Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Pronájem bytu 1+1 v osobním vlastnictví 35 m², Neratovice (ID 061-NP02586)

ulice Na Výsluní, Neratovice mapa

13 000 Kč ( za měsíc)
CÚsporná

1x
1x
35 m2
3/9
Exkluzivně Rezervace

Elegantní a plně vybavený byt v Neratovicích

Přemýšlíte o novém bydlení, které by bylo vaším klidným přístavem v překrásné lokalitě? Představujeme vám exkluzivní nabídku pronájmu útulné bytové jednotky 1+1 s celkovou užitnou plochou 34,74 m², situované v atraktivní oblasti Neratovice Na Výsluní. Tato jedinečná nabídka zahrnuje k bytu také lodžii o velikosti 3,5 m² a praktický sklep (3 m²) pro vaše další potřeby.
Byt se nachází v domě, jehož vlastnosti jsou zárukou kvalitního bydlení - plastová okna pro optimální izolaci, efektivní zateplení domu pro snížení nákladů na vytápění a samozřejmě možnost parkování přímo před domem. Celkový stav bytu je velmi dobré, s kompletním zařízením, které vám umožní nastěhovat se bez jakéhokoliv dalšího zatěžování. V obývacím pokoji vás čeká šikovné řešení s vysouvací postelí pod sedačkou a televizním setem, zatímco kuchyň je plně vybavena moderními spotřebiči včetně myčky, pračky se sušičkou, varné desky, lednice s mrazákem, trouby a mikrovlnné trouby. K dispozici je také jídelní kout s dostatečně velkým stolem a čtyřmi židlemi.
V koupelně najdete vše potřebné pro vaše pohodlí - vanu, umyvadlo a toaletu. Velká šatní skříň ve vstupní chodbě poskytuje dostatek prostoru pro vaše osobní věci a oblečení.
Tato nabídka je ideální pro jednu osobu, která hledá klidné a pohodlné bydlení s důrazem na dlouhodobější pronájem. Nájemné je stanoveno na 13 000 Kč za měsíc, plus 1 500 Kč služby SVJ, plus 500 Kč za internet a plus 1200 Kč záloha na elektrickou energii. Vratná kauce ve výši 26 000 Kč a provize realitní kanceláři jsou jednorázové platby zajišťující bezproblémový průběh celého procesu.
Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost k pronájmu bytu, kde se můžete okamžitě cítit jako doma. Pokud hledáte místo, kde budete moci relaxovat a načerpat novou energii v příjemném prostředí, neváhejte nás kontaktovat a domluvit si prohlídku. Těšíme se na vaši odpověď a věříme, že zde najdete přesně to, co hledáte.
Neratovice nabízí vše, co potřebujete pro pohodlný život. V blízkosti bytu najdete obchody, restaurace a další služby. Pro milovníky přírody a sportu je v okolí k dispozici několik parků, cyklostezek a přírodní koupaliště v Mlékojedech. Pro snadné cestování do práce či za zábavou je zde železniční stanice Neratovice město a výborné silniční spojení na Mělník nebo Prahu.
Cena:
13 000 CZK / Rezervováno
Poznámka k ceně:
Nájemné za byt a kompletní vybavení je 13000 Kč za měsíc + 1.500 Kč služby SVJ , + 500Kč internet, + 1.200 Kč záloha na elektrickou energii. Nájemník zaplatí kauci ve výši 26000 Kč a provizi RK.
Upozornění:
Pronajímající si vyhrazuje právo vybrat nájemce na základě jím zvolených kritérií.
Ing. Petr Hloušek
RE/MAX 4 You II
Breitcetlova 771/6
Praha 9 - Černý Most, 19800
Česká republika
Tel. na makléře: +420 736 506 838
Tel. do kanceláře: +420 733 152 553
E-mail: petr.hlousek@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 061-NP02586
Dispozice:
1+1
Číslo podlaží:
3
Počet podlaží v objektu:
9
Podlahová plocha:
35 m²
Druh objektu:
Panelová
Stav objektu:
Velmi dobrý
Vlastnictví:
Osobní
Typ nemovitosti:
Byty
Charakter okolní zástavby:
Obytná
K nastěhování:
1. 4. 2024
Doprava:
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Elektřina:
230 V
Odpad:
Kanalizace
Užitná plocha:
34 m²
Zastavěná plocha:
417 m²
Telekomunikace:
Internet
Topení:
Ústřední - dálkové
Umístění objektu:
Klidná část obce
Voda:
Dálkový rozvod
Vybaveno:
Ano
Výtah:
Ano
Energetická náročnost budovy:
C
Měrná vypočtená roční spotřeba energie v kWh/m²/rok:
207