Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej bytu 3+kk v osobním vlastnictví, Praha 5 - Motol (ID 224-NP01296)

ulice Plzeňská, Praha 5 – Motol mapa

14 500 000 Kč ( za nemovitost)
BVelmi
úsporná

kk
3x
0 m2
4/5
Exkluzivně

Prodej nového bytu 3+kk s velkým balkónem a garážovým stáním u golfového hřiště Golf Club Praha

Představujeme vám exkluzivní nabídku nového, doposud v podstatě neužívaného bytu 3+kk o výměře 79 m², doplněného o velký balkón do tvaru písmene L o výměře 16 m², umístěného v atraktivní lokalitě Prahy 5 – Motol na Plzeňské ulici, přímo pod golfovým hřištěm Golf Club Praha. K bytu náleží garážové stání a sklep.

Nabízený byt je součástí relativně nedávno dokončeného developerského projektu Koti Green Motol z roku 2016, který se inspiroval finskou architekturou, díky čemuž se jedná o moderní, elegantní a zároveň jednoduchou novostavbu s minimální energetickou náročností. Nachází se v blízkosti centra Prahy a zároveň lze říci, že je to klidná lokalita v bezprostřední vzdálenosti od přírodního parku Košíře-Motol a golfového hřiště Golf Club Praha.

Velice povedený projekt Koti Green Motol by realizován podle nejvyšších severských standardů a nabízí bydlení v jednom ze čtyř nízkoenergetických bytových domů pyšnících se třídou B (velmi úsporná), kde každý detail byl navržen s důrazem na komfort, funkčnost a harmonii s okolní přírodou. Jedná se o uzavřený areál, domy mají pět nadzemních podlaží a to poslední navíc disponuje ustupujícími velkými terasami.

Nabízený byt má dispozici 3+kk s výměrou 79 m² plus balkón, sklep a garážové stání. Je ideální pro ty, kteří hledají klidné bydlení obklopené zelení, ale zároveň nechtějí opustit ruch velkoměsta. Interiér bytu je vybaven podle nejnovějších trendů, což zahrnuje kvalitní materiály a moderní technologie, zajišťující vysoký standard bydlení. Prostorná vstupní hala navazuje na chodbu, z níž se vchází do všech místností. Zásadní je velký obývací pokoj s kuchyní a vstupem na nadstandardně prostorný, jižně orientovaný balkón, který poskytuje výhled do okolní zeleně a částečně rovněž na golfové hřiště. Zároveň nabízí dostatek prostoru pro venkovní relaxaci, poklidnou snídani nebo odpolední grilování. Byt má dvě ložnice, přičemž ta větší disponuje vstupem na balkón. Koupelnu se sprchovým koutem doplňuje samostatná toaleta a šatna. Dispozice bytu jsou patrné na přiložených vizualizacích a rovněž se můžete bytem projít prostřednictvím 3D Virtuální prohlídky.

Atraktivnost nabídky je podtržena jedinečnou lokalitou Prahy 5 Motol, kdy je projekt Koti Green Motol obklopen jedním z nejstarších českých golfových hřišť Golf Club Praha, který je také chrání před další rezidenční zástavbou. Okolí pak dotváří i přírodní park Košíře - Motol, kde je místo pro veškeré sportovní vyžití a relaxaci. Kromě golfu jsou v okolí také cyklostezky, trasy pro běh či on-line bruslení. Spojení do centra je pak zajištěno autobusovou a tramvajovou dopravou a za nákupy či zábavou se tak dostanete za 10 minut. Nejbližší stanicí metra je konečná trasy A - Nemocnice Motol. Obchody a služby pak obsáhne nákupní centrum ve Stodůlkách či nákupní centrum Metropole Zličín. V okolí naleznete mateřské školky, základní školu, 2 nemocnice, poštu a restaurace. Lokalita tedy jednoznačně spojuje výhody městského života s neustálým kontaktem s přírodou.
Cena:
14 500 000 CZK / za nemovitost
Poznámka k ceně:
Včetně právního servisu, advokátní úschovy a provize realitní kanceláře.
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

14 500 000 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Aleš Zemek
RE/MAX Living
Hrnčířská 2456
Česká Lípa, 47001
Česká republika
Tel. na makléře: +420 724 477 115
Tel. do kanceláře: +420 724 477 115
E-mail: ales.zemek@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 224-NP01296
Dispozice:
3+kk
Číslo podlaží:
4
Počet podlaží v objektu:
5
Druh objektu:
Smíšená
Stav objektu:
Novostavba
Vlastnictví:
Osobní
Typ nemovitosti:
Byty
Charakter okolní zástavby:
Obchodní a obytná
Doprava:
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Elektřina:
230 V
Garáž:
Ano
Odpad:
Kanalizace
Ostatní rozvody:
Kabelová televize, Kabelové rozvody, Ostatní rozvody
Užitná plocha:
79 m²
Zastavěná plocha:
473 m²
Plyn:
Plynovod
Počet podlaží pod zemí:
1
Telekomunikace:
Telefon, Internet
Topení:
Ústřední - plynové
Umístění objektu:
Klidná část obce
Umístění v chráněných lokalitách:
Ochranné pásmo
Voda:
Dálkový rozvod
Vybaveno:
Ano
Výtah:
Ano
Energetická náročnost budovy:
B
Měrná vypočtená roční spotřeba energie v kWh/m²/rok:
83