Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej domu 129 m², Čermná nad Orlicí (ID 211-NP03884)

Čermná nad Orlicí – část obce Velká Čermná mapa

5 390 000 Kč ( za nemovitost)
ENehospodárná

4x
129 m2
899 m2
1
Exkluzivně

Prodej rodinného domu 129 m2, pozemek 899 m2, Čermná nad Orlicí - místní část Velká Čermná

Ve výhradním zastoupení společnosti RE/MAX Future nabízíme k prodeji pěkný venkovský rodinný dům, který se nachází v obci Čermná nad Orlicí - místní část Velká Čermná. Celková plocha pozemku je 899 m2, zastavěná plocha 225 m2 (včetně garáže a kotelny) a užitná plocha je cca 129 m2. Pozemek je oplocený, rovinatý, ve tvaru skoro pravidelného obdélníku. Dům je postavený ze smíšeného zdiva - kamene a cihel. V předchozích letech v rámci rekonstrukce celého objektu byla opravena střešní vazba včetně nového laťování a položení nové střešní krytiny betonové tašky Besk, provedeny nové omítky, rozvody vody, nová okna, dveře a podlahy, rozvody topení a nová topná tělesa, elektroinstalace. Kompletní rekonstrukcí prošla koupelna a instalována kuchyňská linka na míru s vestavěnými spotřebiči - myčka, sklokeramická deska, digestoř, elektrická trouba.
Vytápění domu zajištěno tepelným čerpadlem vzduch - voda pro vytápění a ohřev vody, na střeše instalovány fotovoltaické panely. Voda obecní a odpady svedeny do kanalizace. Velkorysá dispozice uspořádání místností je připravena na možnost vytvoření dvou bytových jednotek se samostatnými vchody a sociálním zařízením. Dispozice jednotek: 1. bytová jednotka o velikosti 2+1 se skládá z prostorné vstupní chodby, kuchyně s jídelním koutem, obývacího pokoje, ložnice, moderní koupelny s rohovou vanou, sprchovým koutem a koupelnovým nábytkem a samostatnou toaletou.
2. bytová jednotka o velikosti 1+1 je dispozičně řešena zádveřím, kuchyní, pokojem, technickou místností, komorou, koupelnou se sprchovým koutem a umyvadlem a toaletou. Prostorná půda umožňuje rozšíření obytné plochy. Na pozemku jsou postavené praktické přístřešky a kryté úložné prostory sloužící k uskladnění věcí, zahradního nářadí a nábytku. K příjemnému venkovnímu posezení slouží zastřešená pergola. V zadní části domu byla vystavěna kotelna a sklad se samostatným vchodem, v současné době je zde umístěno tepelné čerpadlo a vše související s vytápěním domu. Garáž přístupná z obecní cesty. V loňském roce podél oplocení vysázeny okrasné rostliny, keře a živý plot.
Obec Čermná nad Orlicí je obklopena lesy, nachází se zde velké množství turistických a cyklistických tras. Naleznete zde kompletní občanskou vybavenost - ZŠ, MŠ, obvodní lékař, obchod, pošta, restaurace, obecní knihovna, pracují zde organizace jako SDH, rybáři, myslivci, sportovní oddíly.
Pokud Vás tato nabídka zaujala a máte zájem o více informací nebo osobní prohlídku, kontaktujte mě prosím telefonicky nebo e-mailem. Těším se na Vás.
Cena:
5 390 000 CZK / za nemovitost
Poznámka k ceně:
včetně právního a realitního servisu, advokátní úschovy, správního poplatku na katastru nemovitostí a provize RK
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

5 390 000 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Simona Trubačová
RE/MAX Future
U Koruny 1742/16
Hradec Králové, 50002
Česká republika
Tel. na makléře: +420 720 989 444
Tel. do kanceláře: +420 739 486 404
E-mail: simona.trubacova@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 211-NP03884
Poloha objektu:
Řadový
Číslo podlaží:
1
Počet podlaží v objektu:
1
Užitná plocha:
129 m²
Plocha parcely:
899 m²
Druh objektu:
Smíšená
Stav objektu:
Velmi dobrý
Typ nemovitosti:
Domy a vily
Doprava:
Vlak, Silnice, Autobus
Elektřina:
230 V, 400 V
Odpad:
Kanalizace
Zastavěná plocha:
225 m²
Plyn:
Plynovod
Topení:
Ústřední - elektrické
Typ domu:
Přízemní
Umístění objektu:
Okraj obce
Voda:
Dálkový rozvod
Energetická náročnost budovy:
E