Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej bytu 3+1 v osobním vlastnictví 74 m², Mladá Boleslav (ID 273-NP02908)

ulice Palackého, Mladá Boleslav – část obce Mladá Boleslav II mapa

1x
3x
74 m2
6/8
Exkluzivně Prodáno

Prodej slunného bytu 3+1 s třemi lodžiemi

V exkluzivním zastoupení nabízím k prodeji prostorný byt v osobním vlastnictví s dispozicí 3+1 o celkové ploše 74,12 m², doplněný o tři zasklené lodžie o celkové ploše 10,77 m². Nemovitost se nachází ve vyhledávané lokalitě ulice Palackého v Mladé Boleslavi, v panelovém domě v 6. nadzemním podlaží z celkových 8, s výtahem a bezbariérovým přístupem.

Byt prošel rekonstrukcí - nová plastová okna s roletami, nová rohová kuchyň s vestavěnými spotřebiči (myčka, plynový sporák s troubou a digestoří, lednice) a moderním stolem s barovými židlemi. V obývacím pokoji, kuchyni a dětském pokoji se nachází lodžie, které poskytují příjemný prostor pro relaxaci. Byt je orientován na dvě světové strany - východ a západ, což zajišťuje dostatek denního světla. Interiér bytu nabízí prostornou koupelnu se sprchovým koutem, umyvadlem a místem pro pračku, a samostatné WC, což zajišťuje větší pohodlí a soukromí. Dále se zde nachází úložný prostor ve formě komory, který je ideální pro skladování potřeb pro domácnost.

V rámci rekonstrukce došlo také k výměně rozvodů vody a odpadů a částečně elektro rozvodů, instalaci nových obložkových dveří, vinylové podlahy a tvrzené PVC. K bytu náleží sklep o velikosti 1,7 m².

Výhodou této nemovitosti je její poloha s kompletní občanskou vybaveností v dosahu - obchody, školy, školky, dětská hřiště, lékaři, Škoda Auto, zdravotní poliklinika a zastávky MHD. Pro sportovce a milovníky přírody je v blízkosti fotbalový stadion, bruslařská dráha, hřiště pro děti a lesopark Radouč.

Byt se prodává kompletně vybavený, včetně všech spotřebičů a nábytku, což z něj činí ideální volbu pro ty, kteří hledají komfortní a bezproblémové bydlení. Dům prošel revitalizací, má zateplenou fasádu, nové vchody, střechu a stoupačky, což přispívá k nižším nákladům na bydlení a zvyšuje komfort obyvatel.

Tento byt představuje ideální kombinaci komfortního bydlení s výbornou dostupností veškeré občanské vybavenosti. Nechte se okouzlit klidným a pohodlným bydlením v srdci Mladé Boleslavi. Pro více informací nebo domluvení prohlídky kontaktujte makléřku Jaroslavu Kubínovou.
Cena:
Prodáno
Poznámka k ceně:
včetně realitního a právního servisu
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Jaroslava Kubínová
RE/MAX Partner
Řeporyjské náměstí 16
Praha 5 - Řeporyje, 15500
Česká republika
Tel. na makléře: +420 731 478 503
Tel. do kanceláře: +420 800 434 434
E-mail: jaroslava.kubinova@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 273-NP02908
Dispozice:
3+1
Číslo podlaží:
6
Počet podlaží v objektu:
8
Podlahová plocha:
74 m²
Druh objektu:
Panelová
Stav objektu:
Velmi dobrý
Vlastnictví:
Osobní
Typ nemovitosti:
Byty
Elektřina:
230 V
Odpad:
Kanalizace
Užitná plocha:
74 m²
Plyn:
Plynovod
Topení:
Ústřední - dálkové
Umístění objektu:
Centrum obce
Voda:
Dálkový rozvod
Vybaveno:
Ano
Výtah:
Ano
Energetická náročnost budovy:
B