Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej domu 295 m², Mistřice (ID 083-NP04306)

Mistřice – část obce Javorovec mapa

9 990 000 Kč ( za nemovitost)
GMimořádně
nehospodárná

5+
295 m2
747 m2
3
Exkluzivně Zlevněno

prodej vila domu - dvougenerační

Hledáte moderní, vzdušný a velmi prostorný rodinný dům odpovídající moderním trendům? Tak potom právě pro vás je určena tato nabídka dvougeneračního domu, kde můžete bydlet s dětmi menšími, většími, dospělými, nebo také můžete dopřát samostatný bezbariérový byt třeba vašim rodičům v přízemí tohoto rodinného sídla. Jedná se o novostavbu nacházející se v obci Mistřice, místní část Javorovec. Tato velmi žádaná lokalita v blízkosti Uherského Hradiště nabízí bydlení v nádherné krajině, což oceníte jak při vycházkách po okolí, tak také při výhledech téměř ze všech pokojů, kuchyně, obývací části nebo třeba při romantické koupeli v nadstandardně prostorné vaně jedné ze tří koupelen, které jsou v tomto domě k dispozici.
V přízemí domu je samostatná bytová jednotka 1kk včetně koupelny a samostatného wc. Dále je zde prostorná dvougaráž, dílna, sklad na sportovní potřeby a technická místnost, ve které se mimo jiné nachází řídící jednotka fotovoltaické elektrárny umístěné na střeše domu s výkonem 20 kw. Ve druhém a třetím podlaží se nachází opravdu nadstandardně řešený byt 7kk. Při vstupu do tohoto bytu máme hned v prostoru zádveří pracovnu a šatnu, dále se pak otvírá obrovský prostor, který propojuje kuchyň s varným ostrůvkem, jídelnu a obývací pokoj, který je otevřený do galerie do dalšího podlaží. Na tomto patře se dále nachází master bedroom s privátní koupelnou a také samostatná toaleta pro návštěvy. Po vzdušném a světlém schodišti vystoupáme do horního podlaží, kde se nachází soukromá zóna majitelů, kde máme k dispozici krom již zmíněné prostorné koupelny s vanou a sprchovým koutem také další šatnu a 4 pokoje. V tomto podlaží mají téměř všechny pokoje včetně koupelny přes francouzská okna přístup na balkóny, obepínající celou jihozápadní stranu domu.
Tento dům je opravdu výjimečný, a to jak svou polohou, dispozicí tak třeba také umístěním na pozemku s ohledem na světové strany. Hned vedle domu vám bude k dispozici sportovně relaxační zóna, která nabízí multifunkční hřiště, odpočinkovou zónu v obecním sadě a navazující dětské hřiště. Když půjdete ještě kousek dále, můžete se okoupat v přehradě, nebo rybařit v jednom z několika rybníků. Toto místo bude ráj rovněž pro kolaře a všechny kteří milují nekonečné procházky.
Dle mého soudu se jedná o velmi výhodnou koupi, kdy budoucí majitel si už pouze dodělá venkovní úpravy a fasádu domu dle svých představ. Nyní pro vás připravujeme energetický průkaz, který by měl odpovídat energetické třídě „B“, vlastní webové stránky tohoto domu, kde budou k dispozici další fotografie, které zde již nelze umístit, veškerá technická specifika atd. Ale mezitím si neváhejte zavolat o bližší informace, případně si domluvit termín nezávazné prohlídky. Zdarma zajistíme výhodné financování nákupu nemovitosti.
Cena:
9 990 000 CZK / za nemovitost
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

9 990 000 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
David Kotrla
RE/MAX Elite Reality
17. listopadu 525/9
Šumperk, 78701
Česká republika
Tel. na makléře: +420 734 684 363
Tel. do kanceláře: +420 733 644 669
E-mail: david.kotrla@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 083-NP04306
Poloha objektu:
Samostatný
Počet podlaží v objektu:
3
Užitná plocha:
295 m²
Plocha parcely:
747 m²
Druh objektu:
Skeletová
Stav objektu:
Novostavba
Typ nemovitosti:
Domy a vily
Charakter okolní zástavby:
Obytná
Doprava:
Autobus
Elektřina:
230 V, 400 V
Garáž:
Ano
Odpad:
Kanalizace, Septik
Ostatní rozvody:
Satelit, Kabelové rozvody
Plocha zahrady:
622 m²
Zastavěná plocha:
125 m²
Plyn:
Plynovod
Počet parkovacích míst:
4
Telekomunikace:
Internet
Topení:
Ústřední - elektrické
Typ domu:
Patrový
Umístění objektu:
Klidná část obce
Voda:
Dálkový rozvod
Vybaveno:
Ano
Energetická náročnost budovy:
G