Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej bytu 4+1 v osobním vlastnictví 71 m², Meziboří (ID 185-NP02122)

ulice J. A. Komenského, Meziboří mapa

Prodáno
GMimořádně
nehospodárná

1x
4x
71 m2
5/5
Exkluzivně Prodáno

Prodej bytu 4kk vhodného pro rodinu s dětmi - lodžie, ZŠ i školka u domu

Dobrý den,
nabízíme Vám k prodeji prostorný byt 4+1, který je díky své dispozici ideální volbou zejména pro rodinu s dětmi. V tomto ohledu Vás zcela jistě potěší i přímá dostupnost základní školy, která je přímo za domem. Opodál pak také mateřská školka pro ty nejmenší, stejně jako oplocené dětské hřiště s různými atrakcemi včetně pískoviště. Majitel je také ochoten zdarma přenechat parkovací stání před domem.
Tento před časem zrekonstruovaný byt s užitnou plochou 66,2 m2 se nachází v posledním patře cihlového domu bez výtahu v ulici J. A. Komenského 317 ve správě místního SVJ. Byt krom sklepa disponuje také lodžií s pohledem do ulice před domem a s orientací na jihozápadní stranu. Proto se jedná o byt velice teplý a díky podlaží také tichý - nikdo Vás v průběhu dne neruší dupáním či jinými zvuky. Sousedské vztahy jsou majiteli dlouhodobě hodnoceny pozitivně, v domě se nájemníci nestřídají.
Nemovitost se nachází nedaleko centra města s autobusovou zastávkou MHD směr Litvínov, s poštou, několika obchody či s vyhlášenou kavárnou, kam si můžete zajít na výborný zákusek a ještě lepší kávu nebo třeba jen na limču.
Zároveň je v okolí spousta zeleně, lesní stezky, a to nejen pro pěší turistiku, v zimním období sjezdovka nebo také hluboké lesy v případě, že se vydáte na houby.

Byt sestává ze vstupní chodby, z důmyslné spíže zde umístěné, která poslouží jako botník či menší šatna, z podlouhlé koupelny s rohovou vanou, s WC a s prostorem pro pračku, ze dvou průchozích vedle sebe ležících pokojů s orientací na severovýchod, na opačné straně bytu z ložnice se vstupem do lodžie a z vedlejšího obývacího pokoje otevřeného do kuchyně s kuchyňskou linkou s kombinovanými kamny. V celém bytě je zachovalá plovoucí podlaha, některé žaluzie jsou již vhodné k servisu, nátěry zdí jsou v barevných odstínech, místy vhodné k přemalování. Celkový stav bytu je dobrý, vhodný k nastěhování.

Měsíční náklady pro dvě osoby jsou stanoveny na 9.335,- Kč, a to vč. fondu oprav, který činní 1.084,- Kč. Majitel má nastaveny vyšší zálohy na vodu díky jeho větší spotřebě.

Pokud hledáte větší byt pro Vaši rodinu, zaujme Vás přímá dostupnost školy nebo školky pro Vaše děti, chcete žít v bezpečném, klidném a čistém prostředí Meziboří s možností sportovního vyžití, ke kterým tato lokalita doslova vybízí, neváhejte mě kdykoli kontaktovat, nabízenou nemovitost Vám po dohodě mile rád osobně představím.

Vzhledem k osobnímu vlastnictví lze tuto nemovitost financovat hypotečním úvěrem, se kterým Vám v případě potřeb pomůže náš dlouholetý odborný poradce, který Vám ji “ušije” na míru podle Vašich představ a možností.
Cena:
Prodáno
Poznámka k ceně:
vč. advokátní úschovy, právních dokumentů, kompletních realitních služeb i poprodejního servisu
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Jan Soudek
RE/MAX Non stop
Mostecká 21
Litvínov, 43601
Česká republika
Tel. na makléře: +420 777 559 989
Tel. do kanceláře: +420 739 486 510
E-mail: jan.soudek@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 185-NP02122
Dispozice:
4+1
Číslo podlaží:
5
Počet podlaží v objektu:
5
Podlahová plocha:
71 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Dobrý
Vlastnictví:
Osobní
Typ nemovitosti:
Byty
K nastěhování:
16. 1. 2023
Občanská vybavenost:
Škola, Školka, Pošta
Odpad:
Kanalizace
Užitná plocha:
66 m²
Plyn:
Plynovod
Umístění objektu:
Klidná část obce
Voda:
Rozvod studené a teplé vody
Vybaveno:
Ano
Energetická náročnost budovy:
G