Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej domu 290 m², Bludov (ID 083-NP03782)

ulice V Potokách, Bludov mapa

6 100 000 Kč ( za nemovitost)
GMimořádně
nehospodárná

290 m2
1120 m2
3
Exkluzivně

Prodej rodinného domu v Bludově.

Představuji Vám ke koupi prostorný rodinný dům v obci Bludov u Šumperka. Jde o stavbu stojící nedaleko místního kostela na parcele o výměře 331 m2. Lokalita, kde se dům nachází, je součástí centra obce s dostupností všech sociálních potřeb.
Dům není podsklepen a je neřadový, samostatně stojící. Skládá se ze tří nadzemních podlaží. K domu náleží parcely o výměře 653 m2 a 136 m2.
Jde o zděný udržovaný rodinný dům s garáží, který původně pochází z roku 1923. Originální šikmá sedlová střecha byla v roce 1998 zrekonstruována a byla položena nová plechová krytina včetně svodů. Dům byl v průběhu let rekonstruován a v jednotlivých nadzemních podlaží proběhly částečné úpravy.
Rodinný dům má dva samostatné vchody. Vchod vlevo vede do bytu 2+1 v 1.NP, tento byt má samostatný vstup na zahradu. Pravý vchod domu vede do zbývajících prostor a na schodiště, které vede do ostatních dvou NP. V celém domě jsou instalovány rozvody ústředního topení.

1.NP je tvořeno samostatným bytem o dispozici 2+1. Tento byt prošel částečnou rekonstrukcí v roce 2016 a jeho plocha je 67 m2. Byt má původní dřevěná okna a je vytápěn plynovým kotlem. Má vlastní koupelnu i WC. Ohřev vody je řešen el. bojlerem. Zbývající plocha 1.NP je tvořena garáží, sklepem, kotelnou a dílnou se vstupem na zahradu. V kotelně je umístěn i rezervní kotel na tuhá paliva. Výměra těchto prostor je cca 45 m2.

2.NP se skládá z bytu o ploše 110 m2 a je tvořeno: schodištěm, chodbou, kuchyní, obývacím pokojem, 3 x samostatným pokojem, koupelnou a WC. K dispozici je také prostorný balkon, ze kterého je krásný výhled na udržovanou zahradu. Modernizovaná koupelna nabízí sprchový kout i rohovou plastovou vanu. Vytápění a ohřev vody je řešen stejným způsobem jako u bytu v 1.NP. I zde jsou původní dřevěná okna. Interiér bytu je kromě koupelny a WC původní a poslední úpravy proběhly v roce 1977.

3.NP bylo vybudováno z půdních prostor jako vestavba obytného podkroví v roce 2006/2007 a je tvořeno: schodištěm, chodbou, obývacím pokojem s kuchyňským koutem, třemi samostatnými pokoji a dvěma koupelnami. Jde tedy o dispozici 4+kk o celkové výměře 120 m2. Byt je vytápěn samostatným kombinovaným kotlem, který je umístěn přímo v interiéru. Okna jsou dřevěná značky HARALD a VELUX. Interiér bytu je moderní a velmi zachovalý.

K domu je přístup z čelní strany, a to po obecní komunikaci. Na zahradě je menší vedlejší dřevěná stavba a krytá pergola. Dům je připojen k přípojce plynu, el. energie, obecnímu vodovodnímu řádu a kanalizaci.
Dům je ideální variantou pro bydlení početné rodiny, ale zároveň nabízí dobré podmínky pro podnikání z domova. Investorům se bude také nabízet možnost pronájmu jednotlivých bytů.
Více informací Vám rád podám osobně či na prohlídce.
Cena:
6 100 000 CZK / za nemovitost
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

6 100 000 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Zdeněk Šupina
RE/MAX Elite Reality
17. listopadu 525/9
Šumperk, 78701
Česká republika
Tel. na makléře: +420 737 729 446
Tel. do kanceláře: +420 733 644 669
E-mail: zdenek.supina@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 083-NP03782
Poloha objektu:
Samostatný
Počet podlaží v objektu:
3
Užitná plocha:
290 m²
Plocha parcely:
1 120 m²
Druh objektu:
Smíšená
Stav objektu:
Dobrý
Typ nemovitosti:
Domy a vily
Odpad:
Kanalizace
Zastavěná plocha:
331 m²
Plyn:
Plynovod
Typ domu:
Patrový
Umístění objektu:
Centrum obce
Energetická náročnost budovy:
G