Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej pozemku 763 m², Blansko (ID 292-NP00583)

Blansko – část obce Těchov mapa

1 590 000 Kč ( za nemovitost)

763 m2
Exkluzivně

Prodej zahrady 763m²

Exkluzivně Vám nabízíme zahradu v chatové oblasti Obůrka - Těchov. Pozemek má výměru
763m² a je oplocen z jedné části. Pozemek je ze přední části rovinatý v druhá polovina je svažitá. Na pozemku jsou vzrostlé ovocné stromy. Nyní se na pozemku nachází dřevěná kůlna.

Na pozemku nejsou přivedeny žádné sítě. Pozemek je veden na katastru jako zahrada. Podle územního plánu jde o pozemek rekreace individuální (RI). V této lokalitě je více objektů využíváno k trvalému bydlení.

Přípustné využití – plochy staveb pro zahrádkářskou činnost a rodinnou rekreaci ("objekty individuální rekreace" či "zahradní domky", „sklady nářadí“, „přístřešky“ apod.), tj. staveb do 50 m2 zastavěné plochy s jedním nadzemním podlažím, případně podkrovím, podsklepené nejvýše do hloubky 3 m. Plochy zahrnují zpravidla i pozemky dalších staveb a zařízení, které souvisejí a jsou slučitelné s rekreací, například veřejných prostranství a dalších pozemků související dopravní a technické infrastruktury, které nesnižují kvalitu prostředí ve vymezené ploše a jsou slučitelné s rekreačními aktivitami. Podmíněně přípustné – podlimitní plochy RD (pod 2000m2) a trvale obývané byty a plošně rozsáhlejší stavby pro rodinnou rekreaci – jen stávající objekty, tábořiště, drobné hospodářské stavby, nezbytné stavby pro dopravu a technickou vybavenost.
Nepřípustné – chovy hospodářských zvířat, nové rodinné domy, stavby pro výrobu, skladování a motorismus, všechny druhy činností, jejichž negativní účinky na životní prostředí překračují nad přípustnou mez limity stanovené v souvisejících právních předpisech - vyloučení negativních účinků musí být prokázáno v rámci územního řízení. Nepřípustné je oplocování chat v lese a jejich další výstavba na pozemcích lesa. Od účinnosti změny B2015-Z2 nelze umísťovat stavby nad 50 m2 zastavěné plochy s více než jedním nadzemním podlažím. Od účinnosti změny B2019-Z3 nelze umísťovat k hlavní stavbě do 50 m2 zastavěné plochy více než 2 vedlejší stavby do max. 16 m2 zastavěné plochy (kolny, přístřešky).

Současně máme v nabídce chatu na vedlejší parcele: https://www.sreality.cz/detail/prodej/dum/rodinny/blansko-oburka-/1116132684

V případě zájmu o více informací nebo prohlídku mě neváhejte kontaktovat!
Cena:
1 590 000 CZK / za nemovitost
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

1 590 000 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Ing. Bára Hlávková
RE/MAX Professional Partners
Masarykovo náměstí 90
Kralovice, 33141
Česká republika
Tel. na makléře: +420 773 750 076
Tel. do kanceláře: +420 702 144 094
E-mail: bara.hlavkova@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 292-NP00583
Druh pozemku:
Zahrada
Celková plocha:
763 m²
Typ nemovitosti:
Pozemky
Umístění objektu:
Polosamota