Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej bytu 2+kk v osobním vlastnictví 67 m², Obzor (ID 254-NP00475)

Obzor – část obce mapa

68 000,00 € ( za nemovitost)
GMimořádně
nehospodárná

kk
2x
67 m2
3/4

Dvoupokojový apartmán v čtyřhvězdičkovém apartmánovém hotelu přímo na pláži

Apartmán na prodej v čtyřhvězdičkovém apartmánovém hotelu, přímo na pláži s výhledem na moře, který se nachází na pláži v Obzoru, 50 km od Varny a 60 km od Burgasu.

Na prodej jsou i další byty různé velikosti a orientace apartmánů s rozlohou od 50 m2 do 140 m2, mají obývací pokoj s kuchyní a jednu, dvě nebo tři ložnice. Ceny začínají na 55000 €. Všeobecně má hotel stylově zařízené a vybavené apartmány, z nichž většina má výhled na pobřeží a moře.

Nachází se přímo na pláži v jednom z nejklidnějších bulharských přímořských míst – městě Obzor. Pláž na bulharském pobřeží Černého moře – 10 km. Téměř každý apartmán má nádherný výhled na moře. Apartmány jsou prostorné, pohodlné a elegantně zařízené a vybavené vším potřebným pro pohodlí majitelů a hostů.

Apartmánový hotel Obzor Beach resort nabízí 2 restaurace a 4 bary, lázeňské centrum, tělocvičny, miniklub pro děti, dětské bazény. Doplňkové služby: transfery, pokojová služba, směnárna, prádelna a žehlení, kadeřnictví, hlídané parkoviště, půjčovna aut, obchody.

Sport a zábava: pro úplný odpočinek svých hostů nabízí hotel Obzor Beach 5 venkovních bazénů, 2 tělocvičny a spa centrum s jacuzzi, saunou, parní lázní, kosmetickými službami, masážemi, plážovým volejbalem, hernou, minigolfem.

Poplatek za údržbu je 10 eur / m2 za rok.

V nabídce je více apartmánů podobné velikosti v různých částech města, konkrétní nabídky se můžou v čase měnit. Pro aktuální nabídku mi napište, nebo volejte.

V uvedené ceně nejsou zahrnuté veškeré poplatky spojené s převodem, daně, právní servis, advokátní úschova a provize realitní kanceláři, které jsou cca 12 - 15 % z kupní ceny apartmánu

Investiční apartmán v Bulharsku – za málo peněz opravdu hodně muziky.

Levné dovolené u moře a pravidelný zisk z pronájmu… přesně tak to bude vypadat, když si pořídíte tento apartmán v atraktivní lokalitě města Obzor. Navíc s cenovkou, která je mnohonásobně nižší než jsou byty v České republice.

Full servis, který při koupi nemovitosti nabízíme:
Jsme vám 100% k dispozici k poradenství i ke konzultacím při výběru nemovitosti. Prohlídky provádíme online v reálném čase, ale moc rádi se s vámi setkáme na místě i osobně.

Naši právníci se postarají o všechny druhy smluv, pomohou vám s ověřením u notáře a s bezpečným převodem financí do Bulharska.

Připravíme všechny důležité dokumenty potřebné k přepisu nemovitosti a zajistíme jejich podání na příslušné úřady. Vy tak nemusíte vůbec nic řešit.

Kompletní správa nemovitosti tak, aby vám vydělávala
Vaše nová investiční nemovitost vám žádné starosti nepřinese. Zajistíme pronájem a kompletní servis apartmánu v době, kdy ho sami nebudete využívat.

Hned ze startu se postaráme o registraci odběru elektrické energie, vody, odvozu odpadu a o ostatní náklady na provoz a údržbu nemovitosti. Dále o zaplacení daně z nemovitosti a případné další poplatky.

V rámci kompletní správy nemovitosti se můžete spolehnout na stálý pronájem apartmánu, úklid, ostrahu, transfery z/na letiště atd.
Cena:
68 000 EUR / za nemovitost
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Tomáš Rys
RE/MAX Age
Husova 557
Slaný, 27401
Česká republika
Tel. na makléře: +420 733 756 679
Tel. do kanceláře: +420 730 165 156
E-mail: tomas.rys@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 254-NP00475
Dispozice:
2+kk
Číslo podlaží:
3
Počet podlaží v objektu:
4
Podlahová plocha:
67 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Velmi dobrý
Vlastnictví:
Osobní
Typ nemovitosti:
Byty
K nastěhování:
10. 2. 2023
Užitná plocha:
67 m²
Umístění objektu:
Klidná část obce
Vybaveno:
Ano
Energetická náročnost budovy:
G