Translate with 
MENU ZAVŘÍT
18. listopadu 2019

Virtuální prohlídky usnadňují výběr nemovitosti

Virtuální prohlídky šetří čas

Jistě jste se už setkali s tím, že jste při výběru nemovitosti museli procházet spoustu fotografií a snažili si představit, jak daná nemovitost vypadá ve skutečnosti. Při následné prohlídce pak zjistíte, že se fotografie často odklánějí od skutečnosti, protože se s jejich pomocí nedaří přenést reálnou dispozici. Někdy jde o prostor v místnosti, jinde o zádveří. Taková zjištění mohou rychle zkazit dojem, který jste původně měli. Proto makléři RE/MAX připravují v rámci prezentace nemovitosti také virtuální prohlídky. O co přesně jde? Jde o novou technologii 3D vizualizace, díky které si můžete nemovitost detailně prohlédnout ze všech úhlů a projít se všemi zákoutími, aniž byste museli na prohlídku jezdit fyzicky. Vašemu pohledu prostě už nic neunikne. Vše působí, jako byste byli přímo na místě. Zájemci tímto způsobem šetří čas a jdou jen na prohlídku nemovitosti, o které vážně uvažují. „Zájemci o nemovitost si virtuální prohlídky velmi chválí. Někdy je právě toto důvodem, proč přijedou na osobní návštěvu. Ví totiž, co mohou od nemovitosti očekávat, jdou na jistotu a šetří tím svůj drahocenný čas,“ říká Monika Maděrová, makléřka RE/MAX.

 

 

Už žádné zbytečné schůzky

Příprava virtuální prohlídky je velkou výhodou i pro majitele nemovitostí. Díky ní se fyzické prohlídky nemovitosti účastní již pouze vážní zájemci, kteří již přesně znají dispozice či prostor v jednotlivých místnostech a chtějí se utvrdit, že tato nemovitost je pro ně ta pravá. Tím se současně z klientova pohledu zvyšuje hodnota nemovitost, protože vy, jako majitel, šetříte svůj i zájemcův čas. Ostatně zkušenost našich makléřů s virtuálními prohlídkami hovoří jasně. Všichni klienti, kteří své nemovitosti nabízeli prostřednictvím makléřů RE/MAX a virtuální prohlídku zkusili, byli nadšeni. „Virtuální prohlídka je úžasná služba pro klienty, která má kladný ohlas. Majitelé chtějí přirozeně bez dlouhého čekání prodat správným zájemcům a toto je jedním z nástrojů, které zásadně pomohou při prodeji,“ říká Tibor Babiák, makléř RE/MAX.

 

Z nabídky makléřky Kateřiny Holoubko

 

Z nabídky makléřky Kateřiny Holoubko

 

Z nabídky makléře Tibora Babiáka

 

Z nabídky makléře Petra Fojtíka

 

Z nabídky makléřky Albíny Kashkarové

 

Vezměte si na pomoc profesionála!

Pokud si přejete prodat svoji nemovitost za tu nejlepší cenu a nechcete ztrácet svůj drahocenný čas ani se věnovat zájemcům, kteří nakonec stejně nemovitost nekoupí, obraťte se na naše zkušené makléře. Pomohou vám prodat za nejlepší cenu a využijí ve váš prospěch všechny dostupné moderní prostředky. Přesně tak totiž fungují realitní služby, jaké si přejete.