Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej domu 215 m², Braškov (ID 254-NP00445)

ulice V Podlískách, Braškov mapa

Prodáno
GMimořádně
nehospodárná

5+
215 m2
647 m2
2
Exkluzivně Prodáno

Prodej vícegeneračního domu se zahradou a 2 garážemi

Exkluzivně nabízím na prodej rodinný dům po starší rekonstrukci s velkou zahradou s pergolou, zastřešeným bazénem, dvěmi garážemi a parkovacím stáním ve dvoře v Braškově.

Dům je vhodný na bydlení pro větší rodinu, nebo vzhledem k dispozici a dostatku místností a zázemí je možné zkombinovat bydlení s podnikáním.

Rodinný dům o dvou nadzemních podlaží je vhodný jako vícegenerační, přízemí je dispozičně řešené jako 2+1 s vlastní koupelnou s vanou, sprchou a samostatným WC. Užitná plocha přízemí je cca 88 m2. Součástí půdorysu domu jsou i venkovní sklad a dílna o celkové výměře 20 m2. Dům je částečně podsklepený, ve sklepě je technické zázemí domu. Užitná plocha sklepa je cca 30 m2.

Druhé nadzemní podlaží je řešené jako 3+1 s koupelnou se sprchou a samostatným WC. Užitná plocha 2.NP je cca 97 m2. Obývací pokoj a ložnice mají své balkony.

Na pozemku jsou 2 zděné garáže ( jedna je vytápěná) o výměrách 23 a 18,5 m2, a parkovací stání. Dále je zde zastřešená pergola, zapuštěný a vyhřívaný bazén s posuvným zastřešením, skleník a kůlny. Na zahradě je vlastní studna, která slouží k napouštění bazénu a zalévání. Výměra zahrady je 397 m2.

Dům je v celkově dobrém a udržovaném stavu a je vhodný k okamžitému užívání, případné k další rekonstrukci. V roce 2005 byla zateplena fasáda a vyměněny okna. Dům byl v 80. letech přistavěn, kdy vzniklo plnohodnotné patro, nad domem je plochá střecha. Rozvody vody a elektřina jsou původní.

Dům je napojený na elektřinu, plyn, veřejný vodovod a obecní kanalizaci. Vytápění domu je plynovým kotlem, v suterénu je záložní elektrokotel a druhém podlaží jsou krbová kamna na tuhá paliva.

Dům se nachází v centru obce Braškov v ulici v Podlískách. V obci je Obecní úřad, knihovna, lékárna, nová školka restaurace hřiště, hospoda, obchod se smíšeným zbožím a autobusová zastávka. Na okraj Kladna je to cca 4 km, na nájezd na dálnici D6 na velké Dobré 3 km, na okraj Prahy pak cca 25 km.

Pro více informací mě neváhejte kontaktovat nebo si domluvte prohlídku, rád vás osobně provedu. S financováním vám pomůže náš hypoteční specialista.
Cena:
Prodáno
Poznámka k ceně:
Cena k jednání, včetně právního servisu, advokátní úschovy a provize RK
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Tomáš Rys
RE/MAX Age
Husova 557
Slaný, 27401
Česká republika
Tel. na makléře: +420 733 756 679
Tel. do kanceláře: +420 730 165 156
E-mail: tomas.rys@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 254-NP00445
Poloha objektu:
Řadový
Počet podlaží v objektu:
2
Užitná plocha:
215 m²
Plocha parcely:
647 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Dobrý
Typ nemovitosti:
Domy a vily
Balkon:
Ano
Bazén:
Ano (15 m²)
Doprava:
Dálnice, Silnice, Autobus
Elektřina:
230 V
Garáž:
Ano
Občanská vybavenost:
Školka, Pošta, Supermarket
Odpad:
Kanalizace
Zastavěná plocha:
250 m²
Počet parkovacích míst:
1
Sklep:
Ano (30 m²)
Topení:
Lokální - plynové, Lokální - tuhá paliva, Lokální - elektrické
Typ domu:
Patrový
Umístění objektu:
Centrum obce
Voda:
Dálkový rozvod
Energetická náročnost budovy:
G