Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej bytu 1+1 v družstevním vlastnictví, Jindřichův Hradec (ID 029-NP02949)

ulice sídliště Vajgar, Jindřichův Hradec – část obce Jindřichův Hradec III mapa

1x
1x
0 m2
6/9
Exkluzivně Prodáno

Prodej družstevního bytu

Nabízíme k prodeji byt v družstevním vlastnictví o dispozici 1+1 s podlahovou plochou 42,75 m2 a sklepem 1 m2. Byt se nachází na sídlišti Vajgar v Jindřichově Hradci v pátém patře osmipatrového panelového domu s výtahem.

Dispozice bytu je tvořena předsíní (2,6 m2), chodbou (5,3 m2), kuchyní (11,1 m2), obývacím pokojem (20,55 m2), koupelnou (2,2 m2) a toaletou (1 m2).

Vytápění a ohřev vody v bytě je zajištěno dálkově z místní teplárny. V kuchyni je nová kuchyňská linka, nová digestoř se zpětnou klapkou, přípojka na myčku a elektrická trouba s plynovým sporákem. V bývacím pokoji je pevná linka telefonu, anténa a připojení k internetu (Vodafone).

Byt je orientován na jihovýchod a prošel částečnou rekonstrukcí. Byla kompletně zrekonstruovaná koupelna se sprchovým koutem, přípojkami a místem pro pračku a šikovným odvětrávacím okénkem. V bytě byly udělány nové rozvody vody, plynu, odpadu a elektrické energie (kromě obývacího pokoje) a nového plovoucí podlahy.

Byt nelze převést do osobního vlastnictví, anuita a bezdlužnost nájemníků k družstevnímu podílu je nulová. Poplatek za převod členského podílu je 10.769 ,- Kč a dohodu o podnájmu lze uzavřít nejdéle na 5 let za poplatek 4.477,- Kč.

Obrovskou výhodou tohoto bytu jsou nízké měsíční provozní náklady. Pro dvě osoby jsou: 551,- Kč (nájemné) + 3.539,- Kč (služby - otop, teplá užitková voda, vodné stočné, úklid společných prostor a jiné) + 500,- Kč (plyn) + 1.500 ,- Kč (el. energie). Dohromady tedy provozní náklady činí 6.090,- Kč za měsíc.

V domě můžete využít společné dvě sušárny a dvě kolárny. Před cca 10 lety prošel dům částečnou rekonstrukcí, došlo k výměně oken za platová a kompletnímu zateplení. Byl instalován nový výtah a udělány nové rozvody elektriky, vody a odpadů.

Přímo v domě se nachází malé potraviny a v blízkosti dětské hřiště, venkovní posilovna, základní škola, zdravotnické středisko a restaurace. V okolí sídliště Vajgar se nachází veškerá občanská vybavenost (obchodní centrum, supermarket, plavecký a fotbalový stadion a jiné.)

Družstevní byt lze financovat i hypotečním úvěrem, avšak musíte ručit jinou nemovitostí. Výhodné financování Vám zajistíme zdarma, v rámci realitních služeb.

V případě zájmu o tento byt mě neváhejte kontaktovat.
Cena:
Prodáno
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Ing. Jiří Roubíček
RE/MAX One
Pražská 223
Tábor, 39001
Česká republika
Tel. na makléře: +420 775 010 651
Tel. do kanceláře: +420 739 500 510
E-mail: jiri.roubicek@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 029-NP02949
Dispozice:
1+1
Číslo podlaží:
6
Počet podlaží v objektu:
9
Druh objektu:
Panelová
Stav objektu:
Dobrý
Vlastnictví:
Družstevní
Typ nemovitosti:
Byty
Elektřina:
230 V
Odpad:
Kanalizace
Ostatní rozvody:
Kabelová televize
Užitná plocha:
43 m²
Zastavěná plocha:
316 m²
Plyn:
Plynovod
Telekomunikace:
Telefon, Internet
Topení:
Ústřední - dálkové
Voda:
Dálkový rozvod
Výtah:
Ano
Energetická náročnost budovy:
D