Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej domu 281 m², Křenice (ID 332-NP00226)

ulice V Kukli, Křenice mapa

29 900 000 Kč ( za nemovitost)
CÚsporná

5+
281 m2
1048 m2
2
Exkluzivně

Prodej rodinného domu 385 m², pozemek 1 048 m² V Kukli, Křenice

V exkluzivním zastoupení si vám dovoluji nabídnout moderní a luxusní novostavbu dvoupodlažní rodinné vily o celkové ploše 385 m², nacházející se v klidné a prestižní čtvrti Křeníce u Říčan.

Tato elegantní vila o dispozicí 6 + kk nabízí veškeré vybavení pro pohodlný život a zároveň spojuje úspornost s luxusem.

Dominantou domu slouží prostorný obývací pokoj o rozloze 53 m², propojený s kuchyňskou částí a s přímým vstupem na terasu o velikosti 40 m², ideální pro relaxaci či posezení s rodinou a přáteli. V přízemí dále se nachází ložnice pro hosty s vlastní koupelnou, pracovna, koupelna pro návštěvu, rozlehlá předsíň s dostatkem míst pro vestavěné skříně, technická místnost s prádelnou a samostatné WC.

Ve druhém podlaží domu se nachází hlavní ložnice o rozloze 20 m² s vlastní šatnou 11 m² a vstupem na terasu o velikosti 64 m², dále pak dvě další ložnice (25 m² a 24 m²), velká koupelna o velikosti 20 m² s vanou, sprchou a umyvadlem a samostatné WC.

Vila je navržena s důrazem na detail a harmonii barev, s využitím nadstandardních materiálů jako jsou dubové podlahy ve všech obytných místnostech včetně schodiště, velkoformátové obklady a dlažba v koupelnách a technických místnostech. Kvalitní dveře a plastová trojskla od renomované značky PKS zajišťují bezpečnost a tepelnou izolaci, přičemž podlahové vytápění domu a příprava na venkovní žaluzie a klimatizace dodávají další pohodlí. Ohřev vody a vytápění zajišťuje plynový kotel, zároveň je dům alternativně připraven na instalaci tepelného čerpadla. Navíc má dům přípravu na instalaci solárních panelů. K dispozici je také bezpečnostní systém včetně pohybových čidel v každé obytné místnosti. Příjemným bonusem je zateplená garáž s již instalovanou nabíječkou pro elektromobily.

Nabídka domu v Křenících zaručuje nejen soukromí a klid, ale i vynikající dopravní dostupnost díky blízkosti MHD a dálnice D1. Okolí láká na množství kulturních a turistických atrakcí, včetně možnosti koupání v Plovárně Jureček či v Aquapalace Praha a procházek po malebném Průhonickém zámku. Ve vzdálenosti do 2 kilometrů od domu najdete sportovní kroužky, dětské hřiště, základní školu a mateřskou školku, soukromá Gymnázium Open Gate je v 10 minutách jízdy. Cyklisti samozřejmě ocení okolní cyklostezky.

Tato luxusní rezidence je v současné době v závěrečné fázi výstavby a její kolaudace je naplánována na léto 2024, nicméně budoucí majitel má ještě možnost vybrat si materiály pro vnitřní vybavení. Cena zahrnuje provedení fit-out. Pro vaši nejlepší představu možného vybavení prezentace obsahuje vizualizace poskytnuté designérem spolupracujícím s developerem tohoto projektu. Navržený design podtrhují krásu a eleganci této moderní víly, představující dokonalý domov pro náročné klienty, kteří oceňují kvalitu, komfort a luxus.

Pokud vás tato nemovitost zaujala a chcete se dozvědět víc, ráda se s Vámi potkám a domem vás provedu.
Cena:
29 900 000 CZK / za nemovitost
Poznámka k ceně:
včetně provize a právního servisu
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

29 900 000 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Elena Korolkova
RE/MAX Lekvi
Pitterova 2855/13
Praha 3, 13000
Česká republika
Tel. na makléře: +420 731 970 245
Tel. do kanceláře: +420 776 717 770
E-mail: elena.korolkova@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 332-NP00226
Poloha objektu:
Samostatný
Počet podlaží v objektu:
2
Užitná plocha:
281 m²
Plocha parcely:
1 048 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Novostavba
Typ nemovitosti:
Domy a vily
Bezbariérový byt:
Ano
Počet bytů celkem:
1
Charakter okolní zástavby:
Obytná
K nastěhování:
31. 8. 2024
Doprava:
Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Elektřina:
230 V, 400 V
Garáž:
Ano
Odpad:
Kanalizace
Plocha zahrady:
856 m²
Zastavěná plocha:
192 m²
Plyn:
Plynovod
Počet parkovacích míst:
4
Telekomunikace:
Internet
Topení:
Lokální - plynové
Typ domu:
Patrový
Umístění objektu:
Klidná část obce
Voda:
Dálkový rozvod
Energetická náročnost budovy:
C