Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Pronájem bytu 2+kk v osobním vlastnictví 38 m², Praha 10 - Pitkovice (ID 258-NP00855)

ulice V Pitkovičkách, Praha 10 – Pitkovice mapa

kk
2x
38 m2
2/3
Exkluzivně Pronajato

Krásný světlý byt 2+kk v novostavbě v Pitkovicích

Hledáte moderní bydlení v krásné přírodě s veškerým komfortem, který si zasloužíte? Pak mám pro Vás nabídku, kterou určitě neodmítnete! Pronajměte si byt o rozloze 38 m2 s dispozicí 2+kk v novostavbě v pražských Pitkovicích. Dům, kde se nachází tento velmi světlý byt navržený skvělou bytovou designérkou, byl dokončen v roce 2022, takže se Vám zaručeně bude líbit.

V bytě najdete podlahové topení a orientaci oken na jihozápad, takže je zde vždy příjemná teplota. K ještě většímu pohodlí jsou v oknech sítě proti hmyzu pro pohodlné letní večery. Z okna totiž můžete pozorovat potůček a okolní přírodu, což vám nabídne klidnou a relaxační atmosféru.

Nejen to, máte k dispozici i sklep a venkovní parkovací stání, abyste měli vše, co potřebujete, a byli vždy mobilní. Navíc, byt se nachází v pražské části Pitkovice, kde naleznete veškerou občanskou vybavenost a kdykoliv si můžete zajít na nákupy, do restaurace nebo na procházku. Přímo u domu je autobusová zastávka a v okolí několik mateřských školek.

Interiér bytu je navržený se vkusem a je nadstandartně zařízený. Kuchyňský kout má spotřebiče značky Whirpool, myčku, troubu a vestavěnou ledničku. WC s koupelnou je také nadstandardně vybaveno, abyste se cítili jako v pěti hvězdičkovém hotelu. Byt je kompletně vybaven kromě postele a TV. Po vstupu do bytu se ocitnete v chodbě, odkud se vchází do koupelny s WC, do obývacího pokoje s kuchyňským koutem a do ložnice.

Díky tomu, že je byt nový, jsou měsíční poplatky pouze 2 000 Kč + elektřina se převádí na nájemce. Měsíční kauce činí 20 000 Kč a provize RK jeden měsíční nájem + 21% DPH.

To všechno Vám nabízí tento krásný byt v Pitkovicích, který je volný od 1.4.2024. Tak neváhejte a přijďte si prohlédnout, jak může bydlení být příjemné a komfortní!
Cena:
Pronajato
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Pronajímající si vyhrazuje právo vybrat nájemce na základě jím zvolených kritérií.
Ing. Michaela Bohatová
RE/MAX Miramar
Bělohorská 1397/36
Praha 6 - Břevnov, 16900
Česká republika
Tel. na makléře: +420 736 164 764
Tel. do kanceláře: +420 739 555 554
E-mail: michaela.bohatova@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 258-NP00855
Dispozice:
2+kk
Číslo podlaží:
2
Počet podlaží v objektu:
3
Podlahová plocha:
38 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Velmi dobrý
Vlastnictví:
Osobní
Typ nemovitosti:
Byty
K nastěhování:
1. 4. 2024
Odpad:
Kanalizace
Užitná plocha:
38 m²
Plyn:
Plynovod
Umístění objektu:
Centrum obce
Energetická náročnost budovy:
B