Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej hotelu 2000 m², Lignano Sabbiadoro (ID 183-NP00947)

ulice Viale Adriatico 8, Lignano Sabbiadoro – část obce mapa

Cena na vyžádání v kanceláři
CÚsporná

2000 m2
2000 m2
473 m2
6
Exkluzivně

Prodej ubytovacího objektu

Prodej hotelu Lignano Sabbiadoro, Italie
Majitel nabízí budoucímu kupci že by dál hotel provozoval a platil roční nájem. Nájemní smlouva na 5 let. I tato možnost se nabízí.
Nabízíme k prodeji krásný a zavedený hotel, v krajině ústí řeky Tagliamento a pár kroku od pláže Středozemního moře. Hotel se skládá ze 6 podlaží a suterénu, který zahrnuje služby prádelny, skladu, žehlení a skladování, s velkou tavernou, v přízemí hotelu je recepce, kuchyně, služby, bar, prostorná hala jídelna, kanceláře, relaxační zóna, bazén, dále 4 patra ubytovácí části - ložnic a prostorné solárium v pátém a posledním patře. V tuto chvíli má hotel 53 pokojů plus 6 pokojů pro zaměstnance, a je zde perspektiva dalšího rozšíření. Pozemek má plochu 2000m2 - z toho je parking 745m2 ( parkovací místa nejsou vyznačena, takže počet míst “je podle potřeby”), hotel má zastavěnou plochu 473m2, zeleň s bazénem 555m2, průchozí zóny 221m2.
Již od konce 50. let hotel Old River nabízí svým klientům pohodovou relaxační dovolenou, krásné pláže a oblast Lignano Riviera, která je nejzelenější a nejpřírodnější z celého města Lignano Sabbiadoro. V průběhu let byl hotel přestavován a renovován a v roce 2019 proběhla finální renovace pokojů, kompletně byly nově zrekonstruovány koupelny, podlahy a interiéry. Všechny typy pokojů, od dvoulůžkového, třílůžkového, čtyřlůžkového až po pokoj rodinný jsou vkusně vybaveny a ve zcela novém moderním provedení. Pokoje disponují balkónem – některé s panoramatickým výhledem do zeleného borovicového háje Lignano Riviera, sprchovým koutem, připojením Wi-Fi a kompletním servisem. Kompletně vybavená hotelová restaurace, která navazuje na nový jídelní sál, místa jsou široká a přizpůsobená i motoricky omezeným osobám nebo osobám s handicapem. Hotel nabízí prostor pro odpočinek, bar s barovými stoličkami, venkovní terasa se stoly a židlemi, s místy přímo na slunci, nebo ukrytými v chládku pod stromy. Velmi příjemné vnitřní posezení na malých pohovkách s možností sledování televize. Hala s prostornými pohovkami a stolky pro příjemné momenty dovolené klientů posezení ve volném čase, vychutnání aperitivu, odpočinek po příjezdu nebo čekání na odjezd z hotelu. Velký bazén jako alternativa místo moře a pláže, se nachází v blízkosti hlavního vchodu, v postranní části hotelu. A nakonec ještě solární terasa, velký prostor na střeše hotelu s lehátky na opalování, která nabízí klientům dokonalý odpočinek.
Hotel je vzdálen 8 minut pěší chůze od centra, 100 m od trajektu do Bibione, 50 m od autobusové zastávky, je situovaný před cyklostezku, která propojuje celý poloostrov Lignano Sabbiadoro.
Cena:
Cena na vyžádání v kanceláři
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Josef Havlíček
RE/MAX Active Broker
náměstí Republiky 751
Tachov, 34701
Česká republika
Tel. na makléře: +420 777 740 770
Tel. do kanceláře: +420 371 120 180
E-mail: josef.havlicek@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 183-NP00947
Počet podlaží v objektu:
6
Užitná plocha:
2 000 m²
Plocha parcely:
2 000 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Velmi dobrý
Typ nemovitosti:
Hotely, penziony a restaurace
K nastěhování:
27. 8. 2022
Celková plocha:
2 000 m²
Zastavěná plocha:
473 m²
Počet parkovacích míst:
30
Typ domu:
Patrový
Vybaveno:
Ano
Energetická náročnost budovy:
C