Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej domu 107 m², Žiželice (ID 299-NP00196)

Žiželice – část obce Končice mapa

4 651 000 Kč ( za nemovitost)
GMimořádně
nehospodárná

4x
107 m2
1124 m2
2
Exkluzivně

Prodej hospodářské usedlosti v obci Žiželice, část Končice, pozemek 1 124 m2, okres Kolín

Exkluzivně Vám nabízíme prodej většího hospodářství s bydlením na pozemku o celkové výměře 1 124 m2 v obci Žiželice v okrese Kolín.

Nemovitost má jednu hlavní budovu se zázemím pro bydlení. Stavba dále pokračuje bývalou hospodářskou částí a sýpkou v druhém podlaží. Za hlavní budovu se nachází stodola, která je vyklizena a vhodná například pro skladování. Poslední budovou je samostatná stavba při vstupu na pozemek. Tato stavba sloužila jako dílna, garáže a je zde i menší podkroví.

Obytná část domu má jedno nadzemní podlaží, dispozičně se jedná o 3+1 s celkovou plochou 107 m2. Tato udržovaná část domu je vytápěna lokálně. Část nemovitosti sloužící k bydlení má plochy: ložnice 23,3 m2, průchozí pokoj 29 m2, vstupní chodba 7,4 m2, koupelna a WC 7,2 a 1 m2, průchozí kuchyně s jídelní částí 22,4 m2, druhá ložnice 16,7 m2. Tato udržovaná část domu je vytápěna lokálně. Nemovitost je napojena na elektrickou energii. Jako zdroj vody slouží vlastní studna.

Stav nemovitosti odpovídá stáří, obytná část domu může sloužit k nenáročnému bydlení nebo k rekreaci. Energetický štítek budovy (PENB) se nevypracovává s ohledem na stáří nemovitosti (postaveno před rokem 1947) a původní, tedy nezrekonstruovaný stav objektu.

Oplocený a rovinatý pozemek i se zastavěnou plochou má 1 124 m2, zastavěná plocha je celkem 483 m2 (dům 242 m2, stodola 173 m2 a vedlejší stavba 68 m2). Vnitřní plochy hospodářských a dalších staveb jsou uvedeny v orientačním půdorysu ve fotogalerii.

V obci Žiželice se nachází běžné služby, obchody, školka a škola. Kompletní nabídku služeb včetně prodejen Lidl a Penny Marketu naleznete v nedalekém Chlumci nad Cidlinou (cca 7 km). Zde je také vlakové nádraží. Vlaková zastávka je taktéž v blízkém Převýšově (trať Velký Osek Hradec Králové). Přímo před domem je autobusová zastávka. Blízkost dálnice D11 může být atraktivní pro lidi, kteří často cestují mezi Prahou a Hradcem Králové.

Pro koho může být nemovitost vhodná: i když je nemovitost vedena jako rodinný dům, nabízí se možnosti využití pro různé hobby aktivity, chov zvířat či pro podnikání. Mezi dalšími zájemci můžou být rodiny hledající prostor, podnikatelé, kteří hledají místo pro skladování nebo jiné nekomerční aktivity. Dále pro osoby, které potřebují velký prostor pro své umělecké ateliéry nebo dílny. Mezi další náměty na využití patří ubytování/penzion, prostor pro svatby, rodinné oslavy a firemní akce, zahradní centrum nebo květinářství (nejedná se o schválené využití nemovitosti, pouze o náměty a tipy).

Nemovitost je bez zatížení a máme pro vás připraveno výhodné značkové financování. Máte plán, jak tuto zajímavou nemovitost využít? Zavolejte a dozvíte se vice informací a zároveň můžeme domluvit termín prohlídky.
Cena:
4 651 000 CZK / za nemovitost
Poznámka k ceně:
Cena včetně provize a právních služeb
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

4 651 000 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Ivo Hendrych
RE/MAX Happy
Palackého 69
Poděbrady, 29001
Česká republika
Tel. na makléře: +420 608 663 366
Tel. do kanceláře: +420 608 663 366
E-mail: ivo.hendrych@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 299-NP00196
Poloha objektu:
Samostatný
Počet podlaží v objektu:
2
Užitná plocha:
107 m²
Plocha parcely:
1 124 m²
Druh objektu:
Smíšená
Stav objektu:
Dobrý
Typ nemovitosti:
Domy a vily
Charakter okolní zástavby:
Obytná
Doprava:
Dálnice, Silnice, Autobus
Elektřina:
230 V, 400 V
Garáž:
Ano
Odpad:
Septik
Plocha zahrady:
641 m²
Zastavěná plocha:
483 m²
Rok výstavby:
1 940
Topení:
Lokální - tuhá paliva
Typ domu:
Patrový
Umístění objektu:
Klidná část obce
Vybaveno:
Ano
Energetická náročnost budovy:
G