Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej domu 196 m², Hostivice (ID 114-NP09201)

ulice Česká, Hostivice mapa

Cena na vyžádání v kanceláři
FVelmi
nehospodárná

196 m2
593 m2
2
Exkluzivně Rezervace

Prodej rodinného domu se zahradou a garáží, Hostivice

Hledáte prostorný dům se zahradou pro svou rodinu v bezprostřední blízkosti Prahy? V klidné lokalitě přitom s výbornou občanskou vybaveností a dobrým dopravním spojením?

Právě takový Vám exkluzivně nabízíme ke koupi v Hostivici, ležící pouhé 4 km západně od hranice hlavního města. Samostatně stojící, podsklepený dům prošel rekonstrukcí, která zahrnovala nové rozvody elektřiny a vody, zateplení fasády, plastová okna a novou střechu s krytinou Bramac. Došlo k propojení velké části spodního patra z původních tří místností, a vznikl tak velkorysý prostor s kuchyní a obývacím pokojem, který je srdcem celého domu. Zde můžete trávit svůj čas s celou rodinou i přáteli. Okna směřují na jih a francouzské dveře propojující obývací pokoj s terasou na západ. V patře jsou dva velké pokoje, šatna a dostatek úložných prostor. V každém patře najdete koupelnu s toaletou.

Pokud hledáte vícegenerační bydlení, snadno můžete vrátit dispozici do té původní 2x 2kk/2+1. Vzniknou Vám tak dvě samostatné bytové jednotky.

Vytápění domu je zajištěno plynovým kondenzačním kotlem Viessmann. V domě je ještě jeden volný komín, který lze vyvložkovat a použít k osazení krbu. Internetové připojení je pevné a je dokončena příprava na optické vlákno, které město v tuto chvíli řeší.

Celková užitná plocha je 196 m2, rozloha pozemku 593 m2. K dispozici je nad rámec výměry prostorná půda, která skýtá možnost dalšího využití. Další výhodou je vlastní studna s užitkovou vodou, která zvyšuje hospodárnost domácnosti. Nový zděný plot zajišťuje větší soukromí.

O parkování nemusíte mít strach. Garáž má 26 m2 a přímo na pozemku jsou další dvě parkovací stání. Garážová vrata i vjezdy na pozemek jsou dálkově ovládané. Další parkovací místa se nachází na ulici přímo před domem.

Obec Hostivice nabízí plnou občanskou vybavenost včetně školky, školy, gymnázia, supermarketů (Tesco, Penny a LIDL), lékáren, zdravotnických zařízení, restaurací, drobných obchodů a služeb. Na procházky můžete vyrazit k Hostivickým rybníkům a ke sportu pak využít místní sportoviště nebo vyzkoušet některou z cyklotras.

Dopravní spojení zajišťuje autobus (350m) a vlak (850m). V centru Prahy tak můžete být za 30 minut. Nájezd na dálnici D6 a pražský okruh je přímo na kraji obce.

Nemovitost lze financovat hypotéčním úvěrem, s jehož vyřízením Vám rádi pomůžeme, popř. je možné převzít hypotéku s výhodnější úrokovou sazbou.
Cena:
Cena na vyžádání v kanceláři / Rezervováno
Poznámka k ceně:
Cena je včetně provize realitní kanceláře a všech právních poplatků.
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Vladimír Rekl
RE/MAX Horizont
Třebešovská 2869/94
Praha 9 - Horní Počernice, 19300
Česká republika
Tel. na makléře: +420 602 141 471
Tel. do kanceláře: +420 733 149 056
E-mail: vladimir.rekl@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 114-NP09201
Poloha objektu:
Samostatný
Počet podlaží v objektu:
2
Užitná plocha:
196 m²
Plocha parcely:
593 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Velmi dobrý
Typ nemovitosti:
Domy a vily
K nastěhování:
9. 3. 2023
Zastavěná plocha:
103 m²
Typ domu:
Patrový
Umístění objektu:
Centrum obce
Energetická náročnost budovy:
F
Měrná vypočtená roční spotřeba energie v kWh/m²/rok:
203