Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej jiných prostor 260 m², Hýskov (ID 114-NP09203)

ulice Berounská, Hýskov mapa

14 990 000 Kč ( za nemovitost)
GMimořádně
nehospodárná

260 m2
Exkluzivně

Prodej zrekonstruované vily s komerčně využitelnými prostory, Hýskov

Přemýšlíte o koupi rodinného sídla pro svou velkou rodinu a zároveň hledáte vhodný prostor pro své podnikání? Máte rádi interiéry, které Vás přenesou do minulosti a přitom rádi využíváte moderních technologií? Navíc potřebujete nadstandardně velké úložné prostory? Pak nemusíte hledat dál!
Máme pro vás jedinečnou příležitost koupit rodinnou vilu z roku 1940 v malebné obci Hýskov, která po citlivé rekonstrukci získala nový život. Tato jedinečná nemovitost se nachází na pozemku o rozloze 4488 metrů čtverečních a kromě ní se zde nachází samostatný objekt nejen s garážemi pro Váš vozový park, ale potenciálem dalšího využití.

Vila v uplynulých letech prošla rozsáhlou renovací s cílem zachovat původní charakter a styl domu, při které byl kladen důraz na kvalitu materiálů a moderní technologie tak, aby bylo zajištěno maximální pohodlí pro obyvatele domu.

Rekonstrukce zahrnovala např. novou střechu, plastová okna s třívrstvými skly, podlahové vytápění, úpravu vody, izolaci, fasádu, kompletní revitalizaci vnitřních prostor včetně nových odpadů, rozvodů vody a elektřiny.

Aktuální celková užitná plocha je více než 260 m2 s možností několika rozšíření. V prvním nadzemním podlaží najdete obývací pokoj, ložnici a prostornou kuchyň s jídelnou. Ve druhém tři samostatné pokoje. Pohodlí a soukromí Vám pak zajistí tři koupelny a čtyři toalety. V srdci domu je hala s renovovaným původním schodištěm, po kterém se dostanete do podkroví, kde je možné vybudovat další bytovou jednotku (min. 50 m2). Pokud se z haly vydáte naopak směrem dolů, objevíte velký potenciál částečně zapuštěného prvního podzemního podlaží o rozloze přes 80 m2, kde se nachází pět samostatných místností, jenž lze snadno přizpůsobit. Navíc k podzemnímu podlaží vede samostatný boční vchod z nádvoří, takže využití se nabízí k různým účelům nejen jako úložné a skladovací prostory. Mohlo by se jednat i o případné zázemí pro Vaše podnikání.

Vytápění domu stejně jako ohřev vody je na elektřinu. Kachlovými krbovými kamny si lze zpříjemnit atmosféru při posezení v kuchyni. Další výhodou je vlastní studna s užitkovou vodou a nádrž na dešťovou vodu, která zvyšuje hospodárnost domácnosti.

Vila dále nabízí dvě velké garáže s elektricky ovládanými vraty (každá 50m2) a ještě jednu lze přidat do poslední části budovy, která zatím čeká na své využití. Nad objektem je nová střecha, přivedena elektřina, voda i odpady, v podkroví je nová podlaha. Nyní tak nic nebrání tomu i zde udělat bydlení nebo prostory pro vlastní podnikání.

Hýskov je klidná obec na břehu řeky Berounky s výbornou dostupností do Prahy i Berouna. Díky své poloze je ideálním místem pro ty, kteří hledají klidné bydlení v přírodě, ale stále chtějí být v dosahu města. Na dálnici D5 je to pouhých 6 kilometrů a za 20 minut tak můžete být na metru v Praze na Zličíně.

Přijďte se sami přesvědčit o výjimečnosti této nemovitosti. Těším se na setkání!
Cena:
14 990 000 CZK / za nemovitost
Poznámka k ceně:
Cena je včetně provize realitní kanceláře a všech právních poplatků.
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

14 990 000 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Vladimír Rekl
RE/MAX Horizont
Třebešovská 2869/94
Praha 9 - Horní Počernice, 19300
Česká republika
Tel. na makléře: +420 602 141 471
Tel. do kanceláře: +420 733 149 056
E-mail: vladimir.rekl@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 114-NP09203
Typ nemovitosti:
Komerční prostory
Druh prostor:
Jiné
Počet podlaží v objektu:
2
Plocha kanceláří:
260 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Velmi dobrý
Počet bytů celkem:
1
Odpad:
Kanalizace
Celková plocha:
260 m²
Zastavěná plocha:
130 m²
Plyn:
Plynovod
Typ domu:
Patrový
Vybavení kanceláří:
Ano
Vybaveno:
Ano
Energetická náročnost budovy:
G