Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Pronájem bytu 2+kk v osobním vlastnictví 59 m², Praha 9 - Horní Počernice (ID 114-NP07537)

ulice V lukách, Praha 9 – Horní Počernice mapa

Pronajato
AMimořádně
úsporná

kk
2x
59 m2
2/2
Exkluzivně Pronajato

Pronájem moderního bytu 2+kk s balkonem, garážovým stáním a sklepní kójí

K dlouhodobému pronájmu nabízíme byt s dispozičním řešením 2+kk o výměře 59 m2 s balkonem 6 m2. Byt je umístěn ve 2. patře v projektu Krásné Počernice, kolaudovaném v roce 2013. Jedná se o druhou etapu úspěšného projektu oceněného titulem Stavba roku. Architektonické ztvárnění projektu je vyjádřeno moderními stavebními technologiemi a fasádními materiály - kámen, dřevo, sklo. Součástí pronájmu je vyhrazené garážové parkovací stání a sklepní kóje.

Byt tvoří předsíň s vestavěnými skříněmi, prostorný obývací pokoj, který je spojený s kuchyňským koutem, jenž je vybavený vestavěnými elektrospotřebiči Electrolux (indukční varnou deskou, myčkou, vestavěnou troubou, lednicí s mrazákem) a dále jídelním stolem a židlemi. Z obývacího pokoje se dostaneme na příjemný balkon s příjemným výhledem. Na obývací část navazuje chodba s vestavěnou skříní s úložným prostorem pro pračku a sušičku. Z chodby se dostaneme do koupelny, která je vybavena vanou, umyvadlem a WC značky Vileroy&Boch, nerezovým sušákem na ručníky, baterie a vybavení je značky Grohe. Další místností je ložnice bez postele s vestavěnou skříní a pracovním koutem.
Okna - dřevo hliníková EURO s předokenními roletami s elektrickým ovládáním, možnost ovládání osvětlení prostřednictvím mobilního zařízení. Byt je vybaven vstupními protipožárními dveřmi.Bytový dům je vytápěn tepelným čerpadlem se systémem voda/vzduch prostřednictvím podlahového vytápění, jednotkou na rekuperaci vzduchu a regulací teploty, což zaručuje velice nízké provozní náklady na vytápění a TUV. Průkaz energetické náročnosti budovy A - mimořádně úsporná.

Nájemné činí 15 900Kč/měs. + poplatky ve výši 3 500Kč/měs. vč. internetu + elektřina v bytě, která se bude převádět na nového nájemníka. Jistota (kauce) ve výši 2 měsíčních nájmů.

Horní Počernice nabízí kompletní občanskou, kulturní a sportovní vybavenost a dobrou dostupnost do centra Prahy (Metro B – Černý Most do 10 minut). Síť cyklostezek a mnoho zeleně v okolí Horních Počernic jsou ideálním místem pro sportovní aktivity a k odpočinku.
Cena:
Pronajato
Poznámka k ceně:
poplatky 3 500Kč vč. internetu + elektřina v bytě + provize 1 měs. nájem
Upozornění:
Pronajímající si vyhrazuje právo vybrat nájemce na základě jím zvolených kritérií.
David Smekal
RE/MAX Horizont
Třebešovská 2869/94
Praha 9 - Horní Počernice, 19300
Česká republika
Tel. na makléře: +420 731 682 341
Tel. do kanceláře: +420 733 149 056
E-mail: david.smekal@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 114-NP07537
Dispozice:
2+kk
Číslo podlaží:
2
Počet podlaží v objektu:
2
Podlahová plocha:
59 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Novostavba
Vlastnictví:
Osobní
Typ nemovitosti:
Byty
Balkon:
Ano
Doprava:
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Elektřina:
230 V
Garáž:
Ano
Občanská vybavenost:
Škola, Školka, Zdravotnická zařízení, Pošta, Supermarket, Kompletní síť obchodů a služeb
Odpad:
Kanalizace
Topení:
Ústřední - dálkové
Umístění objektu:
Klidná část obce
Voda:
Dálkový rozvod
Energetická náročnost budovy:
A