Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej domu 472 m², Trutnov (ID 029-NP02655)

ulice Obránců míru, Trutnov – část obce Horní Předměstí mapa

15 000 000 Kč ( za nemovitost)
GMimořádně
nehospodárná

5+
472 m2
1182 m2
4
Exkluzivně

Prodej prvorepublikové vily v Trutnově

V exkluzivním zastoupení nabízíme k prodeji prvorepublikovou vilu se čtyřmi oddělenými bytovými jednotkami nacházející se v klidné čtvrti a současně v blízkosti historického centra města Trutnov, s krásným výhledem na nedaleké Krkonoše.

Tato stylová, nadčasová a elegantní vila z roku 1925 je dílem renomovaného architekta Wenzela Günzeho. Jedná se o jednu z architektonicky nejvýznamnějších staveb města Trutnov, o čemž svědčí i fakt, že vilu zařadil do svého pořadu Šumná města architekt David Vávra.

Příjemnou atmosféru domu dotváří nejen množství zachovalých interiérových prvků, např. špaletová okna, parkety, nárožní arkýř atd., ale i např. ozdobné vchodové dveře nebo udržovaná zahrada se vzrostlými stromy. Čtyřpodlažní vila nabízí celkovou užitnou plochu o výměře 472 m2 a je obklopena zahradou o rozloze 992 m2. K domu patří též dvougaráž s ním spojená (40 m2).

Vila obsahuje čtyři oddělené byty se samostatnými vstupy, které prošly postupnou rekonstrukcí. Přízemní byt (2+1, užitná plocha 55 m2) byl zrekonstruován v roce 2010 - nová koupelna, podlahy, izolace, rozvody vody. Nabízí se zde možnost rozšířit tento byt o další dvě místnosti současného suterénu. V bytě v 1. patře (3+1 s terasou 45 m2, už. plocha bytu 96 m2) proběhla rekonstrukce elektroinstalace, rozvodů vody, odpadů, záchodu a koupelny, dále rekonstrukce podlah, štuků a omítek. Byla zhotovena kuch. linka na míru, natřena okna. Byt ve 2. patře (3+1 s terasou 8 m2, už. plocha bytu 82 m2) byl zrekonstruován v 80. letech-rozvody vody, elektřiny a topení. Původní parkety byly zbroušeny a natřeny, byly opraveny omítky a výmalba. Podkrovní byt (2+1, už. plocha 61 m2) byl též částečně zrekonstruován-nové kompletní rozvody vody a elektřiny, renovace původních dřevěných prvků, nové podlahy. Zde se nabízí možnost vybudování mezonetu o dalších dvou místnostech využitím rozsáhlých půdních prostor.

Dům je podsklepen, v suterénu najdeme i malé WC se samostatným sprchovým koutem. Ze suterénu lze projít do dvougaráže. Dům prošel postupně rozsáhlou rekonstrukcí.

Vila se nachází na atraktivním místě s obrovským potenciálem. Nabízí se zde široké využití – bydlení pro rodinu, alternativa rezidenční vily v kombinaci s prostory ke komerčnímu využití, firemní sídlo atd. Vzhledem k extrémnímu nedostatku nájemních bytů v Trutnově je koupě této nemovitosti též ideální investiční příležitostí.

Dům stojí ve slepé ulici, což zaručuje maximální klid. Přímo v blízkosti domu se nachází rozsáhlý les s vrchem Šibeník, na který navazuje městský lesopark s naučnými stezkami, posezením, vyhlídkami atd. Nedaleko se nachází Černá hora (15 min. autem), sjezdovka v Mladých Bukách je vzdálená 9 km, golfové hřiště 10 km, rekreační areál Dolce s možností koupání 3 km. Vzdálenost do Pece pod Sněžkou 22 km, do Polska 18 km.

Pro bližší informace a pro prohlídku této zajímavé nemovitosti mě prosím kontaktujte. Více též na: www.kamilabartu.cz/project/prodej-prvorepublikove-vily-v-trutnove/ a na: www.youtube.com/watch?v=_OzRKBwlQJM
Cena:
15 000 000 CZK / za nemovitost
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

15 000 000 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Mgr. Kamila Bártů
RE/MAX One
Pražská 223
Tábor, 39001
Česká republika
Tel. na makléře: +420 732 809 614
Tel. do kanceláře: +420 739 500 510
E-mail: kamila.bartu@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 029-NP02655
Poloha objektu:
Samostatný
Počet podlaží v objektu:
4
Užitná plocha:
472 m²
Plocha parcely:
1 182 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Velmi dobrý
Typ nemovitosti:
Domy a vily
Charakter okolní zástavby:
Obytná
Garáž:
Ano
Občanská vybavenost:
Škola, Školka, Zdravotnická zařízení, Pošta, Supermarket, Kompletní síť obchodů a služeb
Odpad:
Kanalizace
Plocha zahrady:
992 m²
Zastavěná plocha:
190 m²
Plyn:
Plynovod
Terasa:
Ano
Topení:
Ústřední - plynové
Typ domu:
Patrový
Umístění objektu:
Centrum obce
Voda:
Dálkový rozvod
Vybaveno:
Ano
Energetická náročnost budovy:
G