Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej obchodních prostor 340 m², Praha 3 - Vinohrady (ID 332-NP00213)

ulice Slezská, Praha 3 – Vinohrady mapa

39 990 000 Kč ( za nemovitost)
GMimořádně
nehospodárná

340 m2
Exkluzivně

Klub Amabila – Výjimečné komerční prostory v Srdci Královských Vinohrad!

Amabila, jedinečný komerční prostor, který vyzařuje historii a šarm. Tento prostor se nachází v historickém secesním domě U Jelena, v samém srdci Královských Vinohrad, na Slezské ulici.

Od svého zkolaudování v roce 2013 byl tento unikátní prostor středem pozornosti pro VIP klientelu a korporátní události v Praze. V letech 2013-2016 hostil AMABILA širokou škálu úspěšných akcí pro VIP klientelu a korporátní sektory. Od exkluzivních eventů po soukromé oslavy, školení a vernisáže.

V letech 2017-2018 prošla AMABILA důkladným tématickým i designovým faceliftem. Tato investice posílila jeho exkluzivní pověst a upevnila jeho pozici jako místo, které vás překvapí svou moderností a elegancí. S celkovou podlahovou plochou 340m2, je AMABILA domovem pro vaše nápady a ambice. Zahrnuje bar, velký a malý sál, útulnou kavárnu, plně vybavenou kuchyň, šatnu, elegantní dámské a pánské toalety, kompletní zázemí pro zaměstnance včetně WC a sprchy, skladovací prostory a technické místnosti.

S hlavním vstupem z rušné ulice Slezská a zadním vchodem z vnitřní části domu - ulice Nitranská, AMABILA nabízí snadný přístup a pohodlnost pro vaše hosty a zaměstnance. AMABILA byla nadstandardně vybavena a pečlivě sanována a izolována od zemní vlhkosti. Dvojité podlahy, posílená statika, kvalitní klimatizace, anglické dvorky a moderní předstěny do ulic Nitranská a Slezská - všechno toto přispívá k dokonalému prostředí pro vaše aktivity a události.
Amabila ovšem není jen o obchodě, sloužila také jako kulturní a společenské centrum a nabízí rozsáhlé možnosti využití s kompletně zrekonstruovanými prostory. Prostor zahrnuje bar s kapacitou 12 osob, kavárnu s 28 místy a dva konferenční sály pro 70 osob. K tomu je součástí i vnitřní zrekonstruovaná zahrádka s historickou studnou, poskytující relaxační prostor pro hosty.

Podlahy jsou řešeny velkoformátovými keramickými dlaždice v interiéru, týkové dřevo je na předzahrádce. Režné zdivo s přiznanými kamennými základy. Etážové vytápění je zajištěné plynovým kotlem umístěným v technické místnosti.
Moderní a plně funkční elektroinstalace splňuje veškeré bezpečnostní normy.
Prodej komerčního prostoru Amabila je včetně kompletního vybavení, které zajistí bezproblémový provoz a okouzlující atmosféru. Zde je seznam exkluzivního vybavení: Kvalitní třípákový kávovar Conti (Monako), konvektomat a holdomat, trouba se sklokeramickou deskou, mrazák a lednice, dvě prosklené lednice na baru, myčka, nerezový pult pro ohřev cateringu, varné mísy na ohřev polévky, vybavení pro servírování cateringu, komplet nádobí německé značky Schonwald, nábytek (stoly, židle, lavice), bar s audio vybavením, příprava a rozvody na vnitřní kamery, dataprojektor a plátno a další

Unikátní prostor soukromého business klubu Amabila není jen nemovitostí - je to příběh úspěchu a inspirace. Buďte první, kdo využije jeho potenciál k dalšímu rozvoji vašeho podnikání či kulturních aktivit.
Cena:
39 990 000 CZK / za nemovitost
Poznámka k ceně:
Včetně právního servisu
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

39 990 000 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Maria Kopřivová
RE/MAX Lekvi
Pitterova 2855/13
Praha 3, 13000
Česká republika
Tel. na makléře: +420 739 698 393
Tel. do kanceláře: +420 776 717 770
E-mail: maria.koprivova@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 332-NP00213
Typ nemovitosti:
Komerční prostory
Druh prostor:
Obchodní
Číslo podlaží:
-1
Počet podlaží v objektu:
6
Plocha kanceláří:
340 m²
Druh objektu:
Smíšená
Stav objektu:
Velmi dobrý
Počet bytů celkem:
21
Charakter okolní zástavby:
Obchodní a obytná
Doprava:
Silnice, MHD, Autobus
Elektřina:
230 V
Odpad:
Kanalizace
Ostatní rozvody:
Kabelové rozvody
Celková plocha:
340 m²
Plocha zahrady:
52 m²
Plyn:
Plynovod
Počet podlaží pod zemí:
1
Rok rekonstrukce:
2018
Telekomunikace:
Internet
Topení:
Ústřední - plynové
Typ domu:
Patrový
Umístění objektu:
Centrum obce
Voda:
Zdroj pro celý objekt
Vybavení kanceláří:
Ano
Vybaveno:
Ano
Výtah:
Ano
Energetická náročnost budovy:
G