdci Jižní Moravy na PRODEJ

Nabízíme Vám možnost stát se majitelem populárního penzionu a současně také neobyčejného rodinného domu, které se nachází v srdci vinařského kraje, v malebné obci Březí, jen pár kilometrů od Mikulova na Moravě.
Penzion, který byl postaven v roce 2010, disponuje čtyřmi stylovými apartmány, 2,3,4 a 5tilůžkovým. Každý apartmán je plně vybaven kuchyňkou s lednicí, mikrovlnnou troubou, varnou konvicí a plotýnkovým vařičem. Všechny apartmány disponují vlastním sociálním zařízením – WC a sprchovým koutem, který je součástí pokoje. Vytápění je zajištěno elektrickými radiátory a krbem, který dodává místu útulnou atmosféru. Úsporný provoz je pro majitele prioritou, energie pochází z fotovoltaických panelů. Tyto solární panely nejen chrání životní prostředí, ale také zajišťují šetrný a ekonomicky výhodný provoz.
V přízemí penzionu se nachází společenská místnost, která společně s letní terasou pro grilování, vytváří neodolatelnou atmosféru pro klidný odpočinek a společenské setkání v pohodě Jižní Moravy. Pro rodiny s dětmi je připraven dětský koutek s houpačkami, skluzavkou a velkým pískovištěm, kde mohou malí hosté neomezeně objevovat a hrát si. K penzionu náleží také uzamykatelná kolárna, protože obě nemovitosti jsou situovány v blízkosti cyklostezek a nacházejí se v srdci Mikulovské vinařské oblasti. Penzion disponuje také kamerovým systémem, který hlídá vlastní parkoviště.
Penzion zůstává plně funkční až do samotného prodeje, nabízí tak novému majiteli příležitost převzít provoz, aniž by bylo nutné přerušovat nebo měnit běžící provoz.
Naše výjimečná nabídka zahrnuje elegantní rodinný dům s dispozicí 5+k k na 130 m2, který byl postaven v roce 2005 a sousedící dvoupatrový penzion, který láká svým půvabem a nabízí jedinečný zážitek pro všechny hosty, to vše na pozemku o celkové rozloze 886 m2.
Půvabný rodinný dům představuje spojení moderního komfortu s autentickým životem ve vinařské obci. Moderní design a využití nejnovějších technologií je symbolem komfortu a nabízí ideální životní prostředí pro vaši rodinu. Podlahové topení, krb a klimatizace zajišťují optimální pohodlí v každém ročním období. Fotovoltaika pak ekologický a ekonomický provoz domu.
Prosklená kuchyně je vybavena moderními spotřebiči a prvotřídním vybavením a nabízí skvělý výhled do zahrady a dodává tím kuchyni jedinečný nádech klidu a pohodlí.
Bazén se slanou vodou je skvostem naší nemovitosti. S rozměry 8x4 metry, hloubkou 1.70 metru a filtračním systémem na písek vám poskytuje dokonalý odpočinek a zábavu přímo ve vaší zahradě. Automatická úprava vody a solární panely přidávají k ekologickému provozu a úspoře nákladů na provoz.
Garáž nabízí dostatek prostoru pro 4 vozy, což znamená, že máte dostatek místa pro celou rodinu nebo sbírku vašich vzácných vozů.
Připraveno k Okamžitému Nastěhování: Dům i penzion jsou plně vybaveny, včetně nábytku a veškerého vybavení, takže se nemusíte trápit nákupy a zařizováním. Stačí si vzít své věci a začít si užívat nový život v tomto nádherném prostředí.
Cena:
24 100 000 CZK / za nemovitost
Poznámka k ceně:
Včetně právního servisu
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

24 100 000 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Maria Kopřivová
RE/MAX Lekvi
Pitterova 2855/13
Praha 3, 13000
Česká republika
Tel. na makléře: +420 739 698 393
Tel. do kanceláře: +420 776 717 770
E-mail: maria.koprivova@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 332-NP00204
Počet podlaží v objektu:
2
Užitná plocha:
100 m²
Plocha parcely:
311 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Velmi dobrý
Typ nemovitosti:
Hotely, penziony a restaurace
Doprava:
Vlak, Silnice, Autobus
Elektřina:
230 V, 400 V
Ostatní rozvody:
Ostatní rozvody
Celková plocha:
100 m²
Plocha zahrady:
211 m²
Zastavěná plocha:
100 m²
Počet parkovacích míst:
3
Rok rekonstrukce:
2019
Rok výstavby:
2 010
Telekomunikace:
Internet
Topení:
Ústřední - elektrické
Typ domu:
Patrový
Voda:
Dálkový rozvod
Vybaveno:
Ano
Energetická náročnost budovy:
G