Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej pozemku 9278 m², Mělník (ID 273-NP03060)

ulice Strážnická, Mělník mapa

20 600 000 Kč ( za nemovitost)

9278 m2
Exkluzivně

Prodej stavebního pozemku

Exkluzivně nabízíme k prodeji stavební pozemek s projektem na skladovou halu.

Stavební pozemek, na kterém může být postavena velká skladová hala, ke které je i vyhotovený projekt dle starého územního plánu. Hala může mít zastavěnou plochu až 2.783m2.

Navrhovaná skladová hala je v souladu s povoleným funkčním využitím této plochy (skladové a výrobní provozy nenarušující sousedství bydlení). Objekt má jedno nadzemní podlaží o celkové výšce 9,3 m. Velikost stavebního pozemku je 9.280 m2. Zastavěná plocha objektu je 1.820 m2 + zpevněné plochy na pozemku 963,5 m2 = 2.783 m2. Podíl zpevněných ploch pozemku je tedy požadovaných 30 % dle ÚP.
Návrh umístění a velikosti objektu byl vzat do souvislostí se sousedním areálem MTX, regulativy stávajícího územního plánu a také s přihlédnutím k budoucí podobě navrhovaného územního plánu. Hala svojí zastavěnou plochou splňuje požadavky na max. zastavěnost 30 %. Zpevněné plochy na pozemku jsou navrženy v minimalistické podobě nutné pro zajištění funkce objektu. V návrhu byla manipulační plocha pro kamiony minimalizována zvolením šikmého způsobu zajíždění kamionů k zásobovacím vratům.

Přístup na pozemek a napojení na dopravní infrastrukturu je z místní komunikace na jižní hraně řešeného pozemku z ulice Strážnická.

Řešené území se dle platného Územního plánu města Mělník, v platném znění ze dne 11. 5. 2019 nachází v zastavitelné ploše SMÍŠENÉ OBYTNÉ ÚZEMÍ, pro kterou jsou stanovena následující využití:
Smíšené obytné území je univerzální území pro bydlení, obchod, služby, provozovny i administrativu. Situuje se sem bydlení všeho druhu, dále pak zařízení a služby komerčního i nekomerčního významu. V rámci posuzování jednotlivých záměrů se posuzují i vztahy k veřejným prostorům. Umísťují se zde bytové domy, rodinné domy, včetně staveb doplňkových, rekreační domky, rekreační chalupy, veřejná hřiště. Dále je sem možno umístit odstavná stání (parkoviště), veřejnou zeleň, plochy a zařízení pro sport a rekreaci, stavby občanského vybavení (maloobchodní zařízení - stavby obchod a služby, veřejná stravovací zařízení, stavby pro dočasné ubytování - penziony, hotely, motely, stavby pro základní i vyšší školství, stavby pro předškolní zařízení, stavby pro kulturu a kulturní zařízení, stavby pro zdravotní péči - nemocnice a ostatní zařízení sociální a zdravotní péče, stavby pro tělesnou výchovu - stadiony, stavby pro správu a řízení), kostely a modlitebny, pomníky a památníky.

Mělník je skvělým středobodem pro provozy firem. Místo, kde momentálně provozní hala stojí je kousek od přístavu v Mělníku, kam pravidelně proudí kontejnerová doprava. Je také v těsné blízkosti dálnice, která vede na Prahu a do Německa. V Praze jste za pouhých 30 minut a na hranici s Německem za hodinu.

Pokud by vás zajímaly bližší informace, neváhejte se ozvat makléři nabídky.
Cena:
20 600 000 CZK / za nemovitost
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

20 600 000 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Chantal Elexová
RE/MAX Partner
Řeporyjské náměstí 16
Praha 5 - Řeporyje, 15500
Česká republika
Tel. na makléře: +420 721 968 191
Tel. do kanceláře: +420 800 434 434
E-mail: chantal.elexova@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 273-NP03060
Druh pozemku:
Pro komerční výstavbu
Celková plocha:
9 278 m²
Typ nemovitosti:
Pozemky
K nastěhování:
1. 4. 2024
Umístění objektu:
Okraj obce