Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Pronájem bytu 3+1 v osobním vlastnictví 83 m², Praha 4 - Kamýk (ID 332-NP00216)

ulice Zárubova, Praha 4 – Kamýk mapa

28 000 Kč ( za měsíc)
DMéně
úsporná

1x
3x
83 m2
7/8
Exkluzivně

Byt 3+1 83 m² po rekonstrukci , s balkonem, Zárubova, Praha 4 - Kamýk

Nabízíme vám moderní nadstandardně vybavený světlý a prostorný byt s pohodlnou dispozicí 3+1 v oblíbené lokalitě Praha 4-Lhotka/Kamýk, který nedávno prošel kompletní rekonstrukcí ve vyšším standardu. Byt o výměře 83 m2 je v 7. NP z celkových 8 podlaží skvěle udržovaného domu s výtahem. K dispozici je ihned.

V bytě jsou tři samostatné neprůchozí pokoje - obývací pokoj s lodžií (orientace JZ), kde si můžete vychutnávat své ranní kávy nebo večerní posezení s výhledem na Lhotecký les. Dále ložnice (JZ) s oddělenou šatnou anebo druhá ložnice či pracovna (SV). Velkou výhodou je obrovská komora a samostatné WC.

Byt je nadstandardně vybavený zařizovacími předměty, odhlučněné dveře Sapeli, sanita Villeroy & Boch, armatury Grohe, většina nábytku je vyrobena na míru. Po dohodě možno některé zařizovací předměty vyklidit.
V kuchyni je kvalitní lakovaný nábytek s vestavnými spotřebiči Whirlpool - myčkou, indukční deskou, elektrickou a mikrovlnnou troubou, digestoří Sirius nebo elektrickým výsuvem odpadkového koše, vč. nadobí a kuchyňského náčiní. K dispozici je lednička s mrazákem Siemens a pračka AEG Lavamat. V obývací části je lodžie s markýzou, nástěnné skříňky, rozkládací pohovka, křeslo a jídelní stůl se 4 židlemi. Součástí ložnice je dvojlůžko 180x200 a pohodlná vynavená walk-in šatna. Ve třetím pokoji (orientace na SV) je pracovní stůl.
Obrovské úložné prostory v samostatné komoře s regálovým systémem pojmou doslova vše. V chodbě jsou vestavěné skříně a skrytá nika s pračkou. V koupelně je prostorný sprchový kout se sedátkem, umyvadlo na desce, komfortní podlahové topení i topný žebřík. WC s umývátkem a bidetovou sprškou je oddělené.
Moderní hladké deskové radiátory ústředního topení jsou osazeny programovatelnými termostatickými hlavicemi, k dispozici je mobilní klimatizační jednotka a TV s nástěnným držákem.
V bytě je přípojka optického internetu 150 Mbps, cena je již zahrnuta v poplatcích za služby.

V suterénu domu je uzamykatelná místnost na kola a kočárky, tyto prostory jsou monitorovány kamerovým systémem 24/7.
Obytný dům je situován v klidné čtvrti plné zeleně s výbornou dostupností MHD a skvělou občanskou vybaveností. V okolí domu je dobrá parkovací kapacita bez modrých zón. V okolí jsou supermarkety Albert, Lidl, Penny, Kaufland nebo Tesco, základní a mateřské školy, lékárna, lékařská péče, restaurace, Squash Arena, nedaleko je Prague British International School.
Minutu chůze od domu je autobusová zastávka Lhotecký les se spojením na Kačerov (10 min.) nebo Smíchovské nádraží (20 min). Lhotecký les je do pěti minut chůze od domu.

Nájemné činí 28 000 Kč měsíčně + vyúčtovatelné poplatky 4 300 Kč + zálohy na energie 1 500 Kč. Vyžaduje se vratná kauce ve výši 60 000 Kč a provize ve výši 1 měsíčního nájmu + DPH.

Pro další informace a prohlídky nás neváhejte kontaktovat.
Cena:
28 000 CZK / za měsíc
Poznámka k ceně:
Nájemné činí 28 000 Kč měsíčně + vyúčtovatelné poplatky 4 300 Kč + zálohy na energie 1 500 Kč. Vyžaduje se vratná kauce ve výši 60 000 Kč a provize ve výši 1 měsíčního nájmu + DPH.
Upozornění:
Pronajímající si vyhrazuje právo vybrat nájemce na základě jím zvolených kritérií.
Elena Korolkova
RE/MAX Lekvi
Pitterova 2855/13
Praha 3, 13000
Česká republika
Tel. na makléře: +420 731 970 245
Tel. do kanceláře: +420 776 717 770
E-mail: elena.korolkova@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 332-NP00216
Dispozice:
3+1
Číslo podlaží:
7
Počet podlaží v objektu:
8
Podlahová plocha:
83 m²
Druh objektu:
Panelová
Stav objektu:
Velmi dobrý
Vlastnictví:
Osobní
Typ nemovitosti:
Byty
Bezbariérový byt:
Ano
Charakter okolní zástavby:
Obchodní a obytná
K nastěhování:
28. 3. 2024
Doprava:
Silnice, MHD, Autobus
Elektřina:
230 V
Odpad:
Kanalizace
Užitná plocha:
83 m²
Telekomunikace:
Internet
Topení:
Ústřední - dálkové
Umístění objektu:
Klidná část obce
Voda:
Dálkový rozvod
Vybaveno:
Ano
Výtah:
Ano
Energetická náročnost budovy:
D